salutare, sunt tot eu, ciobelix, si am o intrebare pt veteranii de pe acest site:in bucuresti unde as putea gasi revista"modelism"? cat costa? multumesc anticipat.
cu respect ,al dvs,
florin
Pagina 1 din 1
revista modelism unde o gasim?
Postat 17 March 2006 - 08:34 AM
O gaseti la chioscuri (la Gara de Nord sigur), sau pe net: http://www.modelism.ro/
Parerea mea este ca daca ai da o raita prin link-urile postate de mine si de altii, o sa mai refelectezi daca ai nevoie sa cauti revista (asta pentru ca ceea ce este acolo este gratis si te scuteste de alergatura daca nu stai in zona garii) sau oricum o sa ai cu ce sa iti umpli timpul in perioadele dintre aparitii.
Parerea mea este ca daca ai da o raita prin link-urile postate de mine si de altii, o sa mai refelectezi daca ai nevoie sa cauti revista (asta pentru ca ceea ce este acolo este gratis si te scuteste de alergatura daca nu stai in zona garii) sau oricum o sa ai cu ce sa iti umpli timpul in perioadele dintre aparitii.
Aceasta postare a fost editata de Pacific 231.000: 17 March 2006 - 08:35 AM
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 17 March 2006 - 09:59 AM
Sau cauti pe la anticariat, targ, numere mai vechi din Tehnium sau Modelism. In unul vechi gasesti mai multa informatie utila decat in colectia pe un an, din astea noi.
Aceasta postare a fost editata de degetzica: 17 March 2006 - 05:59 PM
Ala Bala Portocala ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1