Un alt Router CNC. 2000X1200X300 util!
Postat 23 September 2015 - 09:12 PM
... niste lucrari :)
Postat 23 September 2015 - 09:52 PM
informer, la 23 September 2015 - 09:12 PM, a spus:
Salutare!Pai este simplu... (este doar o curea ! ) tensionarea se face prin suportul de prindere al motorului, filetele sunt in suportul motorului iar prinderea se face prin interiorul profilului metalic, gaurile din proflul metalic sant ovale astfel incat sa permita intinderea curelei... :drinks:
Nu am poze dar cred ca explicatia mea este destul de clara!
Postat 23 September 2015 - 10:08 PM
Nu stiu de ce in imaginatia mea locasurile ovale trebuiau sa aiba legatura neaparat cu "flansa" motorului... :).
Multzam si spor la treaba in continuare, mi se pare remarcabil ceea ce faci.
:drinks:
... niste lucrari :)
Postat 01 December 2015 - 05:37 PM
Postat 02 December 2015 - 02:17 PM
Foarte frumos, felicitari.
PS. Tot stau si ma intreb cum este posibil sa strangi bine cu canale in ''T'' din aluminiu.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 02 December 2015 - 02:18 PM
Postat 02 December 2015 - 08:22 PM
dan_mitea, la 02 December 2015 - 02:17 PM, a spus:
Foarte frumos, felicitari.
PS. Tot stau si ma intreb cum este posibil sa strangi bine cu canale in ''T'' din aluminiu.
Profilele cu canale T din aluminiu sant mai speciale , este un profil sa zic "propriu" matrita este la o turnatorie in Italia iar profilele turnate nu se gasesc in comert!Este un profil foarte solid creat special pentru aceasta aplicatie...(matrita apartinand unui unchi de-al meu) :good:
Multumesc pentru felicitari !
Postat 02 December 2015 - 08:25 PM
steelmind, la 02 December 2015 - 11:23 AM, a spus:
Se compoera la fel...mie imi plac si motoarele chinezesti ,am folosit foarte multe! TIR-ul nu l am masurat si nici nu am masurat la vre-un motor vreodata !
Cele bune! :drinks:
Postat 12 December 2015 - 09:43 AM
mobilei .. sa spunem un Buselatto Jett vis a vis de prinderea pieselor ... La alea parca e prindere prin
vidare ... Au vre-un avantaj ?
Postat 12 December 2015 - 12:38 PM
REAL DESIGN, la 12 December 2015 - 09:43 AM, a spus:
mobilei .. sa spunem un Buselatto Jett vis a vis de prinderea pieselor ... La alea parca e prindere prin
vidare ... Au vre-un avantaj ?
Da..la cele pentru prelucrarea mobilei cum ati enumerat prinderea materialului se face cu ajutorul meselor vacumatice si a dispozitivelor vacumatice (care sant de mai multe feluri!) Avantajul este ca operatorul nu se mai chinuie cu prinderea materialului cu tot felul de clampe + ca se poate prelucra intregul material ,la cele cu prindere cu clampe " nu se poate prelucra " partea care contine clampele sau sistemele de prindere doar din operatii multiple ...asta insemnand timp pierdut . Daca se doreste o frezare exterioara al unei placi sa zicem usa de mobilier ,aceasta nu se poate prinde daca nu se garueste pentru a efectua prinderea, dar nu intodeauna este acceptata gaurirea in perimetrul interior al acelei placi...