vgeorge, la 21 February 2015 - 09:28 PM, a spus:
O sa am o mica remarca de facut. Va fi ultima remarca fata de acest concurs, iar ideea de baza este urmatoarea:
Niciodata,un concurs organizat in Grand Arena, nu va fi mai mult decat o miuta intre noi.
Se vrea strictete, s-a cerut asta, am acceptat-o. Insa am o rugaminte, atata timp, cat platesc o taxa, ma astept sa fiu respectat si sa primesc ceva in schimb.
Repet, nu sunt cel mai bun, nu o sa fiu niciodata, dar FIECARE MANSA, indiferent de clasa, trebuie tratata de ARBITRU, in acelasi mod.Chiar daca oamenii sunt in finala B, si ei au platit aceeasi taxa si se asteapta sa primeasca acelasi lucru ca cei din finala A.
Arbitrajul va fi mereu o problema.Dar noi ne axam foarte mult pe ridicat. Cred ca sunt si alte probleme.
Eu unul inteleg, ca eruditul domn Mizzone, are ceva cu mine; insa tot ce vreau ca el sa recunoasca cand greseste. Atata tot. Nu este in masura sa taie si sa spanzure, cum doreste dansul. Da domnule Mizzone, m-a deranjat enorm cand eram in finala la SC si stateati langa podium si tot ii spuneati lui Misu cum este in cursa si daca am gresit sau nu.Cand v-am atras atentia, mi-ati intors spatele si ati plecat. Atitudine de domn? Nu as spune asta.Atitudine de arbitru? In nici un caz. Cand am venit la dumneavoastra sa va intreb de o chestie din regulament, cu un aer de superioritate mi-ati spus ca nu puteti citi de pe telefon ca nu aveti ochelari (din cate imi amintesc). Ati plecat, ati aflat exact ce scrie in regulament si ati venit sa imi aratati pe stalp, in intuneric si cu mult deasupra dumneavoastra. Acolo ati putut citi? Ce am dedus eu de aici? Ca nu stiti in totalitate acest regulament, si ca mergem dupa amintiri. Dar, mi-am amintit, pe dumneavoastra nu va poate trage nimeni la raspundere pentru greselile care le faceti.
Legat de organizare? De ce nu se poate elimina practice-ul cronometrat? Sau sa fie cronometrat dar sa nu se faca calificarea in functie de el? Uite asa azi, am pierdut o calificare la Buggy 2wd. Poate conta, poate ca nu, dar daca am incerca sa eliminam chestiile care ne creeaza probleme, si care nu conteaza asa mult in desfasurarea concursului ar fi grozav.
Daca nu se va schimba ceva, cat mai repede si cat mai curand, o sa fim din ce in ce mai putini.Asta vrem?
ca sa fim mai exacti: acea "chestie" din regulament este o prevedere pe care tocmai ce o incalcaseti dumneavoastra; nu pot sti pe dinafara toate regulamentele, ca si redactare literara sau aranjare in pagina, dumneavoastra ati cerut sa va indic pe un ecran care pentru mine este realmente ilizibil sa va spun UNDE scrie acea prevedere; pe perete stiam cam unde este situata(eu l-am facut, in mare parte, acel regulament...), nu aveam cum sa va raspund operativ pe ecranul acela al dumneavoastra, nu cunoasteam asezarea in pagina acolo;in plus, in mod normal, nu sinteti in masura(nici din punct de vedere al muncii in rc, nici din cel al abilitatilor de comunicare) sa cereti socoteala in situatia data; reiterez ca nu am nimic cu dumneavoastra; insa nu este posibil ca in situatia in care EU AJUT sa se desfasoare un eveniment la care dumneavoastra veniti din pasiune/hobby sa tolerez impertinenta si nesimtire; repet si subliniez, pentru absolut TOTI participantii la B.O.C.: eu am fost invitat sa ajut, dumneavoastra va inscrieti...
in atari conditii, reconsider fundamental disponibilitatea de a mai ajuta de acum incolo evenimentele la care dumneavoastra va faceti simtita prezenta mai ales prin impertinenta si nesimtire, chiar si cu riscul de a-l deranja pe Eugen, cel pentru care, am mai spus-o, am acceptat sa ma implic AJUTIND.
cit despre schimbari, ele deja se produc: sint deja mai mult de jumatate din etapele preconizate a se desfasura in acest campionat incheiate, si acest fapt, la scara 1/10 electrice, este cam ...FARA PRECEDENT in istoria recenta a competitiilor autohtone de la rc automodele, cel putin din punctul de vedere al "longevitatii"... ; cine isi inchipuie ca se poate mai mult cu actualul nivel de resurse umane si materiale implicate/disponibile, nu face altceva decit sa dea dovada de lipsa acuta de realism...si mai ales sa duca in derizoriu o actiune rc pe care Eugen a reusit s-o puna pe picioare facind eforturi insemnate sa capaciteze oameni sa se implice...
cit despre episodul cu Misu, in mod clar nu are nici o legatura cu rezultatul dumneavoastra, doar o gindire adiacenta unor coordonate paranoide poate aduce semantic astfel de concluzii...ma indoiesc ca este cazul dumneavoastra, sint convins ca ati fost doar sub imperiul unui impuls de moment, impuls care nu a avut cea mai fericita alura in comunicarea interumana la momentul acela...
ca sa concluzionam un pic, revizuiti-va status-ul in acest proiect rc, aflati-va coordonatele (sportive, sociale, etc.), si ginditi-va ca nu e chiar simplu sa iti propui sa muncesti/sacrifici circa 8 weekend-uri, prinse intr-un calendar hobbystic in care unii vin sa-si implineasca un hobby cu profunde valente competitionale; va asigur ca nu aveti anvergura sa apreciati/evaluati in vreun fel calitatea sau consistenta implicarii mele in rc, mai ales pe actuala configurare/conceptie a proiectului de fata...
cit despre aplicarea sau nu a unui regulament sau altu, asigurati-va ca intelegeti sau stiti cam ce cuprinde, si abia apoi incercati sa va exprimati...si numai si numai pastrind intacta conditia socio-sportiva de om...evitati sa jigniti munca celor care au schimbat foarte mult alura competitiilor de la Grand Arena, s-a trecut de mult de stadiul de "miute", se pare ca dumneavoastra nu aveti abilitati suficiente de perceptie, comunicare sau gnostice in a vedea exact ce se petrece de fapt si nu ati constatat ce si mai ales cit s-a schimbat...nu sinteti in nici un fel in masura sa faceti astfel de evaluari sau aprecieri competitionale, continuind astfel de editari, va discretitati atit ca om, cit si ca sportiv.
bafta si minuni!
bafta si minuni!