Am primit o propunere pentru un eveniment si a ramas sa le trimit un preventiv.
Pana acum, am facut-o mai mult ca hobby si nu prea cunosc preturile.
Este vorba de aproximativ o ora, cu pauze. Presupun ca in final, s-ar ajunge cam la 15/30 minute de filmat.
Cei care lucrati in domeniu, mi-ati putea sugera un preventiv (chiar si in privat) ?
Se va filma cu GoPro Hero 3. Au vazut filmate realizate de mine cu Hero 2 si au fost multumiti.
Ca si idee genreala, e vorba de un eveniment la o vila pe malul unui lac. Se doresc cadre cu vila , dinspre lac si diverse secvente cu invitatii, in diverse momente, plus vila incadrata la apus.
Am pus problema sigurantei si au fost de acord cu faptul de a nu zbura deasupra invitatilor.
Distanta aproximativa 200km dus intors.
Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Preventiv filmari aeriene
Postat 07 June 2014 - 11:38 PM
Din cauza cuvantului preventiv...... :D
Wheelflyer, la 07 June 2014 - 11:31 PM, a spus:
Am incalcat vreo regula ? :pardon:
Aceasta postare a fost editata de Travel Air: 07 June 2014 - 11:39 PM
Bogdan Floria
bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983
"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983
"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
Postat 08 June 2014 - 07:53 PM
daca zbori peste apa ..Leaga doua PET-uri cu DOP in loc de tren de aterizare ! (Daca o sa se intample 'ceva' poate ai sa-mi multumesti ...
cat despre bani .. cere-le si tu banii de benzina si cele 2 ore pe care le petreci cu ei acolo ..Plus montajul video daca il faci tu ..
depinde cat de "instariti" sunt :) ..fa-le si lor un pret asa "dupa manseta de la camasa fiecaruia ... "
daca sunt tigani ... cerele MULT! or sa aiba impresia ca este ceva foarte profesionist si exclusivist .. ! ...
eu as cere cam 100 150 € ca sa lasi loc de buna-ziua si daca le o sa le placa sa te mai cheme :)
cat despre bani .. cere-le si tu banii de benzina si cele 2 ore pe care le petreci cu ei acolo ..Plus montajul video daca il faci tu ..
depinde cat de "instariti" sunt :) ..fa-le si lor un pret asa "dupa manseta de la camasa fiecaruia ... "
daca sunt tigani ... cerele MULT! or sa aiba impresia ca este ceva foarte profesionist si exclusivist .. ! ...
eu as cere cam 100 150 € ca sa lasi loc de buna-ziua si daca le o sa le placa sa te mai cheme :)
Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 08 June 2014 - 07:54 PM
The quieter you become, the more you can hear
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
-- Stay Hungry, Stay Foolish! --
Arata acest topic
Pagina 1 din 1