Pagina 1 din 1
Savage X sau Xl? Cunoaste cineva?
Postat 10 November 2014 - 02:09 PM
Salut, sunt pionier in domeniu si nu ma pricep deloc. Am achizitionat din state un Savage cu $ 300, dar nu stiu ce model este exact si ce modificari are aduse asa in mare fata de una stock. Fostul propietar spune ca a investit in ea undeva la $ 4000, are si doua seturi de roti facute cadou de sotia lui care spuna c au costat $ 1200, imi este greu sa cred de aceea va intreb si pe voi daca are ceva modificat masina.
Am sa postez cateva poze, momentan le am doar pastea dar cand o sa ajunga masina in tara o sa fac mai multe poze si mai in detaliu.
Am sa postez cateva poze, momentan le am doar pastea dar cand o sa ajunga masina in tara o sa fac mai multe poze si mai in detaliu.
Postat 10 November 2014 - 06:22 PM
Si marmota învelea ciocolata si cei 4000 de dolari sau ce naiba or fi fost aia. Poate cei care se folosesc la Monopoly.... Așa cum spune si Vladut este un X 4,6 cu mici modificări...
In tara asta prost facuta,
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
Postat 10 November 2014 - 09:43 PM
Postat 01 December 2014 - 11:12 PM
4000 de ruble dar nici asa nu se vede....300USD e un pret usor umflat din ce vad eu !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 16 April 2015 - 06:38 AM
Masina a ajuns la mine.
A cedat foarte repede clopotul de la ambreaj, am vazut ca se gasesc mai multe modele cu numar diferit de dinti, ea are montat cu 13 dinti acum si as vrea sa montez unul nou cu 15 dinti. Trebuie schimbat si pinionul cel mare care este de 52 de dinti,sau merge direct? Am vazut pe Youtube ca se face un reglaj la pinioane tocmai sa nu se uzeze repede, cum se face acest reglaj?
A cedat foarte repede clopotul de la ambreaj, am vazut ca se gasesc mai multe modele cu numar diferit de dinti, ea are montat cu 13 dinti acum si as vrea sa montez unul nou cu 15 dinti. Trebuie schimbat si pinionul cel mare care este de 52 de dinti,sau merge direct? Am vazut pe Youtube ca se face un reglaj la pinioane tocmai sa nu se uzeze repede, cum se face acest reglaj?
Postat 16 April 2015 - 03:25 PM
Tzicul, la 16 April 2015 - 11:30 AM, a spus:
Bagi o foaie de hartie intre pinion si spur cand strangi suruburile. Ideea este sa ai un joc minim intre ele, sa nu se intrepatrunda fest
Am comandat clopotul de ambreaj si rulmenti noi de pe hpi-racing, maine ajung si ma apuc de montaj. Am descoperit astazi motivul din care s-a stricat clopotul, mai avea doar un surub la motor !, restul probabil de la vibratii sau desfacut.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1