Salut
Sunt incepator, si vreau sa imi construiesc primul meu Heli,nu vreau sa aiba 3D dar sa fie totusi stabil , dar m-au speriat preturile pe net unele noi decente sunt 200- 300 de euro... poate sa fie ceva la un buget mai redus? Cam cat m-ar costa cu Transmiter cu tot?Precizez ca am avut un Walkera cred ca am dat vreo 400 de lei pe el si nu era cine stie ce,deci nu e prima data cand fac contact cu asa ceva dar vreau ceva mai decent
Astept opiniile voastre.
Pagina 1 din 1
Construiesc primul meu Heli
Postat 14 November 2014 - 03:15 PM
Alexandru Robert, la 14 November 2014 - 02:58 PM, a spus:
Salut
Sunt incepator, si vreau sa imi construiesc primul meu Heli,nu vreau sa aiba 3D dar sa fie totusi stabil , dar m-au speriat preturile pe net unele noi decente sunt 200- 300 de euro... poate sa fie ceva la un buget mai redus? Cam cat m-ar costa cu Transmiter cu tot?Precizez ca am avut un Walkera cred ca am dat vreo 400 de lei pe el si nu era cine stie ce,deci nu e prima data cand fac contact cu asa ceva dar vreau ceva mai decent
Astept opiniile voastre.
Astept opiniile voastre.
Salut,
scz ca ma bag, nu le am cu heli, de asta te-as intreba, cum adica vrei sa-l construiesti?
Si elicopterele se gasesc ca si kit (cum gasesti aeromodele) sa le construiesti (mai bine spus asamblezi..) ...:pardon: ?
Bafta
Postat 15 November 2014 - 03:51 PM
Salut! Bun venit in hobby!
Uite aici poti sa alegi ceva pe masura abilitatilor tale + radio.
http://www.bladehelis.com/Helis/
Nu am cunostinta de kituri pe care sa le poti monta si care sa nu fie 3d.
Uite aici poti sa alegi ceva pe masura abilitatilor tale + radio.
http://www.bladehelis.com/Helis/
Nu am cunostinta de kituri pe care sa le poti monta si care sa nu fie 3d.
You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1