Pagina 1 din 1
Navomodel pescuit ce sa cumpar?
Postat 01 January 2006 - 11:00 PM
sunt in categoria pescarilor care au un navomodel, cumparat acum trei ani si care pana la urma s-a defectat.
se pare ca s-a stricat unul din servo-uri, mai precis un potentiometru de 5k (logaritmic) aflat in interiorul carcasei.
sistemul este o Radiocomanda Hitec Ranger 2N - 40MHz AM.
intrebarea este daca RHC comercializeaza si parti separate ale unui set sau daca e cineva dispus sa-mi vanda doar servo-ul (SH, bineinteles).
se pare ca s-a stricat unul din servo-uri, mai precis un potentiometru de 5k (logaritmic) aflat in interiorul carcasei.
sistemul este o Radiocomanda Hitec Ranger 2N - 40MHz AM.
intrebarea este daca RHC comercializeaza si parti separate ale unui set sau daca e cineva dispus sa-mi vanda doar servo-ul (SH, bineinteles).
Postat 02 January 2006 - 11:38 AM
Marinaru, la 2 Jan 2006, 10:41, a spus:
Gasesti servouri la RHC...daca vrei second hand, sigur gasesti printre cei de aici!
Bineinteles, as vrea sa cumpar un servo nou, dar nu am gasit exact ce imi trebuie pe lista de accesorii si cum sunt incepator la asa ceva cer sfaturi ... asa ca ...
eu am, asa cum am mai zis, un sistem Radiocomanda Hitec Ranger 2N - 40MHz AM, pe site am vazut ca servoul pentru asa ceva e tip HS-300. am dat cautare si nu mi-a gasit nimic identic. probabil ca poate fi inlocuit si de alt servo. asa am gasit HS-422 JR/Hitec (standard), de exemplu, dar nu stiu daca face acelasi lucru. 66RON as da ... chiar as lua doua, sa am de rezerva.
poate cineva sa ma ajute?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1