Modelism - RHC Forum: Lego, un fel de modelism? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Lego, un fel de modelism?

#1 Useril este offline   marea conspiratie 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02-January 14

Postat 24 May 2014 - 06:31 PM

Buna tuturor!Aici as vrea sa dezbat subiectul pieselor lego.Nu ar putea fi considerate kit-uri modelistice, deoarece exista in primul rand diorame superbe,precum si vehicule foarte realiste.
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 May 2014 - 10:52 PM

Salutare!
Ai dreptate, se pot face multe din piese de lego si iti dezvolta foarte mult imaginatia. Ca sa nu mai spun de rabdare, indemanare si multe altele pe langa astea.
Partea rea e ca putini adulti au ramas la stadiul de lego. Daca vrei, te pun in legatura cu juniorul meu, ca se descurca binisor. Inca nu-i la scoala, dar trebuie sa te grabesti ca deja m-a intrebat daca am observat cat de frumoasa era tipa de pe banca pe langa care am trecut. Sa zicem ca din intamplare nu mi-a scapat "detaliul" si am putut sa-i confirm ca sta binisor cu vederea... Prin urmare presupun ca n-o sa ramana la lego. In rest, da, e un fel de modelism. Dai tot atat de multi bani pe nimicuri in ambele situatii...
Spor la treaba si succes in tot ce faci!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   belloo 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 09-January 14
  • Interests:Tot ce zboara e frumos , chiar si porcul :)

Postat 26 May 2014 - 11:26 AM

Si eu in copilarie eram nebun dupa lego...sincer si acum cand ma duc la nepotul meu ma joc cu lego :) am avut o corabie mare lego originala dar incet incet s-a pierdut :(
ALIGN 450 SPORT
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro