stiganas, la 22 September 2014 - 08:04 PM, a spus:
Din pacate, in cazul asta, nu vad cu ce au gresit cei de la fastlad. Ei au vandut o punguta (sigilata) cu o piesa de la producator (MSH heli).
Si asta arata o chestie foarte trista, ca cei care fac Protos isi baga picioarele in calitate. Rau de tot. Pacat de asa un heli misto distrus de neseriozitatea cronica a producatorului.
Interesant magazinul din Italia, cat e transportul la niste piese mici.
Eu cred ca au primit destule plangeri cu produsele MSH si atunci au doua variante daca vor sa aiba grija de clientii lor si sa-si merite reputatia:
1. Fac ca astia de la helypassion si verifica personal daca piesele sunt ok inainte de a le vinde. (preturile la tansport sunt standard, nimic special)
2. Renunta sa mai comercializeze MSH ca sa nu mai aiba batai de cap. Daca se intampla asta de cateva ori cu diferiti comercianti ia sa vedeti cum se rezolva problemele de calitate ale MSH-ului!
E neplacut ca in prezent este foarte dificil sa cumperi un kit fara probleme fie el chiar si Mikado.
FastLad ar trebui sa fie o interfata cu dublu sens intre cumparator si producator dar in prezent lasa toate problemele in sarcina cumparatorului. La mine cand le-am scris ca mi-au trimis un Brain cu usb-ul ars s-au facut ca ploua!
Ironia e ca singurul heli de pe piata care ma atrage acum e Protos MAX... In concluzie: Cam nasol pentru mine!
Aceasta postare a fost editata de qntt: 22 September 2014 - 09:14 PM