Inaugurare complex modelistic Piccolo Dallas 5-6 IULIE, Targu Lapus, Maramures
Postat 13 August 2014 - 02:26 PM
1. Renatoa are dreptate
2. Renatoa are intotdeauna dreptate
3. Cand Renatoa nu are dreptate, se aplica punctele 1 si 2. :clapping: :rolleyes: :clapping: :rolleyes: :clapping: :rolleyes:
Numai la Brasov nu vrea sa vina ! :angry:
Postat 13 August 2014 - 03:19 PM
flypol, la 13 August 2014 - 02:24 PM, a spus:
cativa parametri fara de care e incomod si uneori periculos.
Clar e ca pista de aero e scurta si orientata spre drum circulat.Plasa e inteligent pusa insa nu ajunge la un zburator care are oarece probleme cu aterizarea sau defect,motor oprit,vant de coada,si multe altele.
Din filmare se vad terenuri foarte bune,peste 150m lungime,paralele cu soseaua. Cadeti la pace cu cultivatorul sa puna trifoi
sa-l tunda des( nu face rau) si aveti loc de zburat si giganti de 3 m.Inchirierea se poate plati dintr-o taxa de cativa lei pe care zburatorii o vor da fara comentarii.
Alaturarea automodelelor cu aeromodelele . Aici e problema;chiar daca zbori ceva usor,motoplanor electric,zgomotul facut de fiorosii pe 4 roti e deranjant.Inca un argument sa inchiriati teren paralel cu drumul si cu celebra plasa inspre autodrom.
Succes!( A, sa nu credeti ca-mi fac reclama la cumpararea de teren alaturat; nu sunt proprietar pe acolo si...nici n-am bani de asa ceva). :rolleyes:
Eu cred ca va raciti gura degeaba. Sunt prea mandrii ca sa accepte sfaturi. Ei doar sunt de la Maramures nu!? Dupa cateva accidente vor incerca sa gaseasca solutii.....sau nu.
CORSAIR
SUKHOI
Postat 13 August 2014 - 03:24 PM
http://mandriesibeton.ro/povestea.php
Postat 13 August 2014 - 03:41 PM
Sper ca ce era de inteles s-a inteles. Cand vorbesti cu o persoana care nu are profilul completat te gandesti la doua lucruri: ori ii este rusine cu ceea ce spune si nu vrea sa se stie cine este...ori este vreun pustan ce se crede interesant doar in spatele ID-ului si nu vrea sa accepte realitatea expusa de alti cunoscatori. Si nu ma refer la mine aici ci la oameni cu experienta uriasa in domeniul aeromodelismului cel putin.
Succes celor de la Lapus in dezvoltarea locatiei expusa mai sus!
CORSAIR
SUKHOI
Postat 14 August 2014 - 08:01 AM
Sa nu incepem sa discutam bozgoresco-miticesc...
Sa nu incepem sa discutam capitalist0-provincial...
Sa nu facem discutii despre cum si de ce capitalistii au bani mai multi decat cei din provincie...si despre cum isi permit piste de zbor mai mari si mai sigure, etc...
Adyrex este un tip onest, muncitor si sufletist care locuieste in jud.Cluj, nu e un pustan in nici un caz.
Sper ca cei de la Lapus vor lua aminte de limitarile-problemele de siguranta de pe teren si vor lua masuri, in limitele posibilitatilor.
Postat 15 August 2014 - 09:17 AM
De ce ataci persoana care are alta parere decat tine? Ai fost cumva la Lapusi sa vezi cum este terenul?
Se pare ca nu prea intelegi cum este cu unguri, hai sa-ti explic eu, vad ca ai sigla de CET asta inseamna ca zbori la Bucuresti, poate nu sti dar Bucurestiul este al doilea oras dupa Budapesta ca nr. de unguri care locuiesc impreuna.
Iar despre mintea si gandirea unora dintre voi nu as vrea sa ma exprim. Este foarte usor sa gasesti un teren de zbor intr-o campie unde dupa statistici sunt peste 2 milioane de hectare de teren nelucrat, pe care asteptati sa vina sa-l cumpere si sa-l lucreze straini. Pe cand in ardeal intre dealuri si terenuri lucrate te bucuri daca gasesti o palma de teren drept pe care sa aterizezi.
Cat despre urarea de bine pe care ai facut-o lui Ady, iti doresc sa se intoarca la tine insutit ( chestia cu salvarea la 1/2 minute)
Postat 15 August 2014 - 09:47 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 16 August 2014 - 05:45 AM
Postat 17 August 2014 - 09:23 AM
Postat 19 August 2014 - 10:02 AM
Pentru cei care v-ati expus parerile si sfaturile, va multumim, vom lua atentie de aceste lucruri, deja s-a inceput lucrul celei de-a 2-a piste pentru aterizare, inainte de fenomenul acesta straniu de pe forum (era in discutie de realizare de cand am inaugurat complexul,stiind deja cerintele celor cu modele mari), care este dedicata avioanelor de marime mai mare. In cel mult 2 saptamani va fi gata.
De asemenea multumim celor care au fost alaturi de noi la inaugurare si celor care sustin acest proiect (multumim aeromodelistilor clujeni in mod special).
Ca si incheiere, ii rog pe cei care nici macar nu ne cunosc sa nu sara cu afirmatii de genul ca suntem prea mandri sa luam aminte de sfaturi, deja s-a luat, dar decat sa va bateti in piept ca tarzan, puteati sa dati un telefon,o recomandare pe forum cu ce mai e indicat sa se faca. Asa s-ar vedea ca nu vorbeste prostia, ci doar OMENIA!
@REDDEVIL - a fost blocat si nu poate posta timp de 5 zile. daca reclamatiile vor continua, ne luam la revedere. Va reamintim ca acest forum este unul privat, gratuit pentru utilizatori, sustinut cu eforturi financiare mari, fara cenzura, insa trebuie sa nu sarim calul cu afirmatiile si injuriile.
Aceasta postare a fost editata de sandrei: 19 August 2014 - 10:04 AM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 19 August 2014 - 01:45 PM
Conform ultimului recensamant (http://www.recensama...ro/rezultate-2/) in Bucuresti sunt 3359 maghiari. Nu s-or fi declarat chiar toti dar e clar ca afirmatia de mai jos e fantezie curata. Din pacate marea majoritate a ceea ce ne vine prin mass-media (si nu numai) intra in categoria asta si e greu sa verifici tot dar e bine sa o faci macar atunci cand folosesti informatia ca argument intr-o discutie.
old-boy, la 15 August 2014 - 09:17 AM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 19 August 2014 - 02:49 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.