ovidiugm, la 31 March 2015 - 02:22 AM, a spus:
Dupa concurs regulamentul mi-a confirmat spusele celor din mansa (infirmate, in mintea mea, de practicile altor concursuri cand cele 10 minute se dadeau oricand si oricum). Intr-adevar cele 10 minute se confera in mansele de finale, o singura data pe fiecare clasa, si fusesera deja acordate incidentului "hai in grila ca nu-ti fac nimic" :D :).
Datorita celor de mai sus, propun sa mi se acorde un DNS in finala cu pricina, odata cu recalcularea corespunzatoare a rezultatelor.
Nu cred ca e cazul de asa ceva. Eu cand am acuzat intamplarea de fata, am facut-o pentru ca se tot bate apa in piua cu regulamentul si cand e sa-l aplicam....ne mai gandim. Chiar nu cred ca e cazul de considerat DNS si modificari ale clasamentului.
Pe mine ce m-a deranjat cel mai tare este ca s-a oprit cursa. Daca se anunta la la restul ca a cerut cineva 10 minute sincer sa fiu nici nu cred ca sesizam ca e a doua oara la aceeasi clasa. Probabil coboram fericit ca mai am timp sa fumez o tigara inainte de mansa. M-a deranjat ca s-a oprit cursa, asta inseamna ca bateria a tras cele 2-3-4 minute de incalzire + ceva timp din cursa, iar cum eu sunt sarac si nu am decat un pack/masina...ia de trage cu el asa. Ma rog...cred ca s-a inteles ideea de baza chiar daca Eugen mi-a ignorat postul sunt convis ca l-a citit si a tras concluziile.
aiurica, la 31 March 2015 - 09:59 AM, a spus:
Va spun de pe acum.
Ma doare in cot de orice comentariu pe podium de acum in colo, nu voi opri decat daca EU consider ca am gresit sau arbitrul.Orice incident poate fi analizat imediat dupa cursa sau chiar in timpul cursei de catre oficiali.Ma oftic cand vad ca am pierdut niste locuri doar ca am hotarat sa ma opresc.
De acum inainte voi conduce cu castile in urechi si comentarii la adresa felului in care am condus nu ma vor interesa pe podium.Consider ca am gresit o singura data cand l-am lovit pe George in spate si ca am gresit de fiecare data cand m-am oprit din nervi.
Totul are un inceput.La fel ca si greseala imensa de a continua inca un tur cand am auzit masinile in grila si pentru care din nou imi cer scuze.
Relu...buldozarelu. E foarte bine ca optezi pentru casti daca cei de langa tine iti atrageau atentia. O sa te bat incet pe umar daca o sa anunte arbitru ceva referitor la tine :D
Cat despre treaba cu opritul degeaba de buna voie....cred ca ne uitam la filmari diferite...dar lasa ca asta vorbim noi la telefon :D