IlPadrino, la 19 Oct 2005, 10:29, a spus:
129.900 Lei este ridicol de putin
Da te-ai invatat neamule sa beneficiezi de toate Moka! - fara sa platesti!
Ia gandeste ca 100 exemplare vandute genereaza doar 12.900.000 Lei
Si acum scade costurile de tiparire, distributie si vezi ce culeg redactorii care au pus revista in miscare, dupa 100 exemplare vandute.
Nu am vazut revista, da sunt convins ca nu gasesti inserturi de reclame prin pagini. Nu-i asa?
Daca vrei sa platesti putin cumpara reviste auto, pt femei, pt barbati unde 90% insemna reclama (si mai si platesti sa le vezi) si 10% insemna monden preluat de pe internet.
Imi cer scuze daca am starnit animozitati, dar raman la parerea ca revista nu-si justifica pretul. Daca-mi este permis, as modifica putin calculul. Hiparion cedeaza probabil 20-30% din pretul M.C. firmelor de distributie. La randul sau DeAgostini cedeaza probabil tot atata celor de la Hiparion. In cazul cel mai fericit (20%) revista ar costa 83 Ron, care e acceptabil si mult mai aproape de adevar. Nu ma astept sa fie moka, dar de ce mi-as bate joc de banii mei? O pagina de reclame cu producatori de subansamble, distribuitori de materiale nu cred ca ar strica aspectul revistei si ar fi utila cumparatorilor cat si editorului scazand pretul de productie. Cat priveste tiparirea, un nr. mare de exemplare scade costul per bucata cu conditia sa le si vinzi. Am vazut nr 1 si e de necontestat ca ideea e super,la fel calitatea hartiei si nici modul de prezentare nu e rau, insa textul e firav, parca prea spatiat, nu sunt decat generalitati, 12 pagini, lipsesc detaliile, sectiunile, s.a.m.d. Dar ceea ce m-a nemultumit cu adevarat si m-a facut reticent este nota din nr 4, privind intreruperea seriei.
P.S. Cat despre revistele auto, pt. femei, pt. barbati,etc, multumesc, dar sunt destui (din pacate, cred eu) care se ambitioneaza sa le cumpere. :D