Este acelasi lucru cu montarea servo-ului pe capace dedicate in acest scop, cum ar fi acestea:
http://phoenixmodels...mini-p-757.html
Diferenta este ca acesta capac de plastic la Wurtz este un mulaj de carbon, sincer, cam tichie si nu cred ca influenteaza chiar nimic zborul...
Oricum, daca nu ai acele capace de carbon le poti face usor folosind ca mulaj unul de plastic ca mai sus, am facut de fibra de sticla si a iesit foarte bine.
Problema este ca pentru a monta un astfel de capac, trebuie sa existe in aripa o degajare, o mica adancitura in interior, care la aripa clasica de balsa este simplu de facut, ca
aici, dar la compozit... o ai sau nu o ai, in imaginile lui Wurtz eu o vad destul de clar adancitura in mulajul de fibra albastru. Altfel, grosimea capacului va strica profilul in zona aia...
Banuiesc ca daca ai respectiva adancitura, ea este intarita suplimentar pe margine (pe interior), sau daca nu este i-as lipi pe interior niste baghete de pin, in care sa prinda ca lume holzsuruburile cu care vei prinde capacul. Asta daca vrei ca servo-ul sa fie prins ca lumea, presupun ca nu vrei sa prinzi capacul pe care sta servo cu scotch de aripa... :unsure:
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 October 2014 - 02:07 PM
... cu picioarele pe pamant ...