Modelism - RHC Forum: "Zboară puiule, zboară !" La Bacău - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

"Zboară puiule, zboară !" La Bacău

#121 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 778
  • Inregistrat: 23-March 13

Postat 06 December 2014 - 01:01 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 06 December 2014 - 12:40 AM, a spus:

Nu fi invidios Bogdane. Cu degetele mele "subţirele" şi "lungi" e o plăcere să lucrezi aşa ceva. Ca şi cum ar dansa un elefant prin muşuroiul de furnici încercând să nu calce niciuna. :rofl:
Cântarul e bun. Există o diferenţă între cele două cântare din club, dar e nesemnificativă pentru ceea ce facem.
Plus, că e al naibii de fragil modelul. O să ajung cu el undeva pe la 90 de grame echipat. Pun alt motor. Cel de la Robbe nu va face faţă (cam aşa îmi spune mie un simulator şi nişte calcule).

Mmmm...nu e corect stii? Aveam si eu un motor de ala robe...lam desfacut...i-am pus ax de carbon...si am ajuns la 9g..fara suruburi si cruce motor...acum nu stiu ...daca si functioneaza.. nu l-am probat....din ce imi aduc eu aminte...ori nu era bun regul..sau motorul...sper sa nu fi muncit degeaba.oare merge..la modelul meu...in caz ca nu vine cel de la phonix...? Ori cum pt el...as merge..cu 2s 250mh si elicia de carbon..ce zici?

Aceasta postare a fost editata de bogdan_bacau: 06 December 2014 - 01:02 AM

0

#122 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2014 - 01:02 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 06 December 2014 - 12:40 AM, a spus:

Nu fi invidios Bogdane. Cu degetele mele "subţirele" şi "lungi" e o plăcere să lucrezi aşa ceva. Ca şi cum ar dansa un elefant prin muşuroiul de furnici încercând să nu calce niciuna. :rofl:
Cântarul e bun. Există o diferenţă între cele două cântare din club, dar e nesemnificativă pentru ceea ce facem.
Plus, că e al naibii de fragil modelul. O să ajung cu el undeva pe la 90 de grame echipat. Pun alt motor. Cel de la Robbe nu va face faţă (cam aşa îmi spune mie un simulator şi nişte calcule).

Mmmm...nu e corect 😠 stii? Aveam si eu un motor de ala robe...lam desfacut...i-am pus ax de carbon...si am ajuns la 9g..fara suruburi si cruce motor...acum nu stiu ...daca si functioneaza..😀😀😀 nu l-am probat....din ce imi aduc eu aminte...ori nu era bun regul..sau motorul...sper sa nu fi muncit degeaba.oare merge..la modelul meu...in caz ca nu vine cel de la phonix...? Ori cum pt el...as merge..cu 2s 250mh si elicia de carbon..ce zici?
0

#123 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 06 December 2014 - 10:32 AM

Vezi postareabogdan_bacau, la 06 December 2014 - 01:02 AM, a spus:

Mmmm...nu e corect 😠 stii? Aveam si eu un motor de ala robe...lam desfacut...i-am pus ax de carbon...si am ajuns la 9g..fara suruburi si cruce motor...acum nu stiu ...daca si functioneaza..😀😀😀 nu l-am probat....din ce imi aduc eu aminte...ori nu era bun regul..sau motorul...sper sa nu fi muncit degeaba.oare merge..la modelul meu...in caz ca nu vine cel de la phonix...? Ori cum pt el...as merge..cu 2s 250mh si elicia de carbon..ce zici?

Dacă e motorul care-l am și eu, la greutatea modelului, nu merge cu două celule. Trebuie trei. Elicea de carbon de la mine e prea mare pentru el. Ți-am arătat ca am modificat elicea de carbon să nu-l ard. E motor de turație și cuplu foarte mare și dacă-i pui elice mare se arde repede.
Totuși nu înțeleg cum de ai ars motorul de la Dan. Elicea era perfectă pentru el. Am și eu motorul ăla, dar nu l-am folosit pentru că eram cam la limita superioară cu greutatea. Am făcut niște probe cu el și se încălzea ușor la o solicitare tip hovering, dar nu destul să se prăjească. Pe lângă asta, motorul nu consumă foarte mult, nu atât cât să-ți consume repede un acumulator de 160 - 180 mAh. Cam presupun ce s-a întâmplat, dar nu mă pot pronunța pâna nu văd motorul și specificațiile regulatorului.
La mulți ani.
URA şi la zbor fofezelor !
0

