Am fost azi spre bucuria mea la Alex si ne-am dat cu 3 avione superbe. 2 Piperuri , 1 mai mic si unul mediu si o namila de Cessna de peste 1.5m ..
Alex le-a pregatit de zbor si a ridicat pe rand fiecare aeromodel in aer ... niste aeromodele foarte fine si docile . Fara sa ezite mi-a pus statia in mana si am pilotat fiecare avion , un pic cu ezitare la Cessna din partea mea ca era mare dar m-am descurcat chiar mai bine decat ma asteptat . Nu am stricat nimic , si am pilotat o gramada facand cercuri . Foarte frumoase aeromodele . Alex mi-a mai explicat o gramada de chestii si nu s-a temut sa isi lase avionele in mana mea :)) asa cred..
O panta foarte naspa dar pentru Alex nu a fost problema la aterizare .. ca la carte . In total am zburat cam 20 -30 minute , numai eu , asa cred ca mi se parea o vesnice. La inceput aveam emotii foarte mari , dar Alex vorbea cu mine si incepeau sa treaca , doar dupa 5 min ii dadeam statia inapoi a incepea sa imi tremure degetele pe mansa . In rest a fost ok . Nu mint , poate confirma si Alex .
Trebuie sa iti multumesc Vip , deoarece ajutorul tau cu bixler a avut un efect foarte mare pentru mine astazi ... comenzile le-am dat foarte fine , plus ca Alex nu avea DR , deci va dati seama cum faceam daca viream brusc .
Ceea ce m-a speriat a fost cand Alex a facut un looping cu Cessna si un zbor de vreo 30 m cu capul in jos :) sa zic asa .
Sper sa ne mai intalnim dar sa zburam amandoi cu avionele . La mn problema ii de comportament in zbor a avionului , daca aici merge ceas nu imi fac probleme , dar daca trage din toate incheieturile nu am ce face ...
Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 26 April 2015 - 04:07 PM