Pagina 1 din 1
Campionatul national de ULTRAUSOARE ? Nimic despre ... ?
Postat 21 September 2005 - 10:38 PM
...deschiderea oficiala ar fi trebuit sa fie duminica trecuta, 18.09, iar campionatul propriu-zis - luni, 19.08, la Clinceni si sa dureze "3-4 zile", dupa cum spunea stapanul unui delta ... care aflase de vreo trei zile ca a venit campionatul si de atunci tot dadea telefoane , poate-poate mai au oamenii timp sa ajunga
Postat 23 September 2005 - 04:58 PM
dupa cum spunea stapanul unui delta ... care aflase de vreo trei zile ca a venit campionatul si de atunci tot dadea telefoane , poate-poate mai au oamenii timp sa ajunga
D c se afla asa tarziu ... :D ?
Asta sunt eu curios ....
Nu exista o data (de reper) in fiecare an ..?
D c se afla asa tarziu ... :D ?
Asta sunt eu curios ....
Nu exista o data (de reper) in fiecare an ..?
COPIL CRETIN- PIERDUT BORCAN ZACUSCA !
Postat 26 September 2005 - 05:10 PM
Am participat la CN de motodeltaplane adica am fost la Clinceni in zilele de 19, 20 sept. Din cauza ploii s-a amanat la o data ce se va stabili in functie de vreme. Am lasat aparatele la hangar si ne vom intoarce cand ne anunta.
Daca aflu ceva va comunic pe sait. Cred ca veti putea sta de vorba cu o multime de constructori si piloti. La CN participa cei cu acte in regula ca aparate si piloti.
Campionatul nu este secret a fost anuntat pe saitul Aeroclubului. Probabil au fost anuntati numai cei cu acte in regula.
Poate ne vedem acolo Loti
Daca aflu ceva va comunic pe sait. Cred ca veti putea sta de vorba cu o multime de constructori si piloti. La CN participa cei cu acte in regula ca aparate si piloti.
Campionatul nu este secret a fost anuntat pe saitul Aeroclubului. Probabil au fost anuntati numai cei cu acte in regula.
Poate ne vedem acolo Loti
Arata acest topic
Pagina 1 din 1