#124 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 06 December 2014 - 03:52 PM

Eu sunt sigur 99% ca a fost timming-ul,ala e un controller yep7, ye bun dar nu ca yge7,boala lor e ca nu prea se pupa cu toate motoarele am patit si eu anul trecut la un antrenament dupa ce am pus yep in loc de plush,sarea din timming cand vroia el si am fost aproape sa ard si eu motorul ca la un moment dat a dat motorul afara si bipaia ,motorul foarte cald nu mai nimeream sa dau afara bateria,am mers asa cu el ,dupa alimentare ii dau -10 trimmer la gaz si merge,parca sa zic totusi ca la un moment dat am intrat in meniu orbeste si dupa secventa de la yge am facut ceva schimbari, acum exista manual se descarca din hobbyking de la yep7 din files.
Anul asta am zburat doua baterii cu aveonul ala si deocamdata nu a facut figuri, oricum te anunta cand o ia braila ca incepe sa tacane in elice.
Vorbesc de acelasi motor acelasi regulator si aceeasi elice ca ale lui Bogdan puse pe model de 93g auw
0

#125 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2014 - 09:15 PM

Vezi postareabicut, la 06 December 2014 - 03:52 PM, a spus:

Eu sunt sigur 99% ca a fost timming-ul,ala e un controller yep7, ye bun dar nu ca yge7,boala lor e ca nu prea se pupa cu toate motoarele am patit si eu anul trecut la un antrenament dupa ce am pus yep in loc de plush,sarea din timming cand vroia el si am fost aproape sa ard si eu motorul ca la un moment dat a dat motorul afara si bipaia ,motorul foarte cald nu mai nimeream sa dau afara bateria,am mers asa cu el ,dupa alimentare ii dau -10 trimmer la gaz si merge,parca sa zic totusi ca la un moment dat am intrat in meniu orbeste si dupa secventa de la yge am facut ceva schimbari, acum exista manual se descarca din hobbyking de la yep7 din files.
Anul asta am zburat doua baterii cu aveonul ala si deocamdata nu a facut figuri, oricum te anunta cand o ia braila ca incepe sa tacane in elice.
Vorbesc de acelasi motor acelasi regulator si aceeasi elice ca ale lui Bogdan puse pe model de 93g auw

Cam la asta mă gândeam şi eu. Ştiu că motorul ăsta e pretenţios că-l am şi eu. L-am luat toţi cam în acelaşi timp din Belgia. Eu nu mai găsisem elicile cu pas de 2,5 , dar am fost asigurat că motorul merge fără probleme şi cu 3. Plus că am luat tot de la Aerobetics şi regulatorul pentru el, pe care, între timp, l-am ars =@
Mai era varianta să nu fi fost vreo bobină în scurt şi s-ar explica şi descărcarea rapidă a acumulatorilor. Trebuie să văd. Am experienţă multă cu "prăjeli" aşa că-mi dau seama după bobine ce s-a întâmplat.
Temporizarea nesincronizată îi face probleme, dar nu-l arde din prima. Mdeh ... trebe văzut şi cercetat. Eventual o să-i împrumut motorul meu, dar trebuie să vină să-i programez regulatorul.
0

#126 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2014 - 10:10 PM

Am găsiiiit. Modelul, cel profilat, se va numi "PeŞtiuka". Am terminat un panou al fuselajului (90%) şi m-am apucat de al doilea. Între timp am vrut să văd cam cum ar arăta. Hm. Mie îmi place. :rolleyes:
Pozeee: .... şi una cu modelul lui Cosmin.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PeStiuka1.jpg
  • Imagine atasata: PeStiuka2.jpg

0

#127 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2014 - 10:12 PM

!

!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PeStiuka3.jpg
  • Imagine atasata: Panou II fuselaj.jpg
  • Imagine atasata: Model Cosmin 9.jpg

0

#128 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 06 December 2014 - 11:00 PM

Modelul de balsa e un experiment de mare curaj.

