Modelism - RHC Forum: Asistenta tehnica pentru incepatori - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Asistenta tehnica pentru incepatori

#1 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 29 May 2014 - 08:00 AM

Se pare ca in ultima perioada a crescut interesul pentru aeromodelism, lucru imbucurator, numai ca cei care incearca acest sport/hobby o fac pe cont propriu si de cele mai multe ori cheltuie bani pe ce nu trebuie, nu stiu sa seteze și să zboare. Un sfat pentru începători ar fi să luați legătura cu o persoană care se pricepe (veți fi sigur că se pricepe doar dacă persoana respectivă este membră a unui club sportiv de profil). Feriți-vă de samsari, singurul lor obiectiv fiind profitul, nu-i interesează plăcerea dumneavoastră de a zbura. Nu cumpărați la primul impuls cceva care vi se pare interesant, ci apelați la un cunoscător. În felul acesta veți avea și satisfacții, altfel, de cele mai multe ori, veți distruge modelul și veți fi dezamăgiți și descurajați să mai încercați. Sfaturile sunt gratuite, asistența tehnică la fața locului, nu. Pentru cei din zona Bacău (pe o rază de 100 km) puteți să mă contactați pe adresa de mail vip_eol@yahoo.co.uk, în cazul în care doriți service pentru orice tip de aeromodel, sau asistență la primele zboruri. Experiența personală în domeniu este de peste 40 de ani la Clubul Victoria Bacău, în prezent C.S. AEROSTAR BACĂU. Multe *succesuri* :D
URA şi la zbor fofezelor !
0

#2 Useril este offline   lexick 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 27-August 07

Postat 25 August 2014 - 08:15 AM

La automodele nitro va pricepeti?
The Choices We Make Determine Who We Are
0

#3 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2014 - 10:17 AM

Vezi postarealexick, la 25 August 2014 - 08:15 AM, a spus:

La automodele nitro va pricepeti?

Foarte putin spre deloc. Daca e vorba de probleme mecanice ale motoarelor, da. Nu am construit niciodata automodele. Este un membru al clubului nostru care se pricepe. Daca ai nevoie de sfaturi vorbim cu el. Personal, am mers pe aero, racheto si navo.
0

#4 Useril este offline   lexick 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 27-August 07

Postat 25 August 2014 - 04:32 PM

Va pricepeti sa schimbati rulmenti la motor ?
The Choices We Make Determine Who We Are
0

#5 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 10:50 AM

Vezi postarealexick, la 25 August 2014 - 04:32 PM, a spus:

Va pricepeti sa schimbati rulmenti la motor ?

Da. Numai că nu văd cum te-aş putea ajuta având în vedere că eşti din Constanţa. No .... dai jos flanşa din faţă şi capacul din spate (cel prins cu 4 şuruburi cu cap imbus), scoţi axul (poate ieşi mai greu - poţi bate în el cu o cală de aluminiu, alamă, sau bronz), încălzeşti zona rulmenţilor cu un phoen şi .... dai afară rulmentul, sau rulmenţii.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro