5 - Abtineti-va de la comentarii inutile cu privire la calitatea / pretul produsului oferit spre vanzare.
12 - NU se accepta anunturi de vanzare cu preturi mai mari ca cele din magazinele romanesti (aviz samsarilor) .Utilizatorii vor fi sanctionati la prima abatere iar la a doua dezactivare de cont;
Adica daca nu exista in magazinele romanesti pot cere oricat vreau eu(regula 12) si nici n-o sa-mi reproseze nimeni ca dau la supra-pret(regula 5).Din pacate exista si astfel de oameni,fara pic de onoare.Ce as propune eu:
5 - Se permit comentarii cu privire la pretul produsului oferit spre vanzare cu conditia argumentarii cu exemplu de calcul pana la pretul adevarat in cazul produselor noi
12 - NU se accepta anunturi de vanzare cu preturi mai mari ca cele din magazinele romanesti/cele din afara+transport,demonstrand si modul la care s-a ajuns la acest pret(aviz samsarilor) .Utilizatorii vor fi sanctionati la prima abatere iar la a doua dezactivare de cont;
Astept opinii.Aparent oferta de a aduce moca din afara pentru oricine(am avut deja 8 comenzi pana acuma) nu i-a descurajat pe samsari.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 12 July 2014 - 08:56 AM