Travel Air, la 22 October 2014 - 08:19 PM, a spus:
E o minune ca s-au potrivit toate asa de exact :yahoo:
Ai facut cum ai vrut - o aripa din placaj.
Esti mare domnule :clapping:
S-au potrivit dar am descoperit mici greseli in constructie greseli de detalii si greseli de "Jeniu" (OPUS DE GENIU). In orice caz nimica major.
Am shimbat liniile de gravare in loc sa fie in centrul nervurii, unde nu le vad, le-am miscat .8mm la stinga asa ca acuma pot sa pun nervua direct pa linie si stiu ca sint perfect in pozitie nu mai ghicesc unde este pozitionata nervura. Am adaugat linii de gravare pentru setiunea unde unesc aripile acolo voi avea doua chesoane care creeaza un locas pentru bara care uneste cele doua jumatati.
Si am facut greseli de "Jeniu" and taiat nervuri pentru cozi dar numai o jumatate de coada asa ca a trebuit sa dublez numarul de nervuri sa fac cozi complecte.
Am inversat pozitia la servou sa fie mai rigid montat si am eliminat din placajul de pe extrados. Daca servoul nu va fi solid voi adauga o bucata de balsa catre bordul de fuga. Adaug gauri pentru suruburi pentru fire la servo in placaj si nervuri.
La prima aripa am finisat bordul de atac dupa care an lipit balsa si an slefuito sa formez bordul de atac dar nu imi place pentru ca nu este razistenta zona lipita, din lipsa de suprafata de contact intre cele doua piese, cind lipesti placaj de .4mm pe o bageta (bagheta orizontala placaj vertical) nu prea este super. Am lungit placaju de.4mm la bordul de atac un pic 4mm extrados si intrados asa ca dupa ce pun nervuri, pun balsa pe bord de atac lipita in fata la nervuri direct deasupra la placaj dupa care pot slefui balsa la bordul de atac dupa care pot sa lipesc extradosul.