Modelism - RHC Forum: un pic de ajutor va rog - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

un pic de ajutor va rog despre machete

#1 Useril este offline   yoyo_piticutz 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 26-April 06

Postat 26 April 2006 - 11:58 PM

sunt incantata de machete , ma fascineaza, si ca o mica antreprenoare ce vreau sa fiu, vreau sa fac un plan de afaceri, din pura curiozitate sa vad daca merita, ca bani oricum nu am. insa imi trebuie niste date despre procesul tehnologic de fabricare a machetelor; ceea ce nu gasesc pe nicaieri. va rog mult, daca stiti unde sa caut sau unde sa ma interesez......................astept raspuns
0

#2 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 April 2006 - 06:34 AM

Datele care le cereti nu cred ca le veti gasi undeva.Solutii "la cheie" nu veti gasi in afara faptului ca nu posedati citeve sute de mii de €.
Vedeti la sectiunea "Modelism feroviar" sint 1 sau 2 membrii care poseda masina de injectat mase plastice ei cred ca v-ar putea da mai multe detalii.
Stima
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#3 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 27 April 2006 - 06:49 AM

Fabricarea machetelor ... e o treaba care depinde de ... tipul lor. :D Exista o maaaare diversitate de machete, din mai toate categoriile: aero, auto, navo, racheto, diorame, feroviare, militare, civile, constructii, etc., ... etc.
Si in cadrul fiecarei categorii mari de mai sus exista ... subcategorii. :) Fiecare cu fineturile ei ...
Cred ca in momentul de fata esti in situatia in care te uiti prin obiectivul nefocalizat al unui telescop ! :D Si le vezi pe toate la gramada, suprapuse si neclare ! Incearca sa focalizezi si sa vezi marea diversitate care exista si abia apoi sa incerci sa pui problema din punctul de vedere al unei afaceri ! B)

Zic si io ...

Stima, :D
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 27 April 2006 - 07:11 AM

exista un user pe forumul cartula.net care produce machete in romania ceva de genul acesta.

din pacate nu-i mai stiu nick-ul exact.dar le incepe de la zero si ajunge pana la productia de serie.
poate sa intrebi pe forum acolo.
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 27 April 2006 - 07:26 AM

yoyo_piticutz, la 27 Apr 2006, 00:58, a spus:

vreau sa fac un plan de afaceri, din pura curiozitate sa vad daca merita,

planul de afaceri nu este asa usor de facut.uneori se munceste in echipa de 4-5 oameni pana la 30 de zile sa iasa un plan de afaceri din care se poate intelege cate ceva.

personal eu cred ca nu merita!!
flying is my life...
0

#6 Useril este offline   Pacific 231.000 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 712
  • Inregistrat: 23-March 04

Postat 02 May 2006 - 07:46 AM

Am vazut mai demult la televizor doi ramani care s-au apucat sa faca machete in Romania. La vreme respectiva mi se pare ca au inceput cu macheta unui camion din al II-lea razboi mondial. Dintr-un cauciuc special faceau o matrita (cred ca lucrau cam la 1:100 sau pe acolo) care ziceau ei ca le ia cca. 24 h. Apoi din nu stiu ce rasina turnau coraseria inntr-un mediu sub vid daca nu ma insel pentru ca materialul turnat sa nu aiba bule de aer. Intre timp pe vremea cand mai cumparam revista Modelism, am vazut si alte machete (tancuri, avioane) care cred ca erau facute tot de ei. Poate ca mai multe date ar putea sa va dea revista Modelism, desi daca ei promoveaza produsele celor 2, nu stiu cat vor vrea sa divulge.
Daca merita sau nu, asta ramane de vazut, dara daca luam asa cam cate magazine de profil sunt la nivel de Bucuresti/tara, piata cred ca s-ar gasi.

PS Scuze pentru termenii generali de genul "cauciuc special" si "nu stiu ce rasina" dar nu am lucrat niciodata cu asemenea materiale, si nici reportajul nu mi-l mai amintesc bine ca a fost dat de mult.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
0

#7 Useril este offline   b38lea 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 404
  • Inregistrat: 29-June 05

Postat 11 May 2006 - 06:39 PM

Are dreptate Domnu Doctor ,a fce machete e otreaba care cere multe scule , multa rabdare, multe cunostinte, mult curaj, si foarte multe alte treburi pe care le dobandesti in timp.A face un plan de afaceri e simplu , a face machete ? care sunt foarte divesificate, e mai greu .
Spun a face machete , nu ma refer la a cumpara chituri si a le asambla. Eu de exemplu fac machetistica de 38 de ani, este adevarat mai mult am facut industriale si civlesi navo si auto mai mult de comanda si totusi pot spune ca in final nu cunosc totul despre ......a face machete .
Asa ca a face machete inseamna multa daruire si rabdare.
Cu stima
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro