Modelism - RHC Forum: Comenzi din strainatate pentru orice piesa de modelism si nu numai. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Comenzi din strainatate pentru orice piesa de modelism si nu numai. Electronice, motoare, receptori, elicii, etc..

#1 Useril este offline   Cosmin21 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 18-April 11

Postat 16 June 2014 - 11:09 AM

Salutari,
Dupa cum scrie titlul execut comenzi din strainatate la preturi mult mai acceptabile fata de ce se gaseste deja in magazine din tara.
Pot aduce aproape orice piesa pentru orice model de la electronice pana la motoare termice pe metanol.
M-am gandit ca la fiecare 10-15 zile sa execut o astfel de comanda cu mai multe produse pentru a avea un pret bun pentru fiecare produs.
Pentru comenzi lasati un mesaj privat cu produsul sau produsele si va raspund in cel mai scurt timp cu pretul total.
Rog seriozitate.

Cu stima,
Cosmin
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 June 2014 - 03:00 PM

Mai multe detalii ca sa putem decide fata de concurenta daca sunteti competitiv :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   Cosmin21 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 03:30 PM

Pretul difera in functie de produs si de furnizor. Imi spuneti ce produse doriti, calculez pretul total si dupa verificati singur care este mai convenabil ca pret. Stima.
0

#4 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 16 June 2014 - 04:38 PM

Pentru asta la cat ajunge?
http://www.hobbyking...?idProduct=7028
0

#5 Useril este offline   Cosmin21 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 06:12 PM

Salut, pretul este de 164ron.
O varianta mai ieftina ar fi acest produs:http://www.shopmania.ro/paintball-airsoft/p-incarcator-acumulatori-imax-b6-50w-44948645
La pretul de 135ron.
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 06:26 PM

Adica pretul corect... la shopmania vreau sa zic... asa se da orice charger compatibil B6 pe piata locala, intre 120 si 140 lei, de nou. Aici intra si cel indicat de Ciprian. Cu 164 lei nu vi-l ia nimeni.
0

#7 Useril este offline   Cosmin21 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 07:09 PM

Acesta e pretul meu pentru acest produs. Pentru alte produse astept pm. Stima.
0

#8 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2014 - 08:32 AM

Ok, putem sa dezvoltam putin aceasta replica, care contrazice toate intentiile aparent nobile din mesajul de deschidere ?

"Acesta e pretul meu" - pe ce baza ?
Ca sa isi cumpere acest charger, orice roman cu un card de credit plateste maxim urmatoarele:
23$ + 10 transport + 1% comision schimb valutar + 2% comision daca nu are cont paypal + 24% TVA daca apuca un vames in toane proaste = 41.58$ = 135 lei
Repet, asta este pretul maxim care il costa daca si-l aduce singur, dar poate fi si 100 lei daca este un shopper experimentat sau apeleaza la unul.
Deci incasati 30 lei = aprox 22%, pentru aceasta bunavointa de a intermedia cumpararea, iar rezultatul este departe de intentia declarata "preturi mult mai acceptabile fata de ce se gaseste deja in magazine din tara" unde deja s-a demonstrata ca obiectul se gaseste sub 140 lei.
Imi pare rau, dar demersul dv. esueaza in toate punctele cheie.
0

#9 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1560
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 17 June 2014 - 09:33 AM

mai mult, nu inteleg cine ar putea apela la serviciile Dumneavoastra.
Asa cum a spus Domnul de mai sus, orice roman cu card de credit poate achizitiona singur aceste repere.
Cu ce veniti nou Dumneavoastra? Banuiesc ca banii ii doriti in avans, nu stiu cine sunteti, nu am nici un fel de asigurare.....
Dati-mi va rog un singur motiv pentru care cineva ar cumpara prin cineva un item de pe site-uri specializate in comertul online.

e posibil sa imi scape mie ceva si sa nu inteleg rolul unui astfel de serviciu, fapt pentru care e posibil sa gresesc....oare?
0

#10 Useril este offline   Cosmin21 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2014 - 10:58 PM

Produsul se plateste integral la livrare. Nu cer nici un ban in avans. Se adreseaza celor fara card sau care nu vor sa se complice cu tot ce tine de comanda si de ridicarea de la posta vamala. Pretul meu e doar pentru acel produs. In general nu fac comenzi de pe hobbyking, iar acel produs se gaseste doar pe acest site la pretul cel mai mic. Daca dumneavostra oferiti servicii gratis aveti tot respectul meu dar ma indoiesc ca va rezista mult aceasta bunavointa.

Cu stima,
Cosmin
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2014 - 09:36 AM

Vezi postareaCosmin21, la 17 June 2014 - 10:58 PM, a spus:

Produsul se plateste integral la livrare. Nu cer nici un ban in avans. ... ma indoiesc ca va rezista mult aceasta bunavointa.

Cu stima,
Cosmin

La fel ma indoiesc si eu ca va rezista la dv. dupa cateva comenzi facute fara nici un avans, si la care pe urma clientii se razgandesc lasandu-va cu marfa sa o vindeti singur.
Un exemplu intamplat chiar mie aici, e vorba de cateva ore, razgandire peste noapte, nu de 10-15 zile...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro