renatoa, la 27 August 2014 - 08:14 PM, a spus:
Nu demonstrezi nimic postand un link la cat se cere, de cerut poate sa ceara oricine oricat, stii vorba aia populara... realitatea este cu cat se cumpara in final... si asta vezi aici:
http://www.ebay.de/i...=item4ada17c1ec
Te rog sa observi ca este cu receptor, si geanta in plus fata de cat i se cerea lui Marius pe statia cheala.
Si tot nu merita banii aia, hai sa lasam ce o fi in interior deoparte, zi-mi ce face asa deosebit fata de 9C care l-ai avut si il am si eu.
Sau fata de 8FG actual al lui Marius.
Si fara blonde si brunete, pana acum tu ai metaforat pe aici cel mai abtir... balamale, balamale...
Nu ajungem la nici un rezultat si nici nu ma asteptam dar am avut putin timp liber .
De ce iti iei intai scartz , dupa aia de 1,4 m , mai stai nitel si sari la 1,8 benzin dar paraca .... si uite asa ajungi
la 2,2 m cu ochii beliti insa la cel de 2,7 m .. sunt o multime dintre colegi care asa au evoluat .. zic ei ..
Daca faci insa recensamant la majoritatea doar statia a mai ramas .. restul au decedat pe campurile patriei .. si intreb ?
.. afara de faptul ca sunt mai mari, mai greu de carat si in principal muuult mai scumpe, ce face asa de deosebit unul de 1,8
fata de unul de 3 m incat sa merite costurile stiind ca soarta oricum ii este pecetluita ? .... gaura in pamant la crash poate
sa o faca mai mai .. nu ?? si totusi ...
E hobby frate .. eu la fiecare inceput de sezon si ca mine cu miile, dau iama in magazinele cu scule de pescuit ca sigur a aparut un model nou de ... ceva .. fir, ace, brice si carice .. e hobby si dispare ratiunea ... altii se duc in magazinele photo , altii in Mall la
raionul de tricouri .. si de ce sa dai 2 milioane pe un tricou rosu la .. Adidas sau Lotto stiind ca de banii aia iti iei un sac
din Dragonul Rosu in toate culorile curcubeului ??
Ideea este ca daca te pricepi la ceva sa spui clar :
a - .. nu lua tricou din Dragon ca faci bube pe spinare , mergi la Zara , vezi in raftul doi pe stanga
b - .. nu lua fir de pescuit Berkley ca e un lot in tara expirat si se rupe prea usor , ia Stren Original
c - .. nu lua Futaba pentru ca .. bla bla bla .. ia Spectrum DX 10, sau ..... TARANIS pentru ca .. are maneru
legat cu sarma de balot , antena e din plasa de Buzau, bine intinsa in carcasa si nu se rupe, etc .
Daca doar punem becu in ochi precum tortionarii comunisti si intrebam :
De ce ?
Pentru ce ?
Da ce stie sa faca ?
Cam ce astepti de la ea ?
Ai incercat si alte modele ?
Nu ajuta ... si nici nu se termina dicutia ..
Io va las .. bafta in alegere sau ... discutii !
P.S.
Va las cum am zis, ca ma duc sa imi lustruiesc nitel 14 MZ-ul ! Misto frate ! Te si saluta cand .. te vede ! - fata cu bun simt !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 27 August 2014 - 09:13 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !