Modelism - RHC Forum: CN F4C / F4H 2014 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CN F4C / F4H 2014 Campionat National Machete

#61 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 26 August 2014 - 06:28 PM

Deci, ne concuram cu cele de razboi sau cu toate cele ? Sau doar venim,zburam,mancam,povestim,.......si plecam satisfacuti !
Problema e,aducem asistentele sau venim singuri ?( asistentele ca sa ne tina " socoteala" numerelor...adica punctelor punctate potent). :clapping:
Bine ca zboara si....insectele !
0

#62 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 06:37 PM

Aiureala,nu-mi spuneti unde pot sa ma cazez, cand se tine,ce se tine,cu ce sa concuram si cu cine.......si mai imi stergeti si damele din postere.Mi-a pierit tot cheful ! Fie-va frica ! RAF-ul zboara,zboara al naibi de bine ! Venim oriunde si castigam orice ! :clapping: :rolleyes: :clapping:
0

#63 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 26 August 2014 - 06:41 PM

ce este domnu' MADA??? ai vreo problema ca am si eu o opinie??? te deranjeaza cu ceva prezenta mea??? nu mai poti concura la F4C din cauza unei pareri personale sau iti este teama ca o sa concurezi singur si o sa iesi pe locul 2???
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#64 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 06:45 PM

N-are cum sa iasa pe locul II; e deja castigat de FlyPol :rolleyes:
0

#65 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 06:52 PM

domnu' Mada ..... nu vad aici sa se fi scris ceva legat de concursul F4C cum ca s-a modificat data si locatia ..... dar poate ca tu esti mai informat decat noi astia, vezi ..... de asta nu se va face nimic in F4C in ROMANIA si de aceea merge tara asta asa prost ..... ca sunt tot felul de destepti care isi dau cu parerea in toate domeniile si mai sunt si militieni pe deasupra.

"amice" ..... asta nu ai sa intelegi NICIODATA ca atata timp cat nu-mi dai tu mie sa maninc si sa traiesc nu te poti lega sau face ceva pe opinia mea si pe liberatea mea de exprimare
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#66 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 07:09 PM

Topicul acesta a inceput cu # 1.Deci ne intalnim la Luica intre 19 si 21 septembrie 2014 cu modele F4C si F4H.
VREAU POSTERELE INAPOI pe Cafeneaua F4C.....si poeziile !
0

#67 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 26 August 2014 - 07:22 PM

Buey .. nu va mai certati frate .. numai galceava a iesit din F4C-ul asta in ultima vreme ...
Nu zici ca e hobby ci vre-o obligatie.
Numa' FlyPol e de vina ...
Uite ... acu' isi trage si Wilga ... Frumoasa si Bestia !!
Cand o venii la concurs ori dau cu bolovani din sant in RAF-ul ala mare si lenes,
ori bag un woodoo cu fulgere si traznete cand e in zbor !

Vad ca nu mai aprecieaza lumea niscai poze smecherite si poezii alese d'ale menestrelului de serviciu ...

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 26 August 2014 - 07:25 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#68 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 07:30 PM

Vezi postareaflypol, la 26 August 2014 - 07:09 PM, a spus:

Topicul acesta a inceput cu # 1.Deci ne intalnim la Luica intre 19 si 21 septembrie 2014 cu modele F4C si F4H.
VREAU POSTERELE INAPOI pe Cafeneaua F4C.....si poeziile !

Pai tocmai de aia am tot zic ce am zis referitor la F4C caci nu se stie nimic si Septembrie este colea si nu ca as participa dar poate vroiam sa-mi aranjez sa vin ca simplu spectator dar sunt unii care nu mai pot de dorul meu si ma urmaresc si cand ma duc ma WC sa vada ce fac.
0

#69 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 07:36 PM

Vezi postareaMADA, la 26 August 2014 - 01:39 PM, a spus:

La naiba, dorinta ti-a fost ascultata: pe 6 septembrie este Warbird Day la Luica. Exact in ziua probei de zbor la F4C.

Tu chiar esti naiv sa crezi ca dorinta mea a fost ASCULTATA de Mihai sau ca as putea eu influenta cu ceva chestia asta dar aici se vede marea ta frustrare ..... imi cer scuze dar eu cu asa oameni nu am ce discuta, pun PUNCT caci mi-am pierdut si asa mult timp pretios in loc sa ma joc cu fiul meu.

BAFTA la "concurs".
0

#70 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 07:41 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la 26 August 2014 - 07:30 PM, a spus:

Pai tocmai de aia am tot zic ce am zis referitor la F4C caci nu se stie nimic si Septembrie este colea si nu ca as participa dar poate vroiam sa-mi aranjez sa vin ca simplu spectator dar sunt unii care nu mai pot de dorul meu si ma urmaresc si cand ma duc ma WC sa vada ce fac.

Si chiar asa ! .. la WC ce naiba faci ? ...

P.S.

Ce iti este si cu PILOTII astia suparati ...

0

#71 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 08:00 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 26 August 2014 - 07:41 PM, a spus:

P.S.

HAHAHAHA ..... ti-as fi zis eu ce fac acolo dar ma abtin caci nu este benefic sa ma cobor la nivelul altora care doar stiu sa muste indiferent de situatie.
De aceea am zis ca decat un concurs F4C plin de frustrari si nervi si total neconstructiv mai bine intalniri WARBIRD DAYS unde sa ne simtit bine si pentru cei pasionati de altceva decat ARF sa fie relaxare si voie buna dar se pare ca unii "militieni" nu concept asa ceva ..... "cum ba, sa nu am eu pe cine sa musc???"
Fiecare este liber sa inteleaga ce si cum il duce capul ..... vad ca deja s-a inteles gresit si s-a judecat tot asa cum s-a inteles.
0

#72 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 08:12 PM

Miiishtoo ,pilotii ! La inceput se impingeau ca pustii...si ma enervau! La urma,fain,pumni in casti ! F4C ! :rofl: :wacko: :blink:
Nea Gigi,ma jur ca posterele mele sunt picturi,arta moderna,sec.XX, sunt facute cu pensula,au scop educativ,clatesc sufletele innegurate....Indecente? "E" nevinovate ! Mai am un album cu 331 opere ! Ma jur ca glumeam,sunt trist...n-o sa dorm decat 8 ore la noapte ! :good: :D
De maine incep Wilga ......si inca originalul Frisch e la mine! ( pana vine slovacu ' de la mare).
Mi-e dor de Bogdan Stancu ! El ma iubea ! :rolleyes: :wub: Vreau concurs ! :aggressive:
0

#73 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 08:16 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 26 August 2014 - 07:41 PM, a spus:

P.S.

Machete f4c ! Din hartie igieni-ca....ca pisicul cu Zewa intinsa prin toata casa :yahoo:

0

#74 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 26 August 2014 - 10:20 PM

Teo nu inteleg de ce te simti urmarit si muscat pentru ca nu este cazul de asa ceva. Am scris doar ca ideea ta cu Warbird Day se va aplica in aceeasi perioada cu concursul de machete.
Despre data nu stiu nici eu decat ce am citit pe forumul de la Luica, respectiv ca se va tine tot la data planificata initial, adica 5-7 septembrie. Deci warbird day se suprapune cu ziua probei de zbor la F4C iar cei care ar fi vrut sa vina ca spectatori (tu de exemplu) trebuie sa aleaga intre cele doua evenimente.
La concurs ar fi minim 3 sau 4 participanti, deci probabil se va tine daca nu apare ceva neprevazut. Participa Galatiul, Brasovul si Bucurestiul, asta daca nu cumva se razgandeste Flypol desi chiar ar fi pacat de toata munca. Eu nu particip, habar n-am de unde ai informatia asta dar este gresita.
0

#75 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 10:43 PM

Vezi postareaMADA, la 26 August 2014 - 10:20 PM, a spus:

Teo nu inteleg de ce te simti urmarit si muscat pentru ca nu este cazul de asa ceva. Am scris doar ca ideea ta cu Warbird Day se va aplica in aceeasi perioada cu concursul de machete.
Despre data nu stiu nici eu decat ce am citit pe forumul de la Luica, respectiv ca se va tine tot la data planificata initial, adica 5-7 septembrie. Deci warbird day se suprapune cu ziua probei de zbor la F4C iar cei care ar fi vrut sa vina ca spectatori (tu de exemplu) trebuie sa aleaga intre cele doua evenimente.
La concurs ar fi minim 3 sau 4 participanti, deci probabil se va tine daca nu apare ceva neprevazut. Participa Galatiul, Brasovul si Bucurestiul, asta daca nu cumva se razgandeste Flypol desi chiar ar fi pacat de toata munca. Eu nu particip, habar n-am de unde ai informatia asta dar este gresita.

MADA ..... in acest caz IMI CER SCUZE, mii de scuze, am avut senzatia ca te-ai luat de mine si de idea mea, sincer imi para tare rau ca ramura asta F4C este de rasul curcilor, pacat de munca concurentilor, de rabdarea lor si de timpul pierdut.

Eu din acest motiv am renuntat in a mai face o machete cu gandul la F4C, fac o machete sau 1000 de machete doar pentru mine caci imi plac.

M-as bucura sa se tina unde se va decide caci nu are importanta locatia ci participarea si m-as bucura sa particip ca spectator sa admir munca concurentilor si evlotiile lor ..... ATIT si nimic mai mult.

Departe de mine alte ganduri de gasca si interese ascunse.

Inca odata imi cer scuze fata de tine.
0

#76 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 07:08 AM

Eeeeee ... si uite inca o dovada ca lipsa de comunicare , graba, neatentia in a " descifra " o remarca,
replica, poate provoca discutii ce nu si-ar avea locul intre vechi colegi sau chiar si mai noi ..
Si chiar daca se greseste dar se recunoaste tot e bine .. vorba aia .. greseala recunoscuta este pe 50% iertata ..

Cred ca asa s-a intamplat si cu schimbarea locatiei de desfasurare .. unii putin mai aprigi in decizii dar foarte implicati si hotarati in ceea ce fac , altii mai putin comunicativi, si a iesit ce a iesit - eu am sunat , tu nu ai sunat , ala vrea, celalalt nu vrea .. Daca aveau camera si microfon la cravate ca Basica ala Mic acum aveam dovada, dovada !!

Mai mult ca sigur ca daca fiecare isi recunostea partea de neatentie cu scuzele de rigoare , totul se sfarsea cu bine ... asa nu se face dacat sa se adanceasca rupturile dintre cei pasionati de F4C .

Ma gandesc ca daca ii sabotez Lada lui FlyPol asa incat sa se desprinda de pe HiLux la km 100 pe DN1 si sa nu mai poata
participa o sa va fie mai usor sa va decideti in ce locatie sa va desfasurati week-end-ul ! :o =@ =@ =@

P.S.

Da cu pozele si poeziile ce ati avut ?

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 27 August 2014 - 07:09 AM

0

#77 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 27 August 2014 - 07:17 AM

Conform FRMD concursul va avea loc intre 5-7 septembrie la Strejnic, Ploiesti : http://frmd.ro/calen.../aeromodele.htm
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#78 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 07:19 AM

Gluma,negluma,imi convenea al naibii de bine Luica 19-21. Mai intentionam zboruri pe Sanpetru ca sa nu ma fac de minune ,dar,daca asa s-a hotarat,asa facem! Sambata (30.08)seara mare nunta la Oradea,luni acasa,marti teren zbor,reglaje,miercuri teren,zbor,reglaje,miercuri seara ambalarea modelului( intreg,cu botul in jos in lada "Scale"),joi dimineata motorina si drum la Luica( cazare ioc!),joi seara milogeala pe la babele din sat pentru un loc de cazare,vineri pe camp,sambata pe camp,duminica inapoi acasa.Costuri hotarate :ph34r: ,satisfactia participarii ,mare! :D
Infiintez asociatia de recuperare a "operelor cultural educative ,gen poezii si postere " de pe forum. Eu secretar general,Nea Gigi ,presedinte! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
0

#79 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 07:23 AM

Sa merg? Sa nu merg? Sa merg? Sa nu merg? Sa merg? Sa nu merg? :wacko: :blink: :angry:
Oricum cine vrea sa vada macheta zburand poate veni la Sanpetru in fiecare sambata de la ora 11.
0

#80 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 08:14 AM

Vezi postareaflypol, la 28 August 2014 - 07:23 AM, a spus:

Sa merg? Sa nu merg? Sa merg? Sa nu merg? Sa merg? Sa nu merg? :wacko: :blink: :angry:
Oricum cine vrea sa vada macheta zburand poate veni la Sanpetru in fiecare sambata de la ora 11.

Optimist dom'le ... optimist !
Mai vorbim dupa ... prima ....... sambata ! :D :D =@ :wub: :rofl:

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 28 August 2014 - 08:14 AM

0

#81 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 09:45 AM

Optimist dar aprig suparat la un pas de a spune " Adio,visul frumos s-a spulberat" postarilor pe forumul RHC. Traiesc cu impresia ca ....cu toate impresiile :rolleyes:
0

#82 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 09:47 AM

Regret ca am interpretat gresit aliniatul 7 din regulamentul forumului, faza cu glumele. Ne vedem la Strejnic sau unde naiba s-o tine intalnirea .
0

#83 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2014 - 04:36 PM

Un CN de F4C trebuie inceput cu o baie revigoranta la Apollo Felix.La Oradea trebuia să se ţină "încordarea" în scale-uri;cu seară de bar pe Sky terasă la piscină de acoperiş cu poveşti modelistice,Spa de vis,masaj la mansele telecomenzii,fatuci bronzate modelistice,fatuci bronzate înmuiate de căldură......
0

#84 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2014 - 08:53 AM

@Mada "La concurs ar fi minim 3 sau 4 participanti, deci probabil se va tine daca nu apare ceva neprevazut. Participa Galatiul, Brasovul si Bucurestiul, asta daca nu cumva se razgandeste Flypol desi chiar ar fi pacat de toata munca."

Normal ca m-am razgandit si cred ca nu e pacat de munca. Anul acesta nu pot participa la nici o competitie de acest fel din urmatoarele considerente:
1. Vintage Aviator Ltd ,producatorul prototipului nu-mi poate trimite desenele avizate ( care confirma fidelitatea reproducerii mele) deoarece Chris Gifford,omul care se ocupa cu documentatiile,nu e disponibil pana in 14.09.Au si ei concedii banuiesc.
2. Dupa primul zbor am decis ca e riscant sa ma mai joc de unul singur incercand sa invat sa-l zbor cat de cat in siguranta. Zboara insa am indoieli asupra modului cu as putea face un program de zbor decent fara sa se sperie arbitrii :pardon:
3. Inca detaliile de pe model nu arata ca pentru o competitie cu pretentii cum este CN.(apreciez ca imi mai trebuie o luna sa aduc modelul la macar 70% din performanta campionului Cuevas de la Aguillar ,care are cel mai performer SE5a).
4. Cum am impins lucrarea cu ezitari 4 ani ,mai pot astepta inca unul.

Daca in 12-14.septembrie se tine etapa F3A la Adunatii Copaceni ,intentionez sa duc modelul acolo in speranta ca unul din campioni,in afara programului lor,poate sa salte RAF-ul si sa decida ce ar mai trebuie facut pentru zbor.
Cred ca e cel mai bine asa. Creste in acelasi timp si calitatea F4C-ului de la noi.

Programul meu este stabilit si incerc sa fac mai mult decat sa-mi prezint munca la model:
1. Organizarea unei intalniri de lucru pe tema F4C la Brasov-Sanpetru. Schimb de idei,demonstratii,prezentare de documentatie
cu scopul sa invatam sa devenim competitivi( vorbesc de cei mai noi in bransa).Prezenta celor cu experienta in domeniu
este binevenita,in afara ambitiilor de a deveni campioni obligatia () este si de a dezvolta baza competitiva prin
atragerea de noi participanti dornici sa construiasca.
2. Postarea La Machete FAI a setului de detalii de pe avion in paralel cu originalele la un colocviu despre" ce e bine si ce
nu la acest model".Invatam criticandu-ne!
3. Prezentarea modului cum am intocmit documentatia ,punct de punct ,dupa regulamentul FAI.
4. Initiativa frumoasa a federatiei,Intalniri F4C , la care am participat acum 4 ani,trebuie sa continue si incerc sa fac si
eu ceva( o intalnire la Brasov).
Ne vedem,ne auzim ! :rolleyes:
0

#85 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2014 - 01:49 PM

Nu stiu cum pot sa copiez un mesaj primit pe mesagerie legat de renuntarea la participarea la CN F4C
:rolleyes:
Rasouns: "Da ,amice, mie frica ! Mi-e frica de ridicol in primul rand.
0

#86 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2144
  • Inregistrat: 25-November 13
  • Interests:Aeromodele & Elicoptere

Postat 01 September 2014 - 05:34 PM

Stiu si varianta urmatoare :
ANGAJEZA UN PILOT :pardon:
se poarta si la case mari stiu eu C.European si chiar C.Mondial
stima
0

#87 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2014 - 07:18 AM

Ideea era pe la inceputurile discutiilor la Intalniri F4C.Regulamentul insa este strict: construiesti si pilotezi.
Nu mi-e frica de zbor,ar fi ridicol...poate teama de a nu performa intr-un domeniu care mi-e drag. N-am mai fost la concursuri de F4C niciodata ,nu am experienta si de aici vine retinerea.Plus ,cum am spus,am tot amanat certificarea desenelor modelului si acum e tarziu(sperasem ca se tine intalnirea in 19).Merg cu modelul la Sterjnic dar in afara concursului,asa,doar sa-l compar cu alte realizari.
0

#88 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2014 - 07:29 AM

Strejnic,5-7.09. Vremea ?
0

#89 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2014 - 12:10 PM

De obicei unde si pe cine trebuie sa intrebam despre eveniment?
0

#90 Useril este offline   Men 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 05-May 03

Postat 03 September 2014 - 04:27 PM

Vezi postareaflypol, la 03 September 2014 - 12:10 PM, a spus:

De obicei unde si pe cine trebuie sa intrebam despre eveniment?

De obicei, pe organizator. In acest caz, FRMD. Dar, ca sportiv legitimat, mai intai pe conducatorul clubului din care faceti parte. Acesta, la ransdul sau, poate intreba organizatorul.
Avand in vedere "larga" participare la competiile RC, cred ca puteti intreba direct la FRMD (subcomisia aeromodele radiocomandate)

Aceasta postare a fost editata de Men: 03 September 2014 - 04:29 PM

0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro