servo - standard MG high torque 10 kg forta
powerbox - turnigy mini distribuitor cu bec reglabil ( am vazut la multi modelisti, isi face treaba, si este la un pret bun.
motor - DLE 30.
Acumulatori - lipo 2S 1800 mah,2buc pentru receptie, iar pentru aprindere 1800 life 1800 mah
RX -TX - Spektrum DX
Cu toate piesele la indemana ma apuc de treaba, modelul s-e prezinta bine, finisajele bune, nu prezinta defecte, dar nu gasesc in ruptul capului nici un manual de asamblare, asta e, ma descurc, sper sa nu iasa barca :-):-) . Am intarit cu CA toate lipiturile si imbinarile, la trenul de aterizare a trebuit sa ramforsez cu o bucata de placaj de 6 mm! suportul facut de chinez este rudimentar, s-or gandi ca l-e prindem in mana la aterizare,s-au pentru ca este un model ieftin nu merita atentia la detal, in schimb balamalele si tifele de comanda mi-se par de calitate ,echiile au capete cu articulatii sferice, insa ca s-a compenseze calitatea balamalelor si a tijelor chinezul s-a gandit sa puna niste parghii de comanda din tabla moarta, e asta e, m-am impacat cu ideia ca este un model low buget si nu ar trebui sa am pretenti ca la un model H9.
Dupa ce am asezat toate piesele la locul lor si am balansat modelul in CG constat ca este greu de coada, o sa pun bateriile mai in fata si o s-a pun un con de aluminiu. Rodajul motorului o sa il fac pe model, ulei am gasit de la STIL mineral 2T .Revin cu amanunte, dar pana atunci iata cateva poze
Fisiere atasate
-
1394264891089.jpg (486.36K)
Number of downloads: 162