Modelism - RHC Forum: Inaugurare complex modelistic Piccolo Dallas - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Inaugurare complex modelistic Piccolo Dallas 5-6 IULIE, Targu Lapus, Maramures

#31 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 13 August 2014 - 02:26 PM

Si am uitat:
1. Renatoa are dreptate
2. Renatoa are intotdeauna dreptate
3. Cand Renatoa nu are dreptate, se aplica punctele 1 si 2. :clapping: :rolleyes: :clapping: :rolleyes: :clapping: :rolleyes:
Numai la Brasov nu vrea sa vina ! :angry:
Bine ca zboara si....insectele !
0

#32 Useril este offline   Klausf18 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Aeromodelism

Postat 13 August 2014 - 03:19 PM

Vezi postareaflypol, la 13 August 2014 - 02:24 PM, a spus:

Daca vrem sa fim cinstiti,oamenii s-au straduit sa incropeasca o afacere cu limitele ei.Un teren sigur de zbor trebuie sa aiba
cativa parametri fara de care e incomod si uneori periculos.
Clar e ca pista de aero e scurta si orientata spre drum circulat.Plasa e inteligent pusa insa nu ajunge la un zburator care are oarece probleme cu aterizarea sau defect,motor oprit,vant de coada,si multe altele.
Din filmare se vad terenuri foarte bune,peste 150m lungime,paralele cu soseaua. Cadeti la pace cu cultivatorul sa puna trifoi
sa-l tunda des( nu face rau) si aveti loc de zburat si giganti de 3 m.Inchirierea se poate plati dintr-o taxa de cativa lei pe care zburatorii o vor da fara comentarii.
Alaturarea automodelelor cu aeromodelele . Aici e problema;chiar daca zbori ceva usor,motoplanor electric,zgomotul facut de fiorosii pe 4 roti e deranjant.Inca un argument sa inchiriati teren paralel cu drumul si cu celebra plasa inspre autodrom.
Succes!( A, sa nu credeti ca-mi fac reclama la cumpararea de teren alaturat; nu sunt proprietar pe acolo si...nici n-am bani de asa ceva). :rolleyes:

Eu cred ca va raciti gura degeaba. Sunt prea mandrii ca sa accepte sfaturi. Ei doar sunt de la Maramures nu!? Dupa cateva accidente vor incerca sa gaseasca solutii.....sau nu.
SPEKTRUM DX8
CORSAIR
SUKHOI
0

#33 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 13 August 2014 - 03:24 PM

Sper sa nu fie genul de mandrie din expozitia asta, care pe mine m-a cutremurat... :(

http://mandriesibeton.ro/povestea.php
... cu picioarele pe pamant ...
0

#34 Useril este offline   Klausf18 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 16-March 11
  • Interests:Aeromodelism

Postat 13 August 2014 - 03:41 PM

Din pacate asa este acolo. Am vizitat toata tara si am ajuns chiar si prin Certeze unde sunt acele case "minunate". Una are si lift.... Dar sa nu poluam topicul.
Sper ca ce era de inteles s-a inteles. Cand vorbesti cu o persoana care nu are profilul completat te gandesti la doua lucruri: ori ii este rusine cu ceea ce spune si nu vrea sa se stie cine este...ori este vreun pustan ce se crede interesant doar in spatele ID-ului si nu vrea sa accepte realitatea expusa de alti cunoscatori. Si nu ma refer la mine aici ci la oameni cu experienta uriasa in domeniul aeromodelismului cel putin.
Succes celor de la Lapus in dezvoltarea locatiei expusa mai sus!
SPEKTRUM DX8
CORSAIR
SUKHOI
0

#35 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 14 August 2014 - 08:01 AM

Eu zic sa o lasam asa cum a cazut...Fiecare zboara unde are acces...

Sa nu incepem sa discutam bozgoresco-miticesc...

Sa nu incepem sa discutam capitalist0-provincial...

Sa nu facem discutii despre cum si de ce capitalistii au bani mai multi decat cei din provincie...si despre cum isi permit piste de zbor mai mari si mai sigure, etc...

Adyrex este un tip onest, muncitor si sufletist care locuieste in jud.Cluj, nu e un pustan in nici un caz.

Sper ca cei de la Lapus vor lua aminte de limitarile-problemele de siguranta de pe teren si vor lua masuri, in limitele posibilitatilor.
0

#36 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 15 August 2014 - 09:17 AM

@RedDevil din atitudinea ta inteleg acum de unde-ti vine numele de pe forum..... Cruella De Vil?
De ce ataci persoana care are alta parere decat tine? Ai fost cumva la Lapusi sa vezi cum este terenul?
Se pare ca nu prea intelegi cum este cu unguri, hai sa-ti explic eu, vad ca ai sigla de CET asta inseamna ca zbori la Bucuresti, poate nu sti dar Bucurestiul este al doilea oras dupa Budapesta ca nr. de unguri care locuiesc impreuna.
Iar despre mintea si gandirea unora dintre voi nu as vrea sa ma exprim. Este foarte usor sa gasesti un teren de zbor intr-o campie unde dupa statistici sunt peste 2 milioane de hectare de teren nelucrat, pe care asteptati sa vina sa-l cumpere si sa-l lucreze straini. Pe cand in ardeal intre dealuri si terenuri lucrate te bucuri daca gasesti o palma de teren drept pe care sa aterizezi.
Cat despre urarea de bine pe care ai facut-o lui Ady, iti doresc sa se intoarca la tine insutit ( chestia cu salvarea la 1/2 minute)
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#37 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 15 August 2014 - 09:47 PM

felicitari pentru realizari si initiativa. as sugera sa puneti iarba pe pista. dupa ploaie, asa cum este acum, o sa faca balti si se stramba terenul. noi asa am patit la chitila acum vreo 5 ani. plus ca o sa opreasca modele mai rapid.
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#38 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 16 August 2014 - 05:45 AM

