Urmas al modelului mai mare, U-CAN-DO 60, varianta 46 se doreste a fi un model acrobat destinat atat incepatorilor si celor avansati pentru evolutii free style si 3D. L-am ales datorita suprafetelor mari ce permit evolutia si la viteze mai mici, potrivite mie ca incepator in ale acrobatiei, fara pretentii. Este adevarat, modelul nu este de ultima ora, dar poate oferi si astazi satisfactii destule. Am si un motor 4T potrivit lui, urmeaza sa comand si restul subansamblelor necesare, servouri, SBEC, acumulator...
Calitatea garantata de producator, Great Planes, se regaseste si in pachetul primit, totul ordonat, bine finisat si bine fixat in ambalaj.
Promptitudine si seriozitate nemteasca: Luni la ora 16:00 am facut plata prin PayPal, tot luni la ora 18:00 soseste emailul prin care eram informat ca pachetul a fost predat la DHL, iar astazi, joi la ora 12:30 curierul era la usa mea cu pachetul.
Voi incerca sa va tin la curent cu stadiul montajului. Pentru moment urmeaza studiul si aprovizionarea cu cele necesare.
Fisiere atasate
-
5.jpg (132.96K)
Number of downloads: 100
-
4.jpg (129.4K)
Number of downloads: 101
-
3.jpg (123.88K)
Number of downloads: 101