RedDevil, la 24 January 2015 - 08:13 AM, a spus:
Eu inca regret amarnic ca am scos win7 de pe desktop. Am pus 8.1 care e o porcarie, greoi se blocheaza fregvent bla bla bla. Am dat vina pe faptul ca e piratat, apoi am luat laptop cu licenta de 8.1, surpriza merge la fel de prost, abia astept 10 sa fac upgrade pe laptop iar pe desktop revin la 7, pe 7 nu aveam bube nici cu upgradeul la 9x, nici cu printeru si scaneru, care sunt antice si le instala brici si mergeau super.
P.S.: Pentru cine va sarii cu clontu ca vai win 8.1 e super ca bla bla bla, pe desktop il am de 9 luni pus si pe laptop il am de 6 luni de cand am luat laptopu.
stai un pic, nu te enerva
vorbesc din perspectiva unui profesionist ( si ma laud ). diferentele de arhitectura sunt maricele si 8.1 este superior. nu ma refer la gusturile de interfata ( metro . etc ) ci la partea de sistem. daca ai probleme si esti prin Buc te ajut cu drag sa vedem ce dude are sistemul tau.
pe parte de drivere, deh, asta e, nu tine de noi ci de capitalismul atroce ( din pacata marii producatori de imprimante - hp, xerox etc au scos suportul pentru deviceruri vechi si asta ma cam omoara si pe mine..)
solutia e simpla, masina virtuala. e cea mai eleganta cand trebuie sa ai acces la antichitati ( atentie, in IT antichitati inseamna ceva mai vechi de 1 - 2 ani , din pacate )
eu inca rulez XP-ul pentru aplicatii de tunning la masina si altele gen contabilitate pe fox/fox pro. insa acel sistem nu sta in retea..
@all - apropo, pentur toti cei care au date importante - FACETI-LE BACKUP si PASTRATI-LE neconectate la sistem ( hard extern in dulap. etc )
se raspndeste prostia aia care le cripteaza si ..pa pa. ( atinge inclusiv datele din dropbox, cloud-uri ). a inceput anul in forta..
sau daca nu va intereseaza ideea, pregatiti niscai bitcoini ( pretul pentru "rascumparare este ceva pe la 300 - 500 usd , conevertiti..)