http://www.spektrumr...?ProdId=SPM6700
Se numeste DX6 si inlocuieste DX6i. Ca si DX6i pe vremea ei costa 160 EUR (acum 153 EUR cu un receptor moca) si are 6 canale. Aici se termina asemanarile.
DX6 este intr-un fel cea mai tare statie Spektrum si poate cea mai tare statie "de firma". Are toate functiile posibile de la statiile mai mari Spektrum, are telemetria de ultima generatie, are voce, stie orice fel de baterii, are 250 memorii, are card SD, are ecran luminat, are stickuri de calitate, are master/slave wireless. Nu are vibratii, dar eu unul nu mor din asta.
Are toate programele posibile pentru elicoptere, avioane si planoare in limita a 6 canale.
Asta inseamna orice elicopter electric (si de fapt si orice elicopter termic cu FBL si controler modern), orice avion normal si orice planor fullhouse cu 6 servo.
Pentru planoare cu 6 servo si motor nu sunt destule canale. Singura varianta e punerea flapsurilor pe un Y.
Am tinut statia in mana la magazinul din garaj din Bucuresti si am butonat-o. Sunt foarte incantat. DX9 e mai scumpa si mai sofisticata (si are 9 canale) dar DX6 are cateva avantaje:
- antenele (caci sutn doua ca la DX9) sunt in suporti de plastic cauciucati mai buni ca la DX9. Doi amici au avut probleme ca antena de la DX9 la demontare
- plasticul carcasei e mai modest dar arata mai bine, nu raman degetele pe el ca la DX9
- carcasa e mai simpla, mai compacta si mai usoara.
Ecranul si stickurile sunt fara repros.
Daca anii urmatori treci la o alta statie Spektrum mai tare poti sa tranferi modelele cu toate setarile.
Sunt foarte tentat, daca ar fi avut 7 canale (pentru planoare) o luam cu ochii inchisi.
Fisiere atasate
-
l9711897.jpg (55.18K)
Number of downloads: 87