Dracula aerobatic 1700 mm anv
Postat 13 May 2014 - 10:52 PM
Frumos. Dupa canopie, daca-i faci si ochii, seamana cu Slinger din Aeroplanes :rolleyes:
Statie: Turnigy 9xAERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2mHELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
Postat 14 May 2014 - 12:57 PM
fly, la 14 May 2014 - 12:30 PM, a spus:
Avem si masca de motor :D azi ma apuc la imfoliat ,schema de culori am modoficato din cauza ca magazinele de specialitate din tara nu prea mai au culori la foli sau au folii foarte scumpe.
Sunt curios la ce greutate il scoti?Acum cat cantareste?
Olivian Diaconescu
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 14 May 2014 - 05:42 PM
fly, la 14 May 2014 - 04:11 PM, a spus:
2600 g gol
Am inceput la infoliere :yahoo:
.....
.....
...
.....
....
Am inceput la infoliere :yahoo:
.....
.....
...
.....
....
Iese cam greu, vezi de unde mai scoti ceva greutate. Banuiesc ca ai cantarit doar lemnele, fara tren, capota motor, lonjeron, comenzi. La motorul ala, trebuie sa aibe undeva la 4-4,2 kg ca sa faca acrobatie.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 14 May 2014 - 05:44 PM
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 14 May 2014 - 08:30 PM
albastrul este ala metalizat?
http://www.rhcforum....ttach_id=134906
daca da, sa ai grija sa "sigilezi" suprapunerile/imbinarile... altfel, dezastru
http://www.sealitpen.com/
http://www.rhcforum....ttach_id=134906
daca da, sa ai grija sa "sigilezi" suprapunerile/imbinarile... altfel, dezastru
http://www.sealitpen.com/
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 15 May 2014 - 07:56 AM
la saore, are tendinta de a se desface la imbinari. eu i-am dat atunci cu acel marker de sigilare si a tinut.
Postat 15 May 2014 - 02:12 PM
Postat 16 May 2014 - 10:02 PM
uite cum facem...cand vin acasa, facem concurs, care le construieste mai repede....desi cred ca ma bati la viteza...
Parca nu m-as incumeta la unul asa de mare, desi nu e chiar asa de mare. Ideea e ca spatiul unde mesteresc nu-mi permite o anvergura asa mare. Poate cand o sa ma mut la tara, o sa am mai mult spatiu..
Vedem si vorbim eventual. Deocamdata imi cam face cu ochiul un Sbach 342 70 inci. Numai ca nu il prea gasesc prin Europa....
Parca nu m-as incumeta la unul asa de mare, desi nu e chiar asa de mare. Ideea e ca spatiul unde mesteresc nu-mi permite o anvergura asa mare. Poate cand o sa ma mut la tara, o sa am mai mult spatiu..
Vedem si vorbim eventual. Deocamdata imi cam face cu ochiul un Sbach 342 70 inci. Numai ca nu il prea gasesc prin Europa....