Mergea o distanta mai mare intre aripa si ampenaj, daca tot e botul lung.
Mergea un fuselaj mai simetric pe verticala - ca si ampenajul vertical, sa fie mai echilibrat la cutit.

Sa vedem cum zboara.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#129 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:08 AM

Vezi postareamvpricop, la 06 December 2014 - 11:00 PM, a spus:

Mergea un fuselaj mai simetric pe verticala - ca si ampenajul vertical, sa fie mai echilibrat la cutit.

Sa vedem cum zboara.

Ori cum e nebun...ca sanatos nu e 😀😀😀💊💊💊✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ atata munca...si ori cum ...nu are de ce sa ia Ciano Acril....duba el 😂😂😂😂😂😂😂 doar daca il foloseste altcineva😬😬😬 prea multa bataie de cap....si in plus...el nu are papuci de casa pt maine la sala 😃😃😃😃😃😃😃😃
0

#130 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:11 AM

Vezi postareamvpricop, la 06 December 2014 - 11:00 PM, a spus:

Sa vedem cum zboara.

:rolleyes:
Mergea... numai că nu am făcut un plan în detaliu. Singurul lucru calculat a fost profilul aripii, în rest am mers mai mult spre proporţiile unui avion real. Foarte de acord cu tine în privinţa simetriei fuselajului. Am o "boală" cu asta. Nu-mi place fuselajul simetric. Parcă sunt prins în imaginea clasică de fuselaj. Hm. Am făcut un depron simetric. Stătea bine în cuţit, chiar foarte bine, dar nu mi-a plăcut ... "Roşioara". Eh. Ce să-i faci ? Nimeni nu e perfect.
De zburat va zbura chiar foarte bine. Problema e cu chilotu' ...dacă va fi în stare să-l chiloteze.
0

#131 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:11 AM

Eu deja mi-am pregatit ciorapeiii la usa.. 😂😂😂😂😂😨😨😨😨 altfel nu intram.Ai papuci zbori...nu ai? Pleci dupa papuci 😛😛😛😛😛😛😛😛
0

#132 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:13 AM

Vezi postareabogdan_bacau, la 07 December 2014 - 12:08 AM, a spus:

Ori cum e nebun...ca sanatos nu e 😀😀😀💊💊💊✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ atata munca...si ori cum ...nu are de ce sa ia Ciano Acril....duba el 😂😂😂😂😂😂😂 doar daca il foloseste altcineva😬😬😬 prea multa bataie de cap....si in plus...el nu are papuci de casa pt maine la sala 😃😃😃😃😃😃😃😃

Sssssst. Nu vorbi de funie în casa spânzuratului. :rofl:
Am espadrile. :yahoo: :clapping:
0

#133 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:15 AM

Şi oricum nu am cum să-l zbor azi pentru că nu e gata. Azi voi zbura cu unul mai vechi... de 140 de grame. Vai de mama lui ... :rofl:
0

#134 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:41 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 07 December 2014 - 12:15 AM, a spus:

Şi oricum nu am cum să-l zbor azi pentru că nu e gata. Azi voi zbura cu unul mai vechi... de 140 de grame. Vai de mama lui ... :rofl:

Am ras cu lacrimi😀😀😀😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂

Deci cine este prezent maine? Defapt azi😬
0

#135 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 12:56 AM

Păi ... Dan, tu, eu şi .... Ovidiu :rofl:

Au .... ăla e titlul unui fil cu Florin Piersic (vechi tare).
Cosmin.

