Dupa cum ziceam mai sus din primavara m-am hotorat sa fac o drona cu elici mai mari sa ii cresc un pic eficienta folosind componente de pe drona veche HEX si 2 baterii 3S in serie sau chiar 4 :), am gasit frame quad Tarot IronMan 650 ieftin, pliabil, usor la 470g si destul de calitativ, iar cu tren de aterizare electric a iesit la 507g.
Motoare am ales 3508 380KV si elici de 15' pliabile Tarot, dar dupa ce le-am montat m-am decis sa trec la alte motoare si elici de 17' ca ar fi incaput. Am luat motoare Tarot Martin 4008 330KV pentru ca am vazut ca suporta elici si de 19' si au foarte mare eficienta pentru gama lor plus ca sunt usoare 85g(cu adaptor elici pliabile inclus), ca elici am luat DJI 1760 carbon pliabile cu care ar trebui sa traga cam 3kg/motor pe 6S :) mult mai mult decat as fi avut nevoie.
Ca ESC am luat ZTW 20A 6S ,vroiam ceva cat mai usor, si oricum curentul va fi mult sub 20A, montate langa motor(acolo era loc pentru ele) si trase cablurile prin brat, oricum inauntru nu era loc si de ESCuri.
In rest am cam acelasi echipament de pe drona veche FC Jiyi P2Pro cu GPS M8N(foarte stabil cu multiple moduri de zbor), telemetry 433MHz, OSD, BEC5/12V, VTX, receptor 10ch, leduri, buzzer, gimbal 3axe 360, SJCAM SJ7 Star 4K 30fps.
Am incercat sa montez totul in interiorul cadrului, dar cum bratele se pliaza, spatiul interior e mic iar FC a trebuit montat deasupra, iar sub cadru sunt doar doua mufe XT60 pentru baterie, ca totul sa arate relativ mai curat si sa nu poti agata fire usor.
Aceasta postare a fost editata de andrewbt: 13 September 2017 - 12:20 PM