Dracula aerobatic 1700 mm anv
Postat 30 April 2014 - 08:49 PM
CF-Carbon Fiber, si se poate pune ca upgrade, daca permite locasul decupat. Din ce am vazut, citit aluminiul este mult mai flexibil, si are toleranta mai buna, la aterizari dure. Carbonul este mai usor si robust dar depinde de producator, sa nu fie foarte casant. Am citit ca cele low cost sunt foarte sensibile si se rup usor.
Postat 30 April 2014 - 09:50 PM
Dracusor rosu, daca poti sa fii mai explicit ce inseamna "pasarea bozgora", te rugam sa ne iluminezi si pe noi, si daca expresia NU are nici o legatura cu modelismul ca activitate, hobby, dragoste pentru tecnica si frumos, atunci te rugam sa NU poluezi topicul cu astfel de expresii sovine.
Cu respect
Robert
Cu respect
Robert
Postat 01 May 2014 - 06:12 AM
FRobert, la 30 April 2014 - 09:50 PM, a spus:
Dracusor rosu, daca poti sa fii mai explicit ce inseamna "pasarea bozgora", te rugam sa ne iluminezi si pe noi, si daca expresia NU are nici o legatura cu modelismul ca activitate, hobby, dragoste pentru tecnica si frumos, atunci te rugam sa NU poluezi topicul cu astfel de expresii sovine.
Cu respect
Robert
Cu respect
Robert
Da un mail la andrei.stefan2004@gmail.com si iti zic pe privat
Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 01 May 2014 - 06:16 AM
Fly it, like you stole it!
Postat 01 May 2014 - 06:14 AM
fly, la 01 May 2014 - 05:43 AM, a spus:
Eu zic nu carbon ,este mai mult o fita scumpa ,eu am avut la un model de 50 cc carbon si dupa cateva zboruri a cedat ,aluminiu cred ca este cel mai ok. :D
Eu am luat placi de aluminiu si am facut singuri tren de aterizare dupa placul meu :-) eu am folosit aluminiu de 1mm pentru aeromodel de 1 kg.
Fly it, like you stole it!
Postat 05 May 2014 - 12:30 PM
nimic?..
ma cam bate gandul si pe mine la o scandurica cu un GF26i, pe care-l tin intr-o cutie. E pacat de el. Vad eu cand ajung acasa ce o sa bricolez. Probabi o sa iau un model de-a gata, sa zbor, ca nu va fi mult timp la dispozitie de bricolat...
PS - am vazut ca iti dai planorul.
ma cam bate gandul si pe mine la o scandurica cu un GF26i, pe care-l tin intr-o cutie. E pacat de el. Vad eu cand ajung acasa ce o sa bricolez. Probabi o sa iau un model de-a gata, sa zbor, ca nu va fi mult timp la dispozitie de bricolat...
PS - am vazut ca iti dai planorul.
Postat 06 May 2014 - 07:01 PM
incepe sa prinda forme....de Mx-s...(dupa care ma cam uit de ceva vreme, dar cu un 30cmc).
Ce motor o sa-i pui?...eu am tras dupa un 26Iv2 aproape 5kg, puturos, si cam 5 kg dupa un Os 160Fx. Os-ul e clar mult mai nervos...Acuma ma pregatesc de cam 4,5 kg dupa 30cmc. (formele - nu ma pot hotara inca. Va trebui sa-l comand pe la sfarsitul lunii mai, sa il ama acasa cand o sa ajung, la vara).
Ce motor o sa-i pui?...eu am tras dupa un 26Iv2 aproape 5kg, puturos, si cam 5 kg dupa un Os 160Fx. Os-ul e clar mult mai nervos...Acuma ma pregatesc de cam 4,5 kg dupa 30cmc. (formele - nu ma pot hotara inca. Va trebui sa-l comand pe la sfarsitul lunii mai, sa il ama acasa cand o sa ajung, la vara).