! film*
0

#136 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 10:03 PM

Bună siara dragi tovarăşi şi prietini .... :rofl:
Cum stabilisem de ieri cu Dan (care a făcut vrăji şi a obţinut sala - de data asta sala mare, nu cea de atletism), am ieşit la o zburătăceală F3P. Cu ocazia asta a făcut şi primul zbor cu noul model la care a muncit de ceva vreme.
Model frumos, zboară foarte bine, viteză mică, ţinută faină în zbor. Sistemul contrarotativ construit de Bicuţ se achită foarte bine de sarcini. Poate-i mai trebuia încă puţină vaselină pe ax, sau rulmenţi şi pe axul exterior. Am avut impresia că la o anumită turaţie avea ceva vibraţii.
Cum la sală venise şi Bogdan cu modelul lui, normal, că s-au prezentat şi glumele. L-am necăjit puţin pe Dan în ideea să-i crească inima lui Bogdan care se smiorcăia de două săptămâni că modelul lui e prea greu. (90 gr.)
A zburat Dan, cam 7 minute şi ceva cu un acumulator, a zburat şi Bogdan - el mai are de rezolvat nişte probleme cu modelul, a zburat şi juniorul Cosmin, am zburat şi eu, mai puţin pentru că nu pot sta mult în aer din motive de supraponderabilitate în loc de imponderabilitate. :rofl:
După părerea mea a fost o ziulică reuşită. Modelul cu care am fost noi era unul mai vechi, reparat, torsionat şi foarte greu. (140 gr.) Bine că s-a lămurit şi Bogdan că are un model destul de bun pentru început, iar Dan a putut să se antreneze în linişte cu noua achiziţie. În linişte abia după ce am plecat noi pe la ora 14, că până atunci ... eee... cre' că i-am mai produs ceva fire de păr alb, noi, gălăgioşii.
Poze şi filmări :

!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Cosmin.jpg
  • Imagine atasata: Dan.jpg
  • Imagine atasata: Model Bogdan.jpg

0

#137 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 10:36 PM

http://youtu.be/qURKS6q_pLQ

http://youtu.be/BDnJg98mDFA

http://youtu.be/amxMa5Ecyug

http://youtu.be/BGDXamKoMWs

http://youtu.be/_WGlLmzMfng
0

#138 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 10:37 PM

Am terminat de încărcat şi filmările ... uf :good:
0

#139 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2014 - 11:10 PM

Ei na belea ! Mai zi ceva !

https://www.youtube....h?v=si21HB1wbbY
0

#140 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 07 December 2014 - 11:55 PM

1. Modelul lui Danut zboara uluitor.

2. Sala polivalenta din Bacau este fantastica.

Doamne-ajuta sa putem intra acolo.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#141 Useril este offline   cosmin xair 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 251
  • Inregistrat: 22-November 14
  • Interests:Distractie

Postat 08 December 2014 - 12:01 AM

Ce ziceai http://www.rhcforum....4-bogdan-bacau/ "una prototipus facutos de eus" ! 8P
Ia priveste aici
dar orcum zboara bine :clapping:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de cosmin xair: 08 December 2014 - 12:02 AM

0

#142 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2014 - 09:17 AM

Vezi postareamvpricop, la 07 December 2014 - 11:55 PM, a spus:

1. Modelul lui Danut zboara uluitor.

2. Sala polivalenta din Bacau este fantastica.

Doamne-ajuta sa putem intra acolo.

Într-adevăr modelul merită munca. Să-l zboare fără incidente majore ! (asta a fost urare).
Întotdeauna s-a știut că sala ar fi perfectă, dar de ceva vreme nici Dan nici noi nu am mai reușit să obținem accesul.
Așa că schimbam cu "Dan ajută să intrăm ... "
0

#143 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2014 - 11:07 AM

Vezi postareacosmin xair, la 08 December 2014 - 12:01 AM, a spus:

Ce ziceai http://www.rhcforum....4-bogdan-bacau/ "una prototipus facutos de eus" ! 8P
Ia priveste aici
dar orcum zboara bine :clapping:

Eu zic sa mai analizezi...unpic cele 2 proiecte...si apoi dati cu parerea.Si stii ??? Seamana dar nu rasare.????☺☺☺
0

#144 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2014 - 11:09 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 08 December 2014 - 09:17 AM, a spus:

Într-adevăr modelul merită munca. Să-l zboare fără incidente majore ! (asta a fost urare).
Întotdeauna s-a știut că sala ar fi perfectă, dar de ceva vreme nici Dan nici noi nu am mai reușit să obținem accesul.
Așa că schimbam cu "Dan ajută să intrăm ... "

Din intamplare...Soacra Fratelui meu lucreza acolo...😆 nici nu am stiut.si vom avea acces mai des.
0

#145 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2014 - 12:28 PM

Vezi postareabogdan_bacau, la 08 December 2014 - 11:09 AM, a spus:

Din intamplare...Soacra Fratelui meu lucreza acolo...😆 nici nu am stiut.si vom avea acces mai des.

