Rugam se stim si noi contul ca se putem vira ceva...
3. Am semnat un contract pentru servicii de contabilitate din pacate nu sa putut decat cu costuri (150 RON/Luna)
Ieftin oricum...
4. Pana in data de 12.09.2014 voi semna un contract de sponsorizare (Multumita firmei Combridge) pentru servicii IT pe o perioada de un an dupa cum urmeaza:
- livrare servicii masini virtuale (doua servare virtuale)
- livrare servicii internet (banda cat duce teava :) )
- livrare servicii VPN ( remote VPN)
Mai luati legatura cu Hangarhosting.net cu Gupi(este si el zburator)...dupa parerea mea cel mai bun service din Romania , costuri reduse si in plus poate are el timp se faca site gratuit...daca nu gratuit o dau eu bani de site.
6. Multumita domnului Cristian Dinu avem pregatit caietul de sarcini pentru pagina web si inregistrarea membrilor online.
Trimit o si la Hangarhosting...
7. ...de soft care ne pot ajuta in legatura cu acest subiect bineinteles fara costuri sau sub forma de sponsorizare, sau cu o suma modica.
vezi mai sus
8. Daca cunoasteti firme care sunt deschise in a sponsoriza ARA va rog mult sa ne anuntati (Orice suma este bine venita).
cunosc eu una... :)
9. In principiu incepand cu data de 08.09.2014 putem demara procedura de a inregistra membrii in asociatie dar din pacate doar prin metoda birocratica.
formularul pdf unde ?
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 05 September 2014 - 06:33 AM