renatoa, la 24 September 2014 - 09:12 AM, a spus:
72% throttle, buna treaba... mai incearca :) in engleza daca se poate ;)
15 minute de zbor ca sa faci 4km dus+intors inseamna viteza 16 km la ora, e rezonabila, dar esti la limita. la limita rau de tot... la cea mai mica imbatranirea a bateriilor, adica dupa nici 10 zboruri, va fi cu 1-2 minute mai putin.
Si treci la 4s macar, nu iti ajunge cate cuie iti bati in talpa, mai trebuie sa incerci asta si la 3s ?
Hai sa iti mai dau un motiv pentru care nu e nici macar economica abordarea ta...
O singura baterie din asta costa 100$ si te va tine nici 50 zboruri, deci un drum va costa 2$ "combustibilul". Adica 1 litru de motorina cu care fac 16km... si cu masina le duc alimente pentru toata iarna, nu 2kg !
Unde e economia ?
Stai asa... acum am vazut ca folosesti PATRU baterii, nu una ! :o sorry, dar solutia asta s-a transformat intr-un mare NU din toate punctele de vedere !
Merge numai daca alea 2kg valoreaza cel putin cat toata jucaria ;)
1 mashina mea comnsuma in jur de 12-14l de benzina, drumul, te deplasezi cu 5km la ora, sa nu-ti cada vreo roata, +de la farmacie zilnic trebuie sa iau un sirop, care are termen de valabilitate 12-14h, numi este rentabil cu mashina sa fac traseul asta zilnic, anume portiunea aia de drum, cat am bagat in reparatie, numai dracul stie, chiar si o niva procurasem anul trecut, dar dupa vreo 20 de drumuri dus intors, am fost nevoit sa repar tot in ea, la fel cat ma costat, + alunecarile de teren, drumul 80% din timp e acoperit de vreun bolovan, octacopterul cred ca va fi cea mai buna solutie, sau un tank :), ti-ash fi recunoascator sa imi scrii ce sa cumpar, o sa economisesc o groaza de timp si nervi. + 4S cantaresc mai mult, nu?