Modelism - RHC Forum: sugestii heli cadou - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

sugestii heli cadou

#1 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 16-December 14

Postat 16 December 2014 - 01:45 PM

Salut! Doresc sa ofer cadou unui barbat un heli, stiu ca isi doreste unul( sau un quad copter). Va rog sa ma ajutati cu niste idei de branduri si modele, nu ma pricep absolut deloc. Nu as vrea ceva ieftin dar nici foarte scump. Ma intereseaza sa fie ok pentru un incepator si sa fie cat de cat rezistent. Multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 16 December 2014 - 02:56 PM

Care este bugetul ?

Cat de repede vrei sa il ai ?

Quadurile sunt mult mai usor de zburat (de altfel sunt pline de ele toate magazinele).
0

#3 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 December 2014 - 04:26 PM

as vrea sa il am cat mai repede,vreau sa il expediez si sa ajunga inainte de Craciun. bugetul in jur de 1000 lei.
0

#4 Useril este offline   daniel_ionut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 08-November 14
  • Interests:Helicopters

Postat 16 December 2014 - 04:42 PM

Iti recomand HB Blade 130 X RTF + Radio DX6i
Se livreaza din Germania si probabil ca ajunge in 5-7 zile, taxe suplimentare nu sunt, pretul e bun si se incadreaza in buget.

Nota: Radiocomanda e destul de performanta si se poate folosi si cu alte modele ulterioare pe care probabil si le va cumpara singur.

P.S. De admirat gestul :)

Vezi postareaclaudya007, la 16 December 2014 - 01:45 PM, a spus:

Salut! Doresc sa ofer cadou unui barbat un heli, stiu ca isi doreste unul( sau un quad copter). Va rog sa ma ajutati cu niste idei de branduri si modele, nu ma pricep absolut deloc. Nu as vrea ceva ieftin dar nici foarte scump. Ma intereseaza sa fie ok pentru un incepator si sa fie cat de cat rezistent. Multumesc anticipat!

Aceasta postare a fost editata de daniel_ionut: 16 December 2014 - 04:44 PM

0

#5 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 December 2014 - 05:07 PM

in Germania vreau sa il trimit.poate reusesc sa il trimit direct fara sa mai vina in Romania
0

#6 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 16 December 2014 - 06:30 PM

In cazul asta combo-ul recomandat de daniel e super si poate fi trimis direct in germania (cu cost zero).

Vezi postareaclaudya007, la 16 December 2014 - 05:07 PM, a spus:

in Germania vreau sa il trimit.poate reusesc sa il trimit direct fara sa mai vina in Romania

0

#7 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 December 2014 - 07:14 PM

imi puteti recomanda un site de unde sa il cumpar?sau ar fi mai ok un quad?ma gandeam sa cumpar de pe amazon.de
0

#8 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 16 December 2014 - 08:01 PM

Amazon vinde creioane.

Magazinul din linkul lui Daniel e ceea ce trebuie
www.der-schweighofer.at

au si quaduri.

Vezi postareaclaudya007, la 16 December 2014 - 07:14 PM, a spus:

imi puteti recomanda un site de unde sa il cumpar?sau ar fi mai ok un quad?ma gandeam sa cumpar de pe amazon.de

0

#9 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 December 2014 - 08:31 PM

multumesc pentru raspunsuri. o ultima intrebare: intre acest heli si un quad ce imi recomandati?
0

#10 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 16 December 2014 - 08:55 PM

Vezi postareaclaudya007, la 16 December 2014 - 08:31 PM, a spus:

multumesc pentru raspunsuri. o ultima intrebare: intre acest heli si un quad ce imi recomandati?

Daca nu a zburat niciodata heli este mai ok un quad,este mai iertatorhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif

Aceasta postare a fost editata de NAVOMARIUS: 16 December 2014 - 08:55 PM

Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#11 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 16 December 2014 - 09:04 PM

Quad-ul zboara din punctul X in punctul Y, zboara intr-o singura pozitie si in general se descurca cel mai bine la a sta la punct fix. Oricine poate zbura un quad fara experienta anterioara. Cand le busesti se repara usor. Dupa ce zbori de 2-3 ori te plictisesti si ajungi sa faci altele cu ele gen: poze, filmari dupa care te plictisesti si de asta si fie treci la alte corpuri radiocomandate (avioane, elicoptere) fie treci la alt hobby. Se vand in supermarket, in magazinele cu jucarii, la orange si vodafone, o sa fie in curand si in pungile cu pufuleti.

Elicoperele sunt foarte greu de zburat, mai ales la inceput, pot face orice in aer si gama de figuri e inepuizabila (atat cat te tin reflexele si varsta). Cand le busesti se strica rau (cel recomandat de Daniel e robust) si se repara cu multa migala si cu bani mai multi. Heliurile adevarate (ca 130X) se vand numai in magazinele de modelism.

In forumul de heli lumea o sa zica heli cu siguranta.

Un clip la intamplare cu unul care stie sa zboare

este exact heliul si statia recomandata mai sus.

0

#12 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 December 2014 - 10:55 PM

va multumesc mult pentru ajutor!
0

#13 Useril este offline   daniel_ionut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 08-November 14
  • Interests:Helicopters

Postat 16 December 2014 - 11:18 PM

Sa iti raspund si eu, ca sunt fix in etapa in care trec de la drone aka quad-uri la heli.

Dronele sunt fun, le zbori in casa, sunt iertatoare, inveti orientari si iti formezi reflexe - te tin ocupat vreo 2-3 luni de zile
Dar, de vre-o luna incoace abia astept sa-mi ajunga primul elicopter capabil de zbor acrobatic, la un moment dat dronele nu mai sunt suficiente :))

Acum mai e un "dar", nu cred ca m-as fi bucurat la fel daca as fi primit din prima un elicopter asa avansat.

Oricum tu il cunosti mai bine, probabil ca nu e strain de asa ceva, ca nu degeaba ai ajuns tu sa intrebi pe un forum de heli, ce cadou sa ii cumperi - asa ca poate jucaria recomandata de mine mai sus este fix ce-i trebuie lui

0

#14 Useril este offline   claudya007 

• Nou venit
  • Pip

Postat 17 December 2014 - 01:49 AM

tatal lui si-a cumparat recent un quad la 1000 euro.El mi-a spus ca a vazut despre ce e vorba si ca l-ar tenta, dar nu ar vrea sa dea mai mult de 200 de euro pentru inceput.Insa eu nu prea am fost atenta si nu stiu exact daca s-a referit tot la quad sau la heli, iar daca il intreb o sa banuiasca ceva si vreau sa fie surpriza :) De aceea am decis sa intreb pe cineva care se pricepe totusi, sa-mi spuna ce e mai bine pentru inceput.

Aceasta postare a fost editata de claudya007: 17 December 2014 - 01:49 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro