marian.dumitru74, la 25 July 2014 - 03:04 PM, a spus:
Asa este are dreptate nu trebuie sa le ai de expo, el nici acum nu are frumoase
o sa sara la gatul meu dar stie ca am dreptate
salutare
Am revenit. Ieri am vb cu Bogdan (bogdan.motrici) si mi-a spus ca vine in Campina sa am aveonul gata sa-l zburam. Cum izicraftul nu era gata (fuselajul era doar taiat) m-am grabit sa-l lipesc , azi m-am invoit de la sv si am pus motorul in cea mai mare graba, fara finisaje la fuselaj (aripa a scapat la ultimul crash, deci nu era nevoie de una noua) fara finisaje la nimic. Cum afara ploua, imi luosesem gandul ca vom zbura si chiar de se oprea ploaia nu credeam ca o sa fiu gata cu izicraftul.
Dar ploaia s-a oprit m-am intalnit cu bogdan la campul de zbor, eu aducand avionul asamblat in prop de 90%. Am verificat centrul de greutate, unghi motor (aici a trebuit sa intervenim si l-am corectat), servouri, etc.
Hai sa-l zburam (nefiind deloc increzator deoarece il facusem in graba cu o seara inainte). L-am lansat eu comenzile avandule Bogdan. A zburat ceva (mie imi parea ok) si a aterizat. Bogdan a zis ca trebuie trimat foarte mult deoarece trage violent stanga (ceeace remarcasem si eu cind l-am facut praf si la fel se intamplase si cu BB-ul). I-a facut trimajul, dual rate, etc. A venit a doua lansare si ce sa vezi..., asa frumos zbura ca mi l-a dat si mie si ca sa vezi (din nou) l-am zburat si eu. Super zboara si sunt asa incantat ca in sfarsit ZBOARA si mai ales ca il "PILOTEZ" eu. Asa ca maine de dimineata la 7:30 ne ducem la inca o runda.
Singurul fapt pt. care sunt nemultumit azi este ca nu am putut imortaliza realizarea (cand a filmat cineva am avut din pacate doar cresh-uri). Maine sper sa filmeze sotia (daca vrea sa se trezeasca asa devreme) si poate voi putea sa va arat "realizarea"
P.S
Pana atunci iata 2 poze cu noul izicraft nefinisat dar care zboara. Mii de mutumiri lui Bogdan.
Bafta
Dan