E bun, dar nu știu dacă e deajuns să lucreze acolo. Ar trebui să aibă o poziție prin conducere. Să nu crezi că Dan obține sală gratuit. Nu scoate bani din buzunar, poate, dar le-a făcut service la mașini la cam toți importanții de pe acolo. Așa că e pe munca lui. În plus mai e și programul competițional, antrenamente ... . Nu putem intra chiar când vor mușchii noștri.
0

#146 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2014 - 08:11 PM

[quote name='ViP_Eol' timestamp='1418034495' post='772263']
E bun, dar nu știu dacă e deajuns să lucreze acolo. Ar trebui să aibă o poziție prin conducere. Să nu crezi că Dan obține sală gratuit. Nu scoate bani din buzunar, poate, dar le-a făcut service la mașini la cam toți importanții de pe acolo. Așa că e pe munca lui. În plus mai e și programul competițional, antrenamente ... . Nu putem intra chiar când vor mușchii noștri.ote]
Stiu ! Ca dan a facut rost..de sala...si era pe banii lui , dar conteaza .macar avem pe cineva din interior.

[quote name='ViP_Eol' timestamp='1418034495' post='772263']
E bun, dar nu știu dacă e deajuns să lucreze acolo. Ar trebui să aibă o poziție prin conducere. Să nu crezi că Dan obține sală gratuit. Nu scoate bani din buzunar, poate, dar le-a făcut service la mașini la cam toți importanții de pe acolo. Așa că e pe munca lui. În plus mai e și programul competițional, antrenamente ... . Nu putem intra chiar când vor mușchii noștri.ote]
Stiu ! Ca dan a facut rost..de sala...si era pe banii lui , dar conteaza .macar avem pe cineva din interior.
0

#147 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2014 - 01:01 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 08 December 2014 - 12:28 PM, a spus:

:rolleyes:
Nu strică să încerci o tatonare discretă. Nu cred să ai succes dintr-un motiv foarte simplu. Cei de la care se obţine sala, sunt cei pe care-i cunoaşte Dan (şi nu numai). M-aş îndoi să dea sala prin altcineva, pentru domeniul ăsta. Dan nu ar mai avea nicio obligaţie faţă de ei în condiţiile în care ei au mare nevoie de Dan. Hm. Ce spui ? Ai şanse ? Eu spun că ... hm.
0

#148 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2014 - 01:03 AM

Ce spanac ai făcut Bogdane cu postarea ta ? :rofl:
Uite şi tu cum a apărut răspunsul la a ta.
0

#149 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2014 - 01:57 AM

Am găsit o filmare de anul trecut cu prototipul de F3P de pe care am tras ceva concluzii, aşa că l-am dat la toomberon - vorba lui Bogdan. :rolleyes: şi o poză cu F3P-urile pe care le zburam în 2009.

http://youtu.be/exDQsAn-2HE

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Asta se zbura în 2009.jpg

0

#150 Useril este offline   bogdan_bacau 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2014 - 06:17 AM

Vezi postareaViP_Eol, la 09 December 2014 - 01:57 AM, a spus:

Am găsit o filmare de anul trecut cu prototipul de F3P de pe care am tras ceva concluzii, aşa că l-am dat la toomberon - vorba lui Bogdan. :rolleyes: şi o poză cu F3P-urile pe care le zburam în 2009.

http://youtu.be/exDQsAn-2HE

Parca...zici ca au venit extraterestri 😬😬😬 o drona a viitorului....😁😁 asa arata in filmul care l-am vazut aseara 😯 in rest viteza destul de mica.In hover nu prea vrea sa stea...in rest alien...SF.In privinta sali'e bine totusi...ca e cineva acolo cunoscut.Nu am apucat sa intreb...dar voi suna si voi afla un raspuns.Teoretic nu vad de ce nu am obtine sa facem antrenamente acolo...am sa sun azi...sa intreb...sa vad ..Nu zi hop pana nu sari calul.Din ce stiu eu...are vechime de 12 ani acolo.din ce am vb cu frate-miu.mai vedem
0

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis