Pagina 1 din 1
Carnatul de panta
Postat 20 September 2014 - 06:43 AM
Participam si in acelasi timp facem pe aerodrom intalnirea scale " Parizerul dolofan " :rolleyes: Ne vom ocupa de incingerea gratarului si va asteptam la mici ,bruschete cu parizer si......vin rosu de Valea,fiert cu bunatati :clapping: sa va incalziti la cborarea de pe....Himalaia !
Bine ca zboara si....insectele !
Postat 20 September 2014 - 09:24 PM
DRAGOS80, la 19 September 2014 - 06:04 PM, a spus:
In data de 11-10-2014 la Sampetru pe dealul Lempes va avea loc concursul "Carnatul de panta" ,in caz de timp nefavorabil concursul se va desfasura urmatoarea sambata!Sunteti asteptati in numar made! :hi: :drinks: :clapping:
RECTIFICARE - este vorba de traditionalul 'CUPA BRASOVULUI' concurs de planoare RC de panta, de pe dealul LEMPES - SINPETRU.
Postat 07 October 2014 - 01:11 PM
flypol, la 21 September 2014 - 04:27 PM, a spus:
Asa,asa...noi profanii motorizati vom sta la poalele Lempesului si vom sufla spre deal sa aveti vant de vest sau mai bine suflam in foc la mici. :yahoo: :good:
suflati sa faceti focul mare sa avem termică pe deal http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
Postat 11 October 2014 - 05:41 PM
Cu puţină întârziere am ajuns şi noi...
Vremea perfectă... de plajă, cald ca la sfârşit de august.
Una peste alta a ieşit bine, ne-am simţit excelent. Mai ales că am revăzut prieteni dragi.
Poate pe viitor ar fi mai bine ca în astfel de condiţii meteo să se înceapă concursul după ora 12:00
am convingerea că nu se va supăra nimeni.
În orice caz organizare foarte bună, lume multă şi de calitate.
Ne revedem la anul...
Cu drag: PVP
Vremea perfectă... de plajă, cald ca la sfârşit de august.
Una peste alta a ieşit bine, ne-am simţit excelent. Mai ales că am revăzut prieteni dragi.
Poate pe viitor ar fi mai bine ca în astfel de condiţii meteo să se înceapă concursul după ora 12:00
am convingerea că nu se va supăra nimeni.
În orice caz organizare foarte bună, lume multă şi de calitate.
Ne revedem la anul...
Cu drag: PVP
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
Postat 14 October 2014 - 07:13 AM
Hobby Construct, la 13 October 2014 - 08:22 PM, a spus:
Multumesc organizatorilor si sponsorilor. Am umplut cupa in cinstea voastra! 10726768_920017631360681_266774640_n.jpg
Salutam cu satisfactie deosebita revenirea dl.Giro! Il dadusem disparut! V-am spusa eu ca "Hobby Construct" ,intalnirea noastra
de prima importanta,nu va pierii! Deci? Hobby Construct 2015? Se face pe Lempes,La Prejmer,Tarlungeni,Satu Nou,Podu Olt ?
Inca ne e dor de "PORTAVION" !
Bine ca zboara si....insectele !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1