Multumim de cantare! 18-20 iulie ,nu e rau deloc ; mie imi convine de minune!
HOBBY DISTRUCT Intalnire Sanpetru-sondaj de opinie
Postat 20 May 2014 - 07:15 PM
PROPUN sa inlocuim denumirea de HOBBY DISTRUCT
nu suna bine deloc. 'distruct' inseamna distrugere.........noi construim daca putem nu distrugem , zic eu.
cred ca inca nu s-a discutat cu comandamentul pentru aprobarea actiunii.....................
nu suna bine deloc. 'distruct' inseamna distrugere.........noi construim daca putem nu distrugem , zic eu.
cred ca inca nu s-a discutat cu comandamentul pentru aprobarea actiunii.....................
Postat 21 May 2014 - 05:48 AM
Nu neg ideea de distrugere,desi incercasem sa spun ca nu inseamna nimic. Numai gandul ca una din cele mai mari si importante intalniri de modelism ar putea sa dispara ,ma infioara. Normal e sa continue.Depinde de dl.Giro daca va continua sau nu. Sondajul de opinie l-am initiat deoarece intalnirea de inceput de august ,atat de draga noua,trebuie sa existe. Este o tendinta de a rari intalnirile pe Sanpetru; se zboara mult cu aviatia mare, accesul liber la zbor e restrictionat si multi modelisti cauta alte solutii.
Topicul acesta,de altfel oarecum neinspirat,se inchide cu ideea ca la inceput de august trebuie sa ne intalnim,la Sanpetru sau oriunde.
Topicul acesta,de altfel oarecum neinspirat,se inchide cu ideea ca la inceput de august trebuie sa ne intalnim,la Sanpetru sau oriunde.
Bine ca zboara si....insectele !