Modelism - RHC Forum: Multicopter - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Multicopter Hexa ori Octa Copter

#41 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 26 September 2014 - 01:29 PM

Livrarea cu coptere, in cazuri unde chiar merita, nu prosteala gen Amazon, va deveni o realitate destul de curand, un comunicat Reuters/DHL de ieri ne arata ca nemtii sunt deja in teste, pentru ca legea le permite, nu ca la americani, care au devenit caraghiosi... si ne lasa sa banuim caracteristicile zburatoarei lor.

E vorba de un serviciu postal de urgenta (medicamente ;) ) catre o insula aflata la... 12km ! care s-ar face in 15-30min, de catre un catraliciu de 5kg, din care 1.2kg ar fi sarcina utila.

http://www.reuters.c...N0HJ1ED20140924

O simulare in eCalc arata ca asa ceva este perfect posibil, ca sa il linistim pe colegul nostru, sa vedem daca se apuca de treaba pe bune...

O clarificare: model weight 1550 trebuie inteles ca 1200 sarcina utila si 350 grame masa frame-ului gol.

Astept sa aud ca asa ceva nu e posibil :D

Fisiere atasate

... cu picioarele pe pamant ...
0

#42 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 26 September 2014 - 04:21 PM

asa ceva!!!! nu se poate :D
0

#43 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 462
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 27 September 2014 - 07:29 PM

Ca vad ca ma "barfeste" lumea p-aici. :D

Am zburat si cu 200g, si cu 2 Kg, ba chiar si cu 4 Kg payload (doua sticle de cola). Cu tehnologia de azi, 15 min cu 2 Kg e usor de realizat, dar doar pe calm plat, si cu plafon jos de zbor. Daca ai de urcat la 150-200m, daca ai de zburat 1-2 Km si mai bate si vantul, deja 10 min e cam limita.

Am filmat o casa memoriala, balcon cu balcon, cornisa cu cornisa, si pe urcare si pe coborare si pe translatie, si pe unghiuri de 45 de grade de m-am plictisit... cred ca vreo 18 min. In schimb la o termocentrala, cu lumanare pe langa un cos de fum si filmari plonjate in condensatoare, la 11 minute coboram in alarma si am avut dificultati la franare :)
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro