Modelism - RHC Forum: domnul MATICA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

domnul MATICA UN TZARAN DE DOI LEI

#1 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 13 September 2014 - 06:20 PM

A fost surprins in aceasta seara pe pista la cet-vest facand drift-uri cu bmw-ul si nu este prima data cand se intampla
ciudat este ca mereu a fost primit cu caldura si ne-a incantat mereu cu elicopterele lui
nu are rost sa vorbesc urat aici ca oricum si le simte peste tot in corp si in frigider si in viata
0

#2 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 13 September 2014 - 07:15 PM

Vezi postareadululutu, la 13 September 2014 - 06:20 PM, a spus:

A fost surprins in aceasta seara pe pista la cet-vest facand drift-uri cu bmw-ul si nu este prima data cand se intampla
ciudat este ca mereu a fost primit cu caldura si ne-a incantat mereu cu elicopterele lui
nu are rost sa vorbesc urat aici ca oricum si le simte peste tot in corp si in frigider si in viata

Aprob cele spuse de Dan , cand vine vorba de tuns ras frezat pista se da ranit ( EL SI ALTII ASEMENI LUI CARE FOLOSESC PISTA )ca nu are bani pentru benzina la bmw ( cu litere mici ) , asemenea personaje fac comunitatea de ras , pacat de munca atator baieti ( si de rabdarea fetelor noastre ) cand mergem la pista doar pentru intretinere , si apare cate un personaj dásta si ne strica munca in 2 minute de '' JMECHEREALA '' . Sa ne bagam ..... in ale lui jucarii , nu conteaza cine esti cat de bun esti , conteaza OMENIA
Rusine , Rusine , Rusine

AR 68 MAT
0

#3 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2014 - 07:44 PM

http://www.funmedia3...-fii-bmw-sa-ai/ http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif
0

#4 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 13 September 2014 - 09:20 PM

Vezi postareadululutu, la 13 September 2014 - 06:20 PM, a spus:

si nu ia-ti rupt picioarele ?
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#5 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2014 - 09:48 PM

Vezi postareahash84, la 13 September 2014 - 09:20 PM, a spus:

si nu ia-ti rupt picioarele ?

suntem pasnici pana la un moment dat , sper sa vina la noi sa isi ceara scuze si sa apuce masina de tuns si sa faca pista luna http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/bomb.gif

ps
sunt convins ca nu se va intampla lucrul asta dar obrazul ( care e destul de gros ) ramane patat
0

#6 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 13 September 2014 - 09:54 PM

acum 1 an sau 2, nu mai stiu exact, erau niste urme de drift pe la Adunati la teren, sa fie coincidenta?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#7 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 13 September 2014 - 10:01 PM

O sugestie...cand il vedeti cu masina pe pista...il rugati frumos sa opreasca sa va uitati mai bine la bmwc-ul lui(pareti entuziasti rau eventual cereti sa ridice capota 5 secunde)...si aruncati o mana de tinte/cuie de geam langa o roata si nu mai vine a doua oarahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif

Asa se face prin zona mea/tot Galatiul cu cei care parcheaza in fata portii altora in mod repetat,unii sunt patiti alti "patesc"...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 13 September 2014 - 10:02 PM

0

#8 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 13 September 2014 - 11:07 PM

Vezi postareaCiprian97, la 13 September 2014 - 10:01 PM, a spus:

O sugestie...cand il vedeti cu masina pe pista...il rugati frumos sa opreasca sa va uitati mai bine la bmwc-ul lui(pareti entuziasti rau eventual cereti sa ridice capota 5 secunde)...si aruncati o mana de tinte/cuie de geam langa o roata si nu mai vine a doua oarahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif

Asa se face prin zona mea/tot Galatiul cu cei care parcheaza in fata portii altora in mod repetat,unii sunt patiti alti "patesc"...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

Masina nu are nici o vina ..... proprietarul este cel vinovat.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#9 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 15 September 2014 - 06:54 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 13 September 2014 - 11:07 PM, a spus:

Masina nu are nici o vina ..... proprietarul este cel vinovat.

Soferu plateste prin masina. Tui ceapa lui de ghiolban......
Fly it, like you stole it!
0

#10 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 15 September 2014 - 07:29 PM

Ce usor e sa dai cu piciorul cand e omu' la pamant! Care mai de care sa dea si el una ca e gratis si invinuitul nu poate raspunde din motive pe care nu toata lumea le cunoaste dar fac parte din alegerile lui si trebuiesc respectate ca atare.
Urmaresc acest subiect de vreo doua zile si am tot evitat sa-mi spun punctul meu de vedere ca om care il cunoaste pe Cristi de vreo 6 ani.
Nu sunt de acord cu ce a facut !...daca intradevar a fost el dar sunt sigur ca exista si o cale un pic mai diplomatica de a rezolva lucrurile alta decat cea in care se folosesc cuvinte grele precum ,,tzaran ,ghiolban etc,,
In alta ordine de idei este un super baiat ,tind sa cred ca a avut un moment in care a gandit putin spre deloc cand a facut treaba asta si chiar daca nu va incalzeste cu nimic eu va cer iertare ca e tanar si nelinistit!
0

#11 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 15 September 2014 - 07:34 PM

Vezi postareabicut, la 15 September 2014 - 07:29 PM, a spus:

Ce usor e sa dai cu piciorul cand e omu' la pamant! Care mai de care sa dea si el una ca e gratis si invinuitul nu poate raspunde din motive pe care nu toata lumea le cunoaste dar fac parte din alegerile lui si trebuiesc respectate ca atare.
Urmaresc acest subiect de vreo doua zile si am tot evitat sa-mi spun punctul meu de vedere ca om care il cunoaste pe Cristi de vreo 6 ani.
Nu sunt de acord cu ce a facut !...daca intradevar a fost el dar sunt sigur ca exista si o cale un pic mai diplomatica de a rezolva lucrurile alta decat cea in care se folosesc cuvinte grele precum ,,tzaran ,ghiolban etc,,
In alta ordine de idei este un super baiat ,tind sa cred ca a avut un moment in care a gandit putin spre deloc cand a facut treaba asta si chiar daca nu va incalzeste cu nimic eu va cer iertare ca e tanar si nelinistit!

Sa vezi ce diplomatie ii dau eu cand il voi vedea.....
Fly it, like you stole it!
0

#12 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 16 September 2014 - 06:47 PM

Nici eu nu spun nimic pentru ca nu stiu amanunte si nici nu e treaba mea.
Nu il cunosc pe Matica decat prin faptul ca l-am vazut de 2-3 ori de la distanta ..
In piata insa se birfeste ca baiatul de cand s-a vazut singur in Bucuresti s-a cam schimbat
... BMW, pierdut anul la facultate , dat afara din camin ...

Tin sa precizez ca doar am auzit .. posibil sa fie total fals .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#13 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2014 - 06:56 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 16 September 2014 - 06:47 PM, a spus:

Nici eu nu spun nimic pentru ca nu stiu amanunte si nici nu e treaba mea.
Nu il cunosc pe Matica decat prin faptul ca l-am vazut de 2-3 ori de la distanta ..
In piata insa se birfeste ca baiatul de cand s-a vazut singur in Bucuresti s-a cam schimbat
... BMW, pierdut anul la facultate , dat afara din camin ...

Tin sa precizez ca doar am auzit .. posibil sa fie total fals .

Cu o saptamana in urma a fost tuns si gazonul din parcare sa putem sta pe un sezlong/scaun/patura fara sa ne umplem de iarba,praf etc , in momentul asta nu te mai poti aseza nici cu scaunul acolo fiindca sunt doar urme de roti si atunci se pune intrebarea ........ ???? a dat vreo 10 ture prin parcare cu masina in scart , sunt numai urme de roti deci nu a fost doar o iesire de moment a fost o nebunie , mai sus este soseaua care nu este circulata aproape deloc , de ce nu s-a dat acolo cu masina asa cum se mai dau baietii de cartier cu masini serioase , o bulangerie pe fata din partea lui http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
0

#14 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 16 September 2014 - 07:32 PM

Imi pare rau ca sa ajuns aici.Eu il cunosc pe Cristi si il apreciez ce face in domeniu de Heli insa fapta facuta nu este ok...Noi muncim acolo foarte mult sa intretinem acel teren si este pacat ca cineva care stie cat de important este acel teren si cat de greu este de intretinut sa nu tina cont.
Daca este adevarat cu cele spuse de facultate si camin iar este un lucru rau ,poate timpul le rezolva pe toate si o ia pe drumul cel bun.
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#15 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2014 - 08:12 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 16 September 2014 - 07:32 PM, a spus:

Imi pare rau ca sa ajuns aici.Eu il cunosc pe Cristi si il apreciez ce face in domeniu de Heli insa fapta facuta nu este ok...Noi muncim acolo foarte mult sa intretinem acel teren si este pacat ca cineva care stie cat de important este acel teren si cat de greu este de intretinut sa nu tina cont.
Daca este adevarat cu cele spuse de facultate si camin iar este un lucru rau ,poate timpul le rezolva pe toate si o ia pe drumul cel bun.

AMIN
0

#16 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 16 September 2014 - 08:18 PM

Nu-mi vine sa cred ce citesc.
Eu am cunoscut cu ceva ani in urma un adolescent cu acelasi nume tare pasionat de heli, insa timid si respectuos.

Iata ca trecerea vremii ne rezerva surprize...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif

Va doresc spor la reparat terenul.
0

#17 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2014 - 10:13 PM

nu cred ca isi are locul sa ii iei apararea oricat de bine il cunosti
cand omul a facut-o cu buna stiinta... si handicapat daca era merita ciomagit, sa fi fost in locul tau il sunam si il trageam de urechi
astea numesti tu cuvinte grele? ma faci sa rad

asa arata parcarea unde in sase luni reusisem sa o umplem de iarba
daca ai gasi asta la tine in curte ce i-ai face omului?

Fisiere atasate

0

#18 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2014 - 10:14 PM

Vezi postareadululutu, la 16 September 2014 - 10:13 PM, a spus:

nu cred ca isi are locul sa ii iei apararea oricat de bine il cunosti
cand omul a facut-o cu buna stiinta... si handicapat daca era merita ciomagit, sa fi fost in locul tau il sunam si il trageam de urechi
astea numesti tu cuvinte grele? ma faci sa rad

asa arata parcarea unde in sase luni reusisem sa o umplem de iarba
daca ai gasi asta la tine in curte ce i-ai face omului?

Fisiere atasate

0

#19 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 17 September 2014 - 07:25 AM

http://youtu.be/wNIl_0F4t6g
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#20 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 September 2014 - 08:19 AM

Mai,

Cei care-l cunoaste-ti personal, ajutati-l sa se exprime. Poate are omul regrete, poate promite ca nu mai face... sa nu-i rupa lupul urechile cind l-o intilni.
0

#21 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 18 September 2014 - 06:34 PM

Vezi postareaParfenov, la 18 September 2014 - 06:16 PM, a spus:

Daca o tinem asa , nu ajungem nicaieri . Pana si dumneavoastra ati facut facut o greseala . Ati pus virgula inainte de "si" . In concluzie ,sa nu mai fim asa de "rai". Poate si eu am facut o greseala pe undeva mai sus ....

Una mica :) Cuvant, semn de punctuatie, pauza si din nou cuvant. Adica fara pauza inaintea semnului de punctuatie :drinks:

Ce-i drept, greseli de genul "ave-ti ochii negrii" chiar sunt in cu totul alta clasa de incultura.

Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 18 September 2014 - 06:37 PM

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#22 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 18 September 2014 - 06:43 PM

Acea clasa a ghiolbanilor care "se dau" cu BMW-uri negre la mana a 'nspea, cu numere de Bulgaria, se uita "mandrii" la tine si se cred cei mai "jmecheri" din lume. Si nu-si dau seama ca sunt pur si simplu de plans.
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#23 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 18 September 2014 - 06:54 PM

Vezi postareaTzicul, la 18 September 2014 - 06:43 PM, a spus:

Acea clasa a ghiolbanilor care "se dau" cu BMW-uri negre la mana a 'nspea, cu numere de Bulgaria, se uita "mandrii" la tine si se cred cei mai "jmecheri" din lume. Si nu-si dau seama ca sunt pur si simplu de plans.

Sa stii ca ii asa . Mai am si eu prin sat la mine . Au Bmw si se dau smecheri , dar ei sunt 0. Casa sta sa cada , dar el are Bmw.

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 18 September 2014 - 06:55 PM

Parfenov Razvan
0

#24 Useril este offline   ilaurentiu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 15-July 09

Postat 22 September 2014 - 04:15 PM

Lasati omul in pace ! Alea sunt urme de caruta, nu de bmw! A facut unul drifturi cu martoaga cand a venit sa incarce iarba uscata taiata de voi !
0

#25 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 September 2014 - 05:44 AM

Vezi postareailaurentiu, la 22 September 2014 - 04:15 PM, a spus:

Lasati omul in pace ! Alea sunt urme de caruta, nu de bmw! A facut unul drifturi cu martoaga cand a venit sa incarce iarba uscata taiata de voi !

''Cu sapte cai frumosi tractiune 4x4 '' , cu geamuri fumurii etc , cu accentul de rigoare http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
0

#26 Useril este offline   sorin28m 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 10-October 10
  • Interests:Hard enduro si mai nou aeromodelismul

Postat 10 May 2015 - 05:59 PM

De ce este vinovat ca are BMW !? Daca avea Lăstun si făcea drifturi pe gazonul pe care voi il îngrijiți nu era la fel de vinovat ?
Chemați băiatul la o ședință si trasații câteva sarcini !
-săpat
-semănat
-udat
-tuns
IARBA
Asa toată lumea ar avea de castigat...voi cu un gazon nou si "inculpatul" cu maiult respect si atenție la munca celorlalți !
La final se drege treaba cu "nește" beri si un grătar pregătit so servit de către inculpat !
0

#27 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2015 - 07:41 PM

Vezi postareasorin28m, la 10 May 2015 - 05:59 PM, a spus:

De ce este vinovat ca are BMW !? Daca avea Lăstun si făcea drifturi pe gazonul pe care voi il îngrijiți nu era la fel de vinovat ?
Chemați băiatul la o ședință si trasații câteva sarcini !
-săpat
-semănat
-udat
-tuns
IARBA
Asa toată lumea ar avea de castigat...voi cu un gazon nou si "inculpatul" cu maiult respect si atenție la munca celorlalți !
La final se drege treaba cu "nește" beri si un grătar pregătit so servit de către inculpat !

Hai pe bune , tu chiar vorbesti serios ??? , sunt '' zburatori '' care vin doar in cursul saptamanii sa se dea cu masina si cu o zburatoare , parcarea o face direct pe pista ca nesimtitul ,exemple sunt destule de acest fel ,sunt foarte putini la numar cei care intretin pista , in viitorul foarte apropiat o sa devina proprietate privata asa ca ... sa te tii cuie si sarma ghimpata pentru doritorii de senzatii tari pe pista cu masinahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif , speram sa gasim prin zona si vreo 2-3 masinute lasate pe acolo din cauze '' naturale '''sa te tii atunci ras pe noi , am vazut ca esti din acelasi oras cu el dar asta nu inseamna nimic , este bine venit orice este in stare sa respecte niste reguli de bun simt si de securitate a celor din jur http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro