Am facut rost de un Ardupilot V2.5 clona (de la Hobby King)si intentionez sa-l folosesc pe o aripa zburatoare.
Prima problema pe care o am este ca nu posed GPS ul dedicat. Am in schimb 2 unitati GPS: una de la Cyclops Easy OSD de tipul LS20033 V1.0, iar cea de-a doua de la Eagle Tree ( GPS4 Expander). M-am documentat cat de cat pe net, forumuri, dar cel mai bine zic eu, este sa-i intreb pe cei care folosesc si stiu mai multe despre Ardupilot.
Am intocmit doua scheme de legare a GPSului la APM2.5, pe mufa New style GPS. Nu stiu daca am gandit corect si supun criticilor voastre aceste scheme.
Regulatorul de tensiune 5-3.3V vreu sa-l realizez de tip liniar, cu LM317. E OK?
In alta ordine de idei, vreau sa alimentez partea de OUTPUT printr-un UBEC de 5-8A / 5,5Vcc, iar partea de INPUT de la ESCul care comanda si motorul 5A / 5Vcc. Asta deoarece am deja esc-ul care da 5Vcc. Poate e mai bine invers, adica ESCul sa alimenteze OUTPUT/5,5V si UBECul sa alimenteze INPUT/5V? Sau sa Alimentez OUTPUT cu ESCul la 5.5V, strapul pus, sa am in INPUT 5,1V?
Deocamdata astea ar fi nelamuririle. Dupa ce voi instala softul sigur va voi mai stresa cu alte intrebari.
Fisiere atasate
-
ArduPilot V2.5.jpg (96.72K)
Number of downloads: 71