Modelism - RHC Forum: Zona IT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

Zona IT I like IT

#31 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 19-December 13
  • Interests:RC Car, Robotics, Reading, Music

Postat 30 October 2014 - 07:06 PM

design, camera, spatiu, etc :)

Intreb eu... un telefon de ce trebuie azi deja sa te stearga si la fund? Eu un telefon il folosesc sa vorbesc...
Da e ok o camera, da e ok sa ai spatiu.

Am spus adineaori, nokia camera iti da tot ce trebuie din punct de vedere foto... nemai vorbind de 41mp la 1020 ;)

ma rog, eu nu ma cert.
Droid tot droid ramane... instabil, usor de hackuit si unsafe.

Eu am trecut pe WP si cei care s-au acomodat cu el si il stiu... nu vor renunta la el.
Mi-am scos telefonul azi dimineata la 5 de la incarcat. Toata ziua music plus mesaje si convorbiri. sunt la 87%. Can your droid to this?

Dar e ok sa ai un cartof fara baterie in munti in caz de urgente :) :D
Imagine postata
0

#32 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3949
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 30 October 2014 - 07:55 PM

samsung trend plus,lasat muzica in fundal si stat pe wifi(rhc + mess),84% dupa 6 ore.Scos tot bloatware,prin root am underclockat CPU la 400mhz(ajunge pentru browser/mess).
Oricum consumul maxim il au 3g si luminozitatea ecranului,te uiti la un film de 10 ore toata noaptea(cpu la 200mhz,wifi off) cu ecranul la minim si dimineata ai 80%.

Si droizii au camera,de vazut linia xperia z3/z2/z1 compact cu 20mpx.Oricum nu filmeaza nimeni 2k/4k ca ocupa prea mult.Uita-te la galaxy camera daca vrei sa vezi o camera comparabila cu ce ziceai tu.

Spatiu de stocare,pai toate modelele de top vin cu versiuni de 16/32/64gb/8gb deci ai de unde alege.Oricum un om intreg la cap nu foloseste mai mult de 16gb nici sa descarce tot google play.

Design,aici ati pierdut,dragi wp lovers.Droizii sunt de plastic,aluminiu,crom si orice mai vrei tu.Avem ecrane de la 2,5" la 5,5" cu toate rezolutiile si ppi din lume.Avem camere duble(M8),avem senzori de sanatate(s4/s5).Nu mai zic de ce poti face cu un custom launcher.Prost sa fii sa ramai cu aspectul stock al telefonului,cand ai atata libertate.

Unii mai suntem indoiti(g flex),altii rezistam la apa(s5),altii servim pe post de tinut usa deschisa(orice clona china).

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 30 October 2014 - 07:58 PM

0

#33 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 332
  • Inregistrat: 05-September 14
  • Interests:Moto

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 30 October 2014 - 08:05 PM

Vezi postareamihalyn90, la 30 October 2014 - 07:06 PM, a spus:

Intreb eu... un telefon de ce trebuie azi deja sa te stearga si la fund? Eu un telefon il folosesc sa vorbesc...

Am spus adineaori, nokia camera iti da tot ce trebuie din punct de vedere foto... nemai vorbind de 41mp la 1020 ;)

ma rog, eu nu ma cert.

Eu am trecut pe WP si cei care s-au acomodat cu el si il stiu... nu vor renunta la el.
Mi-am scos telefonul azi dimineata la 5 de la incarcat. Toata ziua music plus mesaje si convorbiri. sunt la 87%. Can your droid to this?

fara sa o iei peronal.. samsung s4, lte, i9505 ,

rom 4.4.4. baterie 2600 mAh.

folosit 2g, 1 h vorbit / zi, navigatie IGO, whatsup, viber, niscai browse( cam 20 min ), aproape 4 zile

incarcat diminata, astazi( scos la ora 7 din priza ), pana acum , orele 20, vorbit 1.5 ore, cam 100 smsuri , sicronizare mail pe 2 g, wi fi cam 30 min si browseat + niscai uupgradeuri ( cam 15 min pe wi fi si am inca 83 % baterie.

evidentm , rom csutomizat cu toate setate de un it ( eu :)

ce vreau sa spun - daca stii ce faci si stii ce vrei de la un aparat, ai de unde alege

esti din seria" de a gata ", wp sau ios.

si nu e de rau asta ci e normal.

