Modelism - RHC Forum: Buggy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Buggy

#1 Useril este offline   Marin Razvan 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 14-September 10

Postat 27 April 2014 - 09:25 PM

Stiu ca probabil acesta nu este forumul cel mai potrivit pentru acest subiect, dar sunteti cu totii oameni de incredere. Vreau sa construiesc un buggy pe care sa pun un motor de moto-pompa de 6cp, dar nu gasesc nicaieri planuri.
Nu vreau sa fie ceva extraordinar. De preferabil cu 2 locuri. Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta!
0

#2 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 27 April 2014 - 11:49 PM

Este o mica diferenta intre automodele, si automobile...in primul rand scara, scopul, pretul, in schimb proiectul e interesant.
Daca poti fa 2-3 poze la motor, pentru ca sunt curios.
Am vazut mai demult pe youtube constructii de genul, e un subiect care m-a bantuit ceva vreme,ca si masinile electrice, si vehicule bio sau homemade.
Cu planuri nu prea cred ca este cineva pe forum care te-ar putea ajuta, dar totusi nu e exclus.
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

#3 Useril este offline   Marin Razvan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 14-September 10

Postat 28 April 2014 - 06:33 PM

Vezi postareabogdan97, la 27 April 2014 - 11:49 PM, a spus:

Este o mica diferenta intre automodele, si automobile...in primul rand scara, scopul, pretul, in schimb proiectul e interesant.
Daca poti fa 2-3 poze la motor, pentru ca sunt curios.
Am vazut mai demult pe youtube constructii de genul, e un subiect care m-a bantuit ceva vreme,ca si masinile electrice, si vehicule bio sau homemade.
Cu planuri nu prea cred ca este cineva pe forum care te-ar putea ajuta, dar totusi nu e exclus.

http://www.motosapa....tor%20motopompa
Cam asa ceva
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro