Se vinde Katana CMPRO 1.35m anvergura, 1.27m lungime, rezervor,tren aterizare + roti mari cauciuc, toate tijele de comanda (gata montate):
Se vinde motor termic ASP .46, 7.45 cc, 17500 rpm, toba si carburator. Mentionez ca motorul a papat 2 rezervoare si jumatate la sol pentru rodaj si atat.
Probleme: La al doilea rodaj am uitat sa il leg de coada si a plecat,(motorul fiind montat pe aeromodel) sa lovit de un zid si sa deteriorat in bot langa prinderea motorului, a fost reparat fara a pereclita centrul de greutate, motorul nu a suferit nici o zgarietura.
Nu am avut timp sa il termin si sa il zbor.
Mai are nevoie de electronica si o roata coada orientabila.
Prefer sa nu trimit in tzara pentru ca nu am cum sa il impachetez fara sa nu fie deteriorat la transport.
Cine doreste si este interesat se poate vedea la cluj si se poate face teste si pe motor, imi lasati in privat un nr de telefon si povestim, pentru poze mai calitative lasati un mail si trimit pentru ca nu pot din cauza dimensiunilor sa le atasez aici la calitate maxima.
Ofer transport gratuit in limita a 50km in jurul Clujului.(in principiu doar in weekend)
Daca vedeti ceva in plus sau in minus in poze va rog sa ma atentionati si voi rectifica.
Electronica este inca pe aeromodel dar nu se vinde
Preturi: Aeromodel 350 Ron
Motor 300 Ron
La pachet complect se face reducere la 600 Ron
Motorul se va vinde separat doar daca pleaca aeromodelul fara motor.
Fisiere atasate
-
SEP_1439.jpg (444.97K)
Number of downloads: 354