Modelism - RHC Forum: Un nou avion - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 40 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »

Un nou avion

#571 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 01 February 2015 - 02:29 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 02:05 PM, a spus:

exact ca orice aeromodelist normal :)) nu ii inteleg pe cei cu mode 1

Defapt fiecare mod e normal, diferentele nu inseamna ca cei ce zboara cu mod 2 sunt mai normali ca cei ce zboara cu mod 1, dar cei ce zboara cu mod 3 sau 4 sunt ciudati si ei? sangacii fata de dreptaci. Fiecare zboara cum a invatat, orice aeromodelist normal e cel care respecta normele de siguranta fata de el si fata de cei din jurul sau :)
Fly it, like you stole it!
0

#572 Useril este offline   SID 

• Search Prettys Womans in your town for night
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 26-December 09
  • Interests:discussion

Postat 01 February 2015 - 02:42 PM

Vezi postarearenatoa, la 01 February 2015 - 01:37 PM, a spus:

Ce treaba are HELI, ACRO, etc cu canalul pe care este asignat throttle ?!

Este acelasi la toate tipurile de platforme, ch3 adica AETR daca nu s-a modificat nimic la statie fata de cum a venit.

Ce zicea si racu rosu mai sus... :)

Ai sa fii "surprins" sa-ti spun ca are ?
La tgy 9x pe care o am eu, crede - ma ca are importanta (am spus in alte topicuri ca nu vb "din carti" ci din experienta). Daca creezi un "new model" la model select ai sa vezi ca pe default este HELI si daca nu schimbi sa pui ACRO (si aici nu ma refeream la modele acro ci la toate tipurile de aeromodele) vei pati cu siguranta ce a patit Razvan. Nu stiu ce setari sau cum sunt asignate canalele pt heli dar atunci cand vei conecta acumulatorul, motorul o sa plece la blana indiferent de pozitia stick-ului. Nu am facut altceva decat sa incerc sa ajut, cu ce pot si eu din experienta mea...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 01:38 PM, a spus:

Hei ... am 9xr nu 9x . nu are acro , heli , glid si restu .... e diferit meniul , si-a comandat colegul meu 9x si am vazut eu cum ii , total diferit ..

42lei alocatia ...

Renato , au gust bun ?:))

Razvane am incercat sa te ajut, daca nu am reusit scz (acum spui ca stiai de la colegul tau cum sta treaba... las-o asa... daca stiai macar nu incepeai sa faci setarile cu aeromodelul conectat la baterie...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif
0

#573 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 01 February 2015 - 03:27 PM

Vezi postareadanysoft32, la 01 February 2015 - 02:42 PM, a spus:

La tgy 9x pe care o am eu, crede - ma ca are importanta (am spus in alte topicuri ca nu vb "din carti" ci din experienta). Daca creezi un "new model" la model select ai sa vezi ca pe default este HELI si daca nu schimbi sa pui ACRO (si aici nu ma refeream la modele acro ci la toate tipurile de aeromodele) vei pati cu siguranta ce a patit Razvan. Nu stiu ce setari sau cum sunt asignate canalele pt heli dar atunci cand vei conecta acumulatorul, motorul o sa plece la blana indiferent de pozitia stick-ului. Nu am facut altceva decat sa incerc sa ajut, cu ce pot si eu din experienta mea...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif

Razvane am incercat sa te ajut, daca nu am reusit scz (acum spui ca stiai de la colegul tau cum sta treaba... las-o asa... daca stiai macar nu incepeai sa faci setarile cu aeromodelul conectat la baterie...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

Nui nici o problema . se pare ca incep sa invat lucruri noi , am sa fiu mult mai atent pe viitor ...
Parfenov Razvan
0

#574 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 03:50 PM

Vezi postareadanysoft32, la 01 February 2015 - 02:42 PM, a spus:

Mai omule ce povestesti tu acolo e vorba de softul ORIGINAL de pe turnigy 9x, razvan are turnigy 9xR care are ALT SOFT, se numeste open TX si nu are nici o legatura ce zici tu cu ce are Razvan, acum pricepi ce batem noi campii aici? si eu am 9x si am soft pe ea opentx.
0

#575 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 03:54 PM

Vezi postareaRedDevil, la 01 February 2015 - 03:50 PM, a spus:

Mai omule ce povestesti tu acolo e vorba de softul ORIGINAL de pe turnigy 9x, razvan are turnigy 9xR care are ALT SOFT, se numeste open TX si nu are nici o legatura ce zici tu cu ce are Razvan, acum pricepi ce batem noi campii aici? si eu am 9x si am soft pe ea opentx.

Gata , nu va mai certati , vb pste o ora daca scap cu avionul intreg :)
Parfenov Razvan
0

#576 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 04:49 PM

slab cuplu ... nu a tras . am aruncat avionul , a zburat pe 30-40 m ca pana ( stanga - dreapta) si a aterizat . a dat cu elicea in zapada tare si sa rupt . atata tot .
Parfenov Razvan
0

#577 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 05:04 PM

Vezi postareaRedDevil, la 01 February 2015 - 03:50 PM, a spus:

Da omule am priceput din prima nu trebuie sa te repeti. Am si spus dealtfel ca astea sunt setarile pe default la statia mea TGY 9X nu am spus ca astea sunt setarile la TGX 9XR - pricepi...? http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/angel.gif
0

#578 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 06:43 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 04:49 PM, a spus:

slab cuplu ... nu a tras . am aruncat avionul , a zburat pe 30-40 m ca pana ( stanga - dreapta) si a aterizat . a dat cu elicea in zapada tare si sa rupt . atata tot .

Ce s-a rupt? Elicia sau avionul? Bateria era incarcata full?
0

#579 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 01 February 2015 - 06:44 PM

sa ii trimita cineva niste elici, da repede
0

#580 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 06:48 PM

Vezi postareadululutu, la 01 February 2015 - 06:44 PM, a spus:

sa ii trimita cineva niste elici, da repede

:))) elicea. m-ai am o elice dar nu va fi la fel ? ?? bateria era full , cum am zis mai sus . m-ai am o baterie de 2200mha si are rata de descarcare mare si de aia motorul trage. la bateria asta mica nu merge asa bine
Parfenov Razvan
0

#581 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 06:50 PM

unde-i clipul sa vedem si noi...
0

#582 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 06:52 PM

nu a apucat baiatul sa filmeze , eram doar eu cu el si intr-o mana tinea camera si in cealalta avionul , pana a facut schimbul cu camera era deja jos...

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 01 February 2015 - 06:53 PM

Parfenov Razvan
0

#583 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13

Postat 01 February 2015 - 06:59 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 06:52 PM, a spus:

nu a apucat baiatul sa filmeze , eram doar eu cu el si intr-o mana tinea camera si in cealalta avionul , pana a facut schimbul cu camera era deja jos...

Ai vorbit cu Zippo sa te duci la Suceava?
0

#584 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:01 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 01 February 2015 - 06:59 PM, a spus:

Ai vorbit cu Zippo sa te duci la Suceava?

am vorbit ceva cu el .. am sa trec si pe acolo , deocamdata nu prea am timp sa ma deplasez :D
Parfenov Razvan
0

#585 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:04 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 07:01 PM, a spus:

am vorbit ceva cu el .. am sa trec si pe acolo , deocamdata nu prea am timp sa ma deplasez :D

Deci pe scurt tu nu iti doresti sa zbori :). Chiar vrei sa te faci pilot militar? ...
0

#586 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:07 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 06:52 PM, a spus:

Si statia???? Piperu ala avea roti, de ce nu l-ai dat de jos? Daca eram mai aproape dadeam o fuga maine la tine.
0

#587 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:12 PM

Vezi postareaRedDevil, la 01 February 2015 - 07:07 PM, a spus:

Si statia???? Piperu ala avea roti, de ce nu l-ai dat de jos? Daca eram mai aproape dadeam o fuga maine la tine.

eu aveam statia , si colegul meu arunca avionul si tot el filma daca apuca .

Bogdan , cum adica , nu vreau sa zbor ??? sigur ca vreau ... si chiar vreau sa ma fac pilot militar , sau sa lucrez in acest domeniu al aviatiei

ps : am incercat de vreo 3 ori sa il decolez pe roti , era cam zapada denivelata dar nu avea forta motorul ...

Am o idee , ce spuneti daca as pune bateria mea mare? o prind eu cumva jos si pastrez CG cum este el acuma ...

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 01 February 2015 - 07:13 PM

Parfenov Razvan
0

#588 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:18 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 07:12 PM, a spus:

eu aveam statia , si colegul meu arunca avionul si tot el filma daca apuca .

Bogdan , cum adica , nu vreau sa zbor ??? sigur ca vreau ... si chiar vreau sa ma fac pilot militar , sau sa lucrez in acest domeniu al aviatiei

ps : am incercat de vreo 3 ori sa il decolez pe roti , era cam zapada denivelata dar nu avea forta motorul ...

Am o idee , ce spuneti daca as pune bateria mea mare? o prind eu cumva jos si pastrez CG cum este el acuma ...

Am o alta idee, sa te duci la cineva care a mai zburat, pana in Suceava faci o ora cu personalul si nu te costa mult si garantat o sa zbori. Daca vezi ca singur nu iti iese apeleaza la cei care stiu.

Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 01 February 2015 - 07:18 PM

0

#589 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 07:24 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 01 February 2015 - 07:18 PM, a spus:

Am o alta idee, sa te duci la cineva care a mai zburat, pana in Suceava faci o ora cu personalul si nu te costa mult si garantat o sa zbori. Daca vezi ca singur nu iti iese apeleaza la cei care stiu.

mai bine merg cu microbusu , dau 15 lei si ajung intr-o ora m cu personalul vai de capu lui:)) .. am fost de vreo 3 ori la campulung la club dar nu fac mare lucru .. cred ca voi schimba directia spre suceava

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 01 February 2015 - 07:25 PM

Parfenov Razvan
0

#590 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 01 February 2015 - 10:39 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 07:24 PM, a spus:

mai bine merg cu microbusu , dau 15 lei si ajung intr-o ora m cu personalul vai de capu lui:)) .. am fost de vreo 3 ori la campulung la club dar nu fac mare lucru .. cred ca voi schimba directia spre suceava

Dacă spune omul că eşti pezevenchi, eşti ... ce mai ? :D
Ai spus că ai citit tutorialul. Scrie acolo clar că nu faci setări pe staţie cu model alimentat total. Poţi face setări doar dacă ai UBEC separat şi regulatorul nu e alimentat, dar setările de care vorbesc se referă la curse, mix-uri şi trimaje.
Să spui mulţam că nu ţi-ai tăiat degetele, sau alte bazaconii mai grave. Rigipsul lui tata se astupă, degetele nu se pot pune totdeauna la loc. Te joci cu focul. Motoarele electrice toacă rău, mai ales cu elice de plastic şi chiar dacă se rupe.
La alea termice mai scapi... că se opresc cum dau de ceva, electricele nu.
O să te pun să-ţi faci o listă, sau un carnet de zbor. Îţi spun ce anume să verifici, când să verifici (ordinea) şi unde (locaţia). Sunt verificări pe care le poţi face acasă (atelier) şi verificări care pot fi făcute numai la câmp.
O să-ţi mai dau o listă cu ce nu ai voie să faci.
Pregăteşte-te de scris că-l pun pe Cosmin să-ţi dicteze în timp ce-ţi testez şi verific sistemele.

Am mai spus... chiar dacă o consideri o activitate de plăcere (hobby), superficialitatea răneşte, sau poate şi mai rău în domeniul ăsta. Există reguli stricte care trebuie respectate.

Ştiu ! "Mie nu mi s-a întâmplat". Îţi pot da 100 de exemple în care nu s-a întâmplat nimic, dar la fel de bine îţi pot da 1000 în care lucrurile s-au terminat de la prost la extrem de prost.

NU UITA ! "NU ESTE O JUCĂRIE"

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 01 February 2015 - 10:44 PM

URA şi la zbor fofezelor !
0

#591 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 10:44 PM

in momentul acela , era imposibil ca avionul sa ma atinga . Era pe masa , eu eram la 1 metru de masa si el era paralel cu mine( intr-un fel , eu mai in spate ) .. dar nici odata nu se stie . O sa mai citesc odata acel tutorial ca am mai uitat din el , astept sa vii tu sa punem lucrurile la punct :clapping: :clapping:

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 01 February 2015 - 10:48 PM

Parfenov Razvan
0

#592 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 10:47 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 10:44 PM, a spus:

in momentul acela , era imposibil ca avionul sa ma atinga . Era pe masa , eu eram la 1 metru de masa si el era paralel cu mine( intr-un fel , eu mai in spate ) .. dar nici odata nu se stie . O sa mai citesc odata acel tutorial ca am amai uitat din el , astept sa vii tu sa punem lucrurile la punct :clapping: :clapping:

NIMIC NU E IMPOSIBIL !!!
0

#593 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 01 February 2015 - 11:02 PM

Cred ca acest topic intrece serialul de la PRO TV ---TANAR SI NELINISTIT---
Pana nu este cineva langa el care stie sa zboare totul va fi in zadar....http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif,sa nu intelegi gresit insa un pic de ajutor nu strica...
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#594 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 11:06 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 01 February 2015 - 11:02 PM, a spus:

Pana nu este cineva langa el care stie sa zboare totul va fi in zadar....http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif,sa nu intelegi gresit insa un pic de ajutor nu strica...

stiu stiu , nu facem noi 10000 de posturi /?? sigur facem :))) sunt aproape 7000 de vizualizari :))

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 01 February 2015 - 11:09 PM

Parfenov Razvan
0

#595 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 11:13 PM

Ajungem la el Miercuri. Programasem să-i fac o vizită în Martie cu ocazia unui drum la Suceava, dar am hotărât că e mai bine să ne ducem la el acum. Am o zi liberă şi nu am mai fost prin zonă de ceva vreme aşa că ...
0

#596 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2015 - 11:15 PM

Vezi postareaParfenov, la 01 February 2015 - 11:06 PM, a spus:

stiu stiu , nu facem noi 10000 de posturi /?? sigur facem :))) sunt aproape 7000 de vizualizari :))

Ni la el !!! Asta urmăriţi voi ? Numărul de postări şi vizualizări ? Pfffff... Curat copilăresc :clapping: :D :D :D :D :D :D
0

#597 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 01 February 2015 - 11:18 PM

Vezi postareaViP_Eol, la 01 February 2015 - 11:15 PM, a spus:

Ni la el !!! Asta urmăriţi voi ? Numărul de postări şi vizualizări ? Pfffff... Curat copilăresc :clapping: :D :D :D :D :D :D

CA PE FACEBOOK.........cu LIKE-URI.......http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Chiar vreau sa vad modelul in aer si el la mansa...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/clapping.gif

Aceasta postare a fost editata de NAVOMARIUS: 01 February 2015 - 11:19 PM

Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#598 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2015 - 10:47 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 01 February 2015 - 11:18 PM, a spus:

CA PE FACEBOOK.........cu LIKE-URI.......http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Chiar vreau sa vad modelul in aer si el la mansa...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/clapping.gif

Daca baiatul lui Vip stie sa filmeze ( chestie banala ) sigur ai sa ma vezi ;)
Parfenov Razvan
0

#599 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 02 February 2015 - 10:52 AM

...