Am vrut sa vad si eu cum e sa faci un kit de balsa si daca mainile mele de "bucovinean" pot sa il asambleze si infolieze :) drept urmare am luat ceva ieftin de la HK si am dat drumul la treaba. Fascinat de constructie nu am facut poze din timpul ei :) ca l-am terminat in cateva zile, infolierea a fost o nebunie/placere ca doar ce am stat vreo 4 ore la aripa :), adica primea mea infoliere. Maiden facut de Dululutu (Multumesc) Duminica acum, avionul zboara foarte bine, imi place, la aterizare vine perfect cu motorul taiat. Acum la ce gasesti in cutie, o mana de surcele :) iar manualul de instructiuni este o pacaleala, un pliant cu 2 pagini dar nu prea ai nevoie pentru ca totul este cam intuitiv. Singura buba din kit este reprezentata de eleroane, indiferent daca reusesti sa le tai bine la cum zic ei tot mi se par moi si neutilizabile, eu am folosit din polistiren taiate de Dululutu si a fost totul perfect. In rest alte dificultati nu am intampinat, sa zicem poate cu locasul pentru baterie, cu 1800 fix in bot am avut loc dupa ce am pus suruburile la motor in afara, la mijloc nu prea merge ca trebuie dupa pus in bot plumb mult sa il echilibrezi, am mai bagat youtoube la altii sa vad cum au facut si am reusit sa il asamblez. O sa pun mai multe poze diseara cand ajung acasa. Ca si prima constructie de balsa e bun avand in vedere si pretul relativ ok dar clar nu este recomandat celor care nu au mai avut contact macar cu o constructie de polistiren si ceva experienta in zbor. Weekend-ul viitor bag si o filmare.
Cheers,
Bogdan
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 03 November 2014 - 10:28 AM