Parfenov, la 01 February 2015 - 07:24 PM, a spus:
mai bine merg cu microbusu , dau 15 lei si ajung intr-o ora m cu personalul vai de capu lui:)) .. am fost de vreo 3 ori la campulung la club dar nu fac mare lucru .. cred ca voi schimba directia spre suceava
Dacă spune omul că eşti pezevenchi, eşti ... ce mai ? :D
Ai spus că ai citit tutorialul. Scrie acolo clar că nu faci setări pe staţie cu model alimentat total. Poţi face setări doar dacă ai UBEC separat şi regulatorul nu e alimentat, dar setările de care vorbesc se referă la curse, mix-uri şi trimaje.
Să spui mulţam că nu ţi-ai tăiat degetele, sau alte bazaconii mai grave. Rigipsul lui tata se astupă, degetele nu se pot pune totdeauna la loc. Te joci cu focul. Motoarele electrice toacă rău, mai ales cu elice de plastic şi chiar dacă se rupe.
La alea termice mai scapi... că se opresc cum dau de ceva, electricele nu.
O să te pun să-ţi faci o listă, sau un carnet de zbor. Îţi spun ce anume să verifici, când să verifici (ordinea) şi unde (locaţia). Sunt verificări pe care le poţi face acasă (atelier) şi verificări care pot fi făcute numai la câmp.
O să-ţi mai dau o listă cu ce nu ai voie să faci.
Pregăteşte-te de scris că-l pun pe Cosmin să-ţi dicteze în timp ce-ţi testez şi verific sistemele.
Am mai spus... chiar dacă o consideri o activitate de plăcere (hobby), superficialitatea răneşte, sau poate şi mai rău în domeniul ăsta. Există reguli stricte care trebuie respectate.
Ştiu ! "Mie nu mi s-a întâmplat". Îţi pot da 100 de exemple în care nu s-a întâmplat nimic, dar la fel de bine îţi pot da 1000 în care lucrurile s-au terminat de la prost la extrem de prost.
NU UITA ! "NU ESTE O JUCĂRIE"
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 01 February 2015 - 10:44 PM