eu de ex prefer sa cumpar un RTF si sa il " bricolez",.poate mai incolo ma voi aapuca de construi de la 0

si ca o valoare masurabila- hai sa comparam , brut, nr de aplicatii pe ipgone, pe WP si pe android.

nu inseamna ca e mai bun neaparat ci ca acopera cel mai bine o mare masa de clienti.

scuze pentru insistenta. ideea e ca urasc tot ce e sitem inchis, marketing agresiz bazat doar pe pacaleli si sunt adeptul tehnicii avansate si reale. nu ..poezi gen bmw, ios, etc.

respect

Vezi postareamihalyn90, la 30 October 2014 - 07:06 PM, a spus:

ma rog, eu nu ma cert.

fara sa o iei peronal.. samsung s4, lte, i9505 ,

rom 4.4.4. baterie 2600 mAh.

folosit 2g, 1 h vorbit / zi, navigatie IGO, whatsup, viber, niscai browse( cam 20 min ), aproape 4 zile

incarcat diminata, astazi( scos la ora 7 din priza ), pana acum , orele 20, vorbit 1.5 ore, cam 100 smsuri , sicronizare mail pe 2 g, wi fi cam 30 min si browseat + niscai uupgradeuri ( cam 15 min pe wi fi si am inca 83 % baterie.

evidentm , rom csutomizat cu toate setate de un it ( eu :)

ce vreau sa spun - daca stii ce faci si stii ce vrei de la un aparat, ai de unde alege

esti din seria" de a gata ", wp sau ios.

si nu e de rau asta ci e normal.

eu de ex prefer sa cumpar un RTF si sa il " bricolez",.poate mai incolo ma voi aapuca de construi de la 0

si ca o valoare masurabila- hai sa comparam , brut, nr de aplicatii pe ipgone, pe WP si pe android.

nu inseamna ca e mai bun neaparat ci ca acopera cel mai bine o mare masa de clienti.

scuze pentru insistenta. ideea e ca urasc tot ce e sitem inchis, marketing agresiz bazat doar pe pacaleli si sunt adeptul tehnicii avansate si reale. nu ..poezi gen bmw, ios, etc.

respect
0

#34 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2014 - 08:07 PM

Android instabil?Adica,ce un S5 o sa se inchida brusc?Un M8 o sa aibe lag?Da,un cartof china cu 800mhz la procesor si 256 ram fortat sa ruleze android 4.2.2(cel mai mare consumator de ram) normal ca nu o sa mearga bine.Nu e vina softului,ci hardware subdimensionat.De aia nu se merita android sub 1000lei(daca vrei jocuri).Daca nu te joci pe el iti faci treaba cu 5-600lei.Sub banii astia mai bine ramai la nokia 3310.
Unsafe?Da,daca esti un tont si crezi reclame de genul "deviceul tau este invechit descarca asta si merge ca nou".Normal ca e unsafe daca poti sa instalezi ORICE apk(installer de android cum e .exe la pc) care il gasesti pe net.In schimb poti pirata orice aplicatie vrei.Daca nu dai atentie la ce permisiuni are acces o aplicatie atunci e vina ta.Androidul te lasa sa faci ce vrei,e la latitudinea ta sa instalezi ce vrei,fie el oficial,custom,rau-voit sau alte minuni.

Decat sa fiu fortat sa pun doar ce-mi ofera ei,mai bine aleg eu ce-mi pun ca n-oi fi tont sa instalez "make your phone faster".

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 30 October 2014 - 08:09 PM

0

#35 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 439
  • Inregistrat: 17-January 14
  • Interests:RC & BIKE

Postat 30 October 2014 - 10:12 PM

Vezi postareaCiprian97, la 30 October 2014 - 06:37 PM, a spus:

Doar cele mai proaste si ieftine telefoane cu android ingheata cand te suna cineva sau le ingheata touch`ul si scoti bateria.Orice telefon am avut eu cu android nu s-a intepat pur si simplu.Ori avea mii de aplicatii in fundal ori fusese scapat pe jos si mergea touchul cand vroia el.Asta nu e problema de soft,ci de limitari hardware.
Nu vezi niciun S4/S5/M8/Z3/Z4 cu lag sau crash/freeze.

Android poti sa il faci minimalist.Poti sa il faci sa arate ca iOS 99%.Poti sa il faci sa arate ca wp( de ce doamne ai vrea asta nu stiu,e groaznic UI-ul prin patrate chioare).Poti sa ii pui zorzoane clopotei si fulgi de nea ca live wallpaper,nu conteaza.Daca il tine hardwareul o sa faca toate astea.Daca ai un jaf cu 1ghz si 512 ram nu e vina androidului ca ti-a luat tu un cartof de telefon.

O fi WP fluid de la cel mai ieftin la cel mai scump,dar degeaba ca tot putine iti ofera.Mai degraba sa ai de unde sa pui si sa scoti pana iti merge acceptabil decat sa n-ai ce sa pui si sa poti duce...Daca-mi iau telefon de 2500lei cu wp si vad ca merge la fel ca ala de 500lei de ce sa mai dau 2000lei?Ce functii noi am?Ce castig?

Telefonul de pe care scriu are cpu 600 mhz Cortex A5 ,512mb RAM.Si un custom rom Android4.0.4
HSP NITRO 1/10 buggy
TAMIYA SONIC FIGHTER 1/10 brushed
0

#36 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2014 - 10:31 PM

Vezi postareaZIPPO 9, la 30 October 2014 - 10:12 PM, a spus:

Telefonul de pe care scriu are cpu 600 mhz Cortex A5 ,512mb RAM.Si un custom rom Android4.0.4

Puterea customizarii.Baga viata in modelele vechi.
0

#37 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 October 2014 - 11:03 AM

Pai da, eu am avut Galaxy Nexus si adoram telefonul. In schimb am trecut la WP.

Da, imi lipseste android-ul din cateva puncte de vedere, dar nu renunt la WP pentru nimic.

Vorbeam la general!!! Sunt persoane care stiu ce fac, si sunt cei care nu stiu... in proportie de 80%... care descarca toate rahaturile si pe urma se plang.

Ma rog, fiecare are alegerea lui, eu am ramas la WP pentru ca e minimalist, usor, si rapid. Eu sunt ok cu el. Cu droid-ul nu prea as putea sa ma impac.

:)
Imagine postata
0

#38 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 31 October 2014 - 02:13 PM

Da..fiecare cu alegerea lui
Da zic cpu 1,2 ghz quad core inseamna ca fiecare nucleu are 1,2 sau impreuna?
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#39 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 31 October 2014 - 04:26 PM

Vezi postareaZIPPO 9, la 31 October 2014 - 02:13 PM, a spus:

Da..fiecare cu alegerea lui
Da zic cpu 1,2 ghz quad core inseamna ca fiecare nucleu are 1,2 sau impreuna?

frecventa e a UNITATII CENTRALE, nu se "impart":)

nu prea conteaza sincer, nr de "core"uri. uita-te de ex la octo vs quad.sunt tot acolo

stiu ca am dat o rau in off topic aici, scuze,
daac vrei jocuri, ai deja toate raspunsurilor posibile. nu prea e treba cu bugetul ala si cu smartphone
0

#40 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 01 November 2014 - 09:43 AM

Vezi postareaCiprian97, la 30 October 2014 - 06:37 PM, a spus:

Nu vezi niciun S4/S5/M8/Z3/Z4 cu lag sau crash/freeze.

La S4 pateam ceva, uneori ingheta cand vroiam sa deblochez, ingheta cand ma suna cineva, o luasem razna, pana am vorbit cu un amic si mi-a trimis un articol despre cat de daunatoare sunt aplicatiile de tip task manager, care forteaza rmul sa ramana gol si inchid fortat aplicatiile din background. Uimitor dupa ce am dezistalat aplicatia de task manager telefonul a prins viata, nu se mai blocheaza, nu mai face figuri si merge ca atunci cand abia il scosesem din cutie.
Fly it, like you stole it!
0

#41 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 01 November 2014 - 09:49 AM

Vezi postareaRedDevil, la 01 November 2014 - 09:43 AM, a spus:

La S4 pateam ceva, uneori ingheta cand vroiam sa deblochez, ingheta cand ma suna cineva, o luasem razna, pana am vorbit cu un amic si mi-a trimis un articol despre cat de daunatoare sunt aplicatiile de tip task manager, care forteaza rmul sa ramana gol si inchid fortat aplicatiile din background. Uimitor dupa ce am dezistalat aplicatia de task manager telefonul a prins viata, nu se mai blocheaza, nu mai face figuri si merge ca atunci cand abia il scosesem din cutie.

bravo. ca idee,de la 4 in sus, chiar nu iti mai au rostul acele aplicatii. managementul RAM=-ul este este foarte bun direct din sistemul de operare.

un S4 cu probleme ?:) pune un rom aftermarket si s5-ul stock o sa pare o broasca testoasa batrana :)
0

#42 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 11:43 AM

dupa 4.0.4. nu mai puneti task killere... a fost incorporat deja unul in vanilla...
Imagine postata
0

#43 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 01:14 PM

De asta androidul nu e pentru oricine.Mai sunt si capcauni care nu-l lasa sa-si faca treaba...
0

#44 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 03:42 PM

Vezi postareafoxbat, la 01 November 2014 - 09:49 AM, a spus:

bravo. ca idee,de la 4 in sus, chiar nu iti mai au rostul acele aplicatii. managementul RAM=-ul este este foarte bun direct din sistemul de operare.

un S4 cu probleme ?:) pune un rom aftermarket si s5-ul stock o sa pare o broasca testoasa batrana :)

Vezi postareamihalyn90, la 01 November 2014 - 11:43 AM, a spus:

dupa 4.0.4. nu mai puneti task killere... a fost incorporat deja unul in vanilla...

Vezi postareaCiprian97, la 01 November 2014 - 01:14 PM, a spus:

De asta androidul nu e pentru oricine.Mai sunt si capcauni care nu-l lasa sa-si faca treaba...

Adevaru e ca nu m-a interesat nici un pic sa ma interesez despre android 4, am lista de aplicatii uzuale in play store pe contul google, care o am inca de la primul teleon cu android, htc desire cu android 2.xx . dupa acel articol, inteleg si unele probleme ale lui htc desire x, care se bloca foarte des. oricum la ora actuala sunt multumit de s4 stock, neroot-at si fara custom rom, raman la ideologia mea, daca ceva merge bine nu il repara.
0

#45 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 05:44 PM

Tot nu ati spus ce Cpu e mai bun:1,2 ghz quad coreCortex A7 sau 1,7 dual core Krait
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#46 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 07:15 PM

Multitasking->mai multe core-uri
Performanta superioara intr-o anume aplicatie->mai mare frecventa.

Eu repar si cand nu e stricat,ca sa storc mai mult ;)

PS:1,7 ghz dualcore krait 300 parca era si in S4 mini.Impreuna cu adreno 305 puteam juca lejer minion rush(si toate jocurile de genul).N-am incercat altceva,mai multe info cand imi ajunge.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 01 November 2014 - 07:15 PM

0

#47 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 08:06 PM

KRAIT - e versiunea de LOW POWER... nu are absolut nimic deaface cu nucleele...

te va tine bateria o storcatura mai mult...

Aceasta postare a fost editata de mihalyn90: 01 November 2014 - 08:07 PM

Imagine postata
0

#48 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2014 - 08:54 PM

E un nume si cam atat.La fel ca Laureate de la Logan,o versiune.

Poti avea X core-uri Krait sau Cortex.Astea-s nume.Conteaza ce scrie dupa ele(A5/A7/A9/A53 sau 300/400/800).

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 01 November 2014 - 08:55 PM

0

#49 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 08:40 AM

Vezi postareaZIPPO 9, la 01 November 2014 - 05:44 PM, a spus:

Tot nu ati spus ce Cpu e mai bun:1,2 ghz quad coreCortex A7 sau 1,7 dual core Krait

Pe s4 al meu am quad 1.9 krait 300 si video adreno 320 cu 2 giga de ram si m-am jucat pana si gta 3, real racing, asphalt 8 si merg brici.
0

#50 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 02 November 2014 - 08:55 AM

Vezi postareaRedDevil, la 02 November 2014 - 08:40 AM, a spus:

Pe s4 al meu am quad 1.9 krait 300 si video adreno 320 cu 2 giga de ram si m-am jucat pana si gta 3, real racing, asphalt 8 si merg brici.

ar mai ceva de mentionat - brand-ul . Degeaba cumperi cifre ( frecvente, ram mult, etc) daca implementarea este mizerabila.
DE ex - s4 e o scula din categoria de sus. DIn pacate nu se incadreaza deloc in zona de buget daca il iei de nou.

Am butonat cateva tablete CHINA care pe hartie rupeau tot ( perfoarmante, diagonala ecran, etc). CE mai , ferrari si mai multe nu.

In paralel aveam un "amarat de s3" pe care pusesm aceleai programele.

Chinezaria , nou nouta, din cutie se misca in reluare. la absolul orice , nu numai jocuri. De blocaje inexplicabile nu mai zic. de baterie ..cam jumate din echivalentul tabletelor " cu nume " . de 2 ori trimisa la garatie in china ..venite altele..la fel. Solutia ? pus buton "off on" de power, extern. ( Resetul ala inclus nu ..ajuta prea mult).

Ca idee, era din seria motoroal xoom, samnsung tab 10'1

Pe S3 , repet, aceleasi programele rulau cursiv la un nivel de performanta mult mai buna.

Tabeletele erau noi, din seriile cu android 4.2 si mai sus . nu am retinut modelul.
0

#51 Useril este offline   mihalyn90 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 09:24 AM

chinezarii vezi ca sunt si bune.

Vezi Xiaomi unde a ajuns ;)
Imagine postata
0

#52 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 11:13 AM

Vezi postareaCiprian97, la 01 November 2014 - 08:54 PM, a spus:

E un nume si cam atat.La fel ca Laureate de la Logan,o versiune.

Poti avea X core-uri Krait sau Cortex.Astea-s nume.Conteaza ce scrie dupa ele(A5/A7/A9/A53 sau 300/400/800).

Adica ce vrei sa spui prin A5,A7,A9.
Am vazut ca asphalt 8 rula fara pic de lag pe sony.
Scorul Antutu era 18500 pct.
Mi se pare cammica memoria interna:1,7 Gb pt utilizator
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#53 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 02 November 2014 - 12:49 PM

Vezi postareamihalyn90, la 02 November 2014 - 09:24 AM, a spus:

chinezarii vezi ca sunt si bune.

Vezi Xiaomi unde a ajuns ;)

sigur, ai dreptate si sunt ok xiaomi-urile, din ce am auzit :)

eu povesteam de chinezarii " buget" . de ex in loc sa iei ceva cu 10000 de core-uri si specs-uri pe hartie , exceptionale, cauti ceva " de marca" si sh la acceasi banuti.

intiatorul topicului a mentionat si buget, de asta am explicat pe larg.
0

#54 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 02 November 2014 - 12:51 PM

Vezi postareaZIPPO 9, la 02 November 2014 - 11:13 AM, a spus:

Adica ce vrei sa spui prin A5,A7,A9.
Am vazut ca asphalt 8 rula fara pic de lag pe sony.
Scorul Antutu era 18500 pct.
Mi se pare cammica memoria interna:1,7 Gb pt utilizator

de care memorie vorbesti ? pune un link cu modelul ca sa analizam.

A5 a9 etc sunt CPU-urile din aparatele asta, ARM-uri.

Cum e la calculatoare " i3, i5, i7 " , asa ca si analogie grosiera.
0

#55 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 09:37 PM

Da ...am vazut la Flanco Alview cu cpu 1,4 octa core la 900 lei
E bun sau doar pe hartie se lauda?
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#56 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 09:41 PM

Linkul cu sony http://www.gsmarena....ria_e3-6634.php
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#57 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 09:42 PM

Si LG http://www.gsmarena...._d320n-6285.php
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#58 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 02 November 2014 - 09:50 PM

Vezi postareaZIPPO 9, la 02 November 2014 - 09:41 PM, a spus:

nu cred ca asta e de jocuri..

uite pe scurt, comparatiile pe chip-uri grafice..

xperia e cam pistol cu apa in comparatie cu cipurile actuale.

http://s-smartphone....rtphonestablet/
0

#59 Useril este offline   ZIPPO 9 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 09:59 PM

Interesant
Ce inseamna chipset?E totuna cu Gpu?
HSP NITRO 1/10 buggy
0

#60 Useril este offline   foxbat 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Zburatoare

Bulgaria

IT-istice

Postat 02 November 2014 - 10:18 PM

Vezi postareaZIPPO 9, la 02 November 2014 - 09:59 PM, a spus:

Interesant
Ce inseamna chipset?E totuna cu Gpu?

sper ca nu faci misto..

google - search, GPU

GPU este chipul grafic.uneori intregrat in chipset, alteori separat ( cum sunt cele de la SILICON graphics, PWr-urile

sony ala este ca si harware , de generatia anilor 2010 -2011 maxim
rezolutile mica. 1 Gb ram si 4 rom. nu cred ca incape mai mult de un joc in astia. apoi cumperi si SD card..etc
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

23 useri citesc topicul
0 membri, 23 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro