stiganas, la 19 December 2014 - 11:06 AM, a spus:
Eu nu am avut niciodata astfel de problema la vanzare. De ce? Simplu, cer sa imi puna cumparatorul banii in cont. Dupa aceea trimit produsul.
...
Cine nu are incredere in mine si nu vrea sa puna banii in cont, in avans, sa fie sanatos (nu am patit pana acum).
...
Cu tot respectul dar nu toata lumea mai pune banii in cont inainte,in cazul dvs. eu,personal, as avea incredere pentru ca sunteti vechi aici ,scrie "moderator" sub avatar,cunostinte de pe aici etc etc.....dar in cazul unui user cu post-uri putine,nou venit,etc cine s-ar risca sa puna banii inainte ??? si pan la urma ar putea fi serios si acel nou venit....poate .....
Mai poate fi o varianta : cel care vinde isi rezerva dreptul de a vinde marfa cui vrea el !!! dar nici asa nu da bine....
De-a lungul vietii am vazut cel putin 1000 de tipuri de oameni,nici psiholog sa fii nu-l poti citi,mai ales prin telefon ca doar n-oi sta pe mess cu orele sa vorbesc cu vanzatorul de un servo sau de o toba,nici cu femeile n-as sta asa de mult la monitor :lol: ,vorba lunga saracia omului.....
Nu dau sfaturi dar ideea e ca ar fi bine sa fie banati definitiv cei care fac asa ceva ....un "profil" pe un forum se "tine" cu obraz ,doar asa poti progresa si-ti poti face noi prieteni si treaba asta e valabila oriunde....
Aceasta postare a fost editata de soarece: 21 December 2014 - 05:58 PM