Mai,copii, nu va mai incontrati asa dur ! Peace man,peace! Oamenii s-au straduit cu efort banuiesc,se vede,sa faca ceva frumos.Nu e usor! Sunt convins ca vor extinde locul.In octombrie am in plan un tur de Romania pe traseele pe care am lucrat acum 15 ani.Iau si Arcusul cu mine si ii voi vizita sigur! Cuvantul bozgor e dureros de jignitor,va rog,evitati-l.E suferinta veche a unui popor destul de vitregit,maghiarii din Ardeal.E ca si cuml-ai folosi pe toti romanii care incearca sa se aseze in Italia,Franta,Spania,Nou Zeelanda....;"fara tara" ,e dureros.Ce se intamla la Certeze,Negresti,Piatra.....e la fel de dureros,e lipsa de cunoastere si initiere in tainele valorilor adevarate ale lumii tot mai monopolizate,conglomerate,...globalizate.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#39 Useril este offline   adyrex 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1489
  • Inregistrat: 06-September 08

Postat 17 August 2014 - 09:23 AM

Rog administratorul acestui forum să se sesizeze asupra injuriilor calomnioase şi rasiste ale userului Reddevil. Vă rugăm să aplicaţi regulamentul forumului şi să banaţi permanent acest individ. În caz contrar ne vedem nevoiţi să facem sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii şi ar avea de pierdut mai multă lume din cauza acestuia. Vedeţi că după aceasta îşi va shimba ID-ul aşa cum a mai făcut-o odată. Nu cred ca acest forum de renume acceptă si tolereză această atitudine si acest limbaj.
0

#40 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 19 August 2014 - 10:02 AM

Toti au gura mare, dar sa vina sa sustina initiative de genul acesta nu pot. Stau in spatele calculatorului si pleznesc tastatura cu podul palmei si se cred ZEI.

Pentru cei care v-ati expus parerile si sfaturile, va multumim, vom lua atentie de aceste lucruri, deja s-a inceput lucrul celei de-a 2-a piste pentru aterizare, inainte de fenomenul acesta straniu de pe forum (era in discutie de realizare de cand am inaugurat complexul,stiind deja cerintele celor cu modele mari), care este dedicata avioanelor de marime mai mare. In cel mult 2 saptamani va fi gata.

De asemenea multumim celor care au fost alaturi de noi la inaugurare si celor care sustin acest proiect (multumim aeromodelistilor clujeni in mod special).

Ca si incheiere, ii rog pe cei care nici macar nu ne cunosc sa nu sara cu afirmatii de genul ca suntem prea mandri sa luam aminte de sfaturi, deja s-a luat, dar decat sa va bateti in piept ca tarzan, puteati sa dati un telefon,o recomandare pe forum cu ce mai e indicat sa se faca. Asa s-ar vedea ca nu vorbeste prostia, ci doar OMENIA!

@REDDEVIL - a fost blocat si nu poate posta timp de 5 zile. daca reclamatiile vor continua, ne luam la revedere. Va reamintim ca acest forum este unul privat, gratuit pentru utilizatori, sustinut cu eforturi financiare mari, fara cenzura, insa trebuie sa nu sarim calul cu afirmatiile si injuriile.

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 19 August 2014 - 10:04 AM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#41 Useril este offline   fly 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3415
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Interests:Jeturi ,f3j ,f5j

Postat 19 August 2014 - 12:15 PM

Felicitari pentru initiativa ,si este super daca faceti pista pentru modele mari ,cand e gata va fac si eu o vizita ,succes :drinks:
0

#42 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 August 2014 - 01:45 PM

Fara nici o legatura cu subiectul topicului e bine sa fim mai precauti cand raspandim legende urbane.

Conform ultimului recensamant (http://www.recensama...ro/rezultate-2/) in Bucuresti sunt 3359 maghiari. Nu s-or fi declarat chiar toti dar e clar ca afirmatia de mai jos e fantezie curata. Din pacate marea majoritate a ceea ce ne vine prin mass-media (si nu numai) intra in categoria asta si e greu sa verifici tot dar e bine sa o faci macar atunci cand folosesti informatia ca argument intr-o discutie.

Vezi postareaold-boy, la 15 August 2014 - 09:17 AM, a spus:

poate nu sti dar Bucurestiul este al doilea oras dupa Budapesta ca nr. de unguri care locuiesc impreuna.

0

#43 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 19 August 2014 - 01:49 PM

Aiurea... nu ai fost la nici un concert, sa prinzi un "Buna seara, Budapesta !" rostit in piata Constitutiei... :)

Sau, mai stii, poate in celelalte orase nu or locui impreuna... :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#44 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 19 August 2014 - 02:49 PM

Nu pot intelege care e legatura intre modelism si nationalismul de duzina, poate-mi explica si mie careva. Cat despre ungurii din Bucuresti nu pot spune decat ca Bucurestiul a avut de castigat datorita lor, dar nu asta e subiectul. Cred ca pot face afirmatia ca stiu ce presupune amenajarea si intretinerea unui teren de zbor asa ca nu pot decat sa-i felicit pe cei ce au amenajat Piccolo Dallas. Bineinteles ca nimeni nu e perfect si toti putem gresi, asta nu inseamna ca o greseala nu poate fi reparata, pt. dezvoltarea modelismului e mai constructiv sa ai o pista amplasata prost decat 10 pagini de forum cu critici, de multe ori neconstructive.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro