Pagina 1 din 1
Chasseur Accompli 2005
Postat 25 September 2005 - 11:29 AM
Am citit bilantul exercitului "Chasseur Accompli 2005" care a avut loc la Constanta. Personal pot sa va asigur ca de la inceputul exercitului problemele financiare reportate in articol au fost descoperite. Din fericire neintelegerea asta s-a rezolvat .
:)
Ziua - Chasseur Accompli 2005
:)
Ziua - Chasseur Accompli 2005
Postat 28 September 2005 - 07:07 PM
Mamutel, ati fost la Constanta pentru exercitul Chasseur Accompli 2005 ?
Daca da, se poate ca ne-am vazut. Am fost in echipajul din C-160 care a adus oxigen sambata 10 septembrie (si probabil singur pilot care vorbea in limba romana). Din pacate am plecat ziul urmator inapoi in Franta... :)
Daca da, se poate ca ne-am vazut. Am fost in echipajul din C-160 care a adus oxigen sambata 10 septembrie (si probabil singur pilot care vorbea in limba romana). Din pacate am plecat ziul urmator inapoi in Franta... :)
Postat 28 September 2005 - 08:13 PM
nu ma leg eu de militari. nu am eu treaba cu ei. stiu ca-si fac treaba asa cum trebuie. ma leg de directorul ala nou de la civili care a cerut bani, si de toti cei de sus care n-au stiut sa-l puna la punct de la inceput.
asa civilii stiu eu ce fac, stiu cum zboara, am auzit destule de la nenumarate persoane, surse sigure, si mai ales fosti militari angajati la aviatia civila.
vezi Carpat Air de la timisoara.
asa civilii stiu eu ce fac, stiu cum zboara, am auzit destule de la nenumarate persoane, surse sigure, si mai ales fosti militari angajati la aviatia civila.
vezi Carpat Air de la timisoara.
I feel the need, the neeed for speeed.....
Postat 28 September 2005 - 09:53 PM
Eu cred ca la Management mai avem multe de invatat! Noi ca natiune, dinozaurii din fotoliile cu burta in special!
Si daca e sa vb de Carpat Air... nu exista padure fara uscaturi si activitate fara greseli! Au si piloti buni dar au si ... ciudati dati afara de altii pe diverse motive.
Big
Si daca e sa vb de Carpat Air... nu exista padure fara uscaturi si activitate fara greseli! Au si piloti buni dar au si ... ciudati dati afara de altii pe diverse motive.
Big
FROGS CAN FLY!
Postat 28 September 2005 - 10:22 PM
dar faza e ca greselile sunt stiute, si de aia nu se tine seama de ele, ca..."avionul tre sa plece " si gata.
in fine. nu despre asta e vorba in subiect, dar voiam sa-i spun lui mamutel ca nu m-am luat de militari, pe care ii cunosc fff bine(am si eu unul in familie), ci de civili, unde legea banului e mai presus de siguranta chiar la 'naltime.
in fine. nu despre asta e vorba in subiect, dar voiam sa-i spun lui mamutel ca nu m-am luat de militari, pe care ii cunosc fff bine(am si eu unul in familie), ci de civili, unde legea banului e mai presus de siguranta chiar la 'naltime.
I feel the need, the neeed for speeed.....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1