Asta m-a determinat sa-mi fac unul incepand le la proiect si terminand cu realizarea practica.
E posibil si imi doresc chiar, ca acest proiect sa ajute si alti modelisti care vor sa-si construiasca singuri o parte a echipamentului de care au nevoie.
Ce aveam nevoie?
Sa fie usor si comod. Sa aiba rezistenta suficienta.
Sa se potriveasca perfect cu statie pe care o am, un Optic 6. Sa pot utiliza toate butoanele si potentiometrele statiei fara sa ma impiedice cu nimic, adica sa fie ergonomic.
Sa pot atasa pe el monitorul FPV. In cazul meu un monitor de 8” cu receptor incorporat.
Sa arate bine.
Mai intai am cautat materialul. Placajul:pica - greu si arata cam rau, plexiglasul:pica - casant, metalul:pica - poate influenta negativ receptia si emisia. Placa de fibra de carbon: pica – pret astronomic si iarasi influenta asupra receptiei si emisiei. Din fericire am gasit la un magazin de bricolaj o masa plastica foarte usoara, dar totusi compacta – un fel de spuma foarte densa. M-am fixat la culoarea neagra care arata foarte bine. Deja imi imaginam suportul negru cu pad-urile pentru maini imbracate in piele galbena.
Aceasta postare a fost editata de sorr: 07 July 2014 - 07:13 PM