Astazi dimineata, inaintea ploiror am inceptu zborul cu giro cu 60% sensitivity...greu tare de tot...dar zburabil. Tras doi acumulatori. Vibreaza tare pe coada, asa ca, in seara asta, la operatie din nou.
Schimbat axul rotorului anticuplu. Schimbat palele (acem unele mai serioase acuma). Probat, decolat de pe masa, aterizat pe masa fara probleme. (la tara, in bucatarie).Fara balanganeli, fara vibratii...in sfarsit.
![Imagine atasata: pale abe.jpg](http://www.rhcforum.ro/uploads/monthly_10_2014/post-73353-0-23861900-1413576963_thumb.jpg)
Aproape de concluzia Thread-ului....
cum au tot scris cei care stiu ce vorbesc pe aici...daca esti incepator in hely..ia-ti unul nou. Daca esti pasionat de suruburi si de negreala pe dejte...ia-ti un sh...si multa rabdare.
Elicopterele HK...uf...ieftine...dar prost realizate. Puneti mana pe un Align, si vedeti diferenta. (doi lei dai, apoi trebuie sa te astepti sa primesti ceva de 2 lei...).
Daca cineva citeste ce bazaconii am scrie pe aici...sper sa invatati ceva...
Daca calculez cam cati banuti am pus in "cascarabeta" asta a mea...apoi cred ca ma apropiu de unul nou...
cum a ajund acuma...
Dintr-un HK 450GT...a mai ramas doar Frame-ul care e carbon. In rest...gripurile de la anticuplu au mai ramas HK, iar restul...Align. Servouriel platou..ei bine, nu credeam ca Savox face asa bune servouri...
In rest..mi-e teama, din ce in ce mai mult ca nu o a raman prea mult in lumea elicopterelor RC.