Modelism - RHC Forum: MSH Protos 500 CF stretch - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

MSH Protos 500 CF stretch

#91 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 602
  • Inregistrat: 19-March 11
  • Interests:Control Freak

Postat 05 June 2014 - 04:33 PM

Vezi postareaIce9, la 05 June 2014 - 04:18 PM, a spus:

Retrimite mail-ul la Fastlad cu raspunsul lui Davide la filmulet.

Am facut asta azi dimineata cu numar de comanda etc si pe un ton mai oficial si mai putin prietenos. O sa vedem... Nu prea mai am rabdare sa astept. Daca stiti un magazin de incredere cu livrare rapida in Europa care sa aiba swashplate-ul spuneti-mi si mie. Merci!
You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.
0

#92 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1361
  • Inregistrat: 06-April 10
  • Interests:RC Helicopters

Postat 05 June 2014 - 09:23 PM

De la astia mie-mi ajunge in 3-4 zile
http://www.hoelleins...c=44212&p=44212

si de la astia cam in 5 zile

http://www.rcheli-st...4&c=1088&p=1088
0

#93 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 09:32 PM

Vezi postareaIce9, la 05 June 2014 - 09:23 PM, a spus:

De la astia mie-mi ajunge in 3-4 zile
http://www.hoelleins...c=44212&p=44212

si de la astia cam in 5 zile

http://www.rcheli-st...4&c=1088&p=1088

Saru' mana! I-am gasit si eu dar... Nu stiu daca ai observat, poza e a versiunii vechi. Acum daca e versiunea veche sau nu in realitate eu cum aflu inainte sa cumpar, e la noroc? Mai astept pana maine sa aud ceva de la Fastlad si poate le intra si in stoc, daca nu... ma mai gandesc cum rezolv. Iara ma enervez cu Romanica noastra draga! Sa nu fie in capitala tarisoarei asteia nici un comerciant la care sa ma pot duce sa cumpar dracia direct si pe verificate?!

Tare e ca astia de la MSH nu au schimbat codul piesei atunci cand au venit cu versiunea noua.

Aceasta postare a fost editata de qntt: 05 June 2014 - 09:34 PM

0

#94 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 09:43 PM

Da-le mail...ambii vorbesc si engleza...daca nu, le scriu eu in germana. :)
0

#95 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 09:46 PM

Vezi postareaIce9, la 05 June 2014 - 09:43 PM, a spus:

Da-le mail...ambii vorbesc si engleza...daca nu, le scriu eu in germana. :)

Merci! O sa le scriu. Daca nu ma descurc si tot te-ai oferit o sa te deranjez pe tine. Inca o data merci!
0

#96 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 09:47 PM

Kein Problem. Jederzeit! :)
0

#97 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 09:51 PM

Vezi postareaIce9, la 05 June 2014 - 09:47 PM, a spus:

Kein Problem. Jederzeit! :)

:D Vilen dank Herr Ice9!
0

#98 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2014 - 08:32 PM

Finalmente au raspuns la mail cei de la FastLad (dupa 5 zile) cum ca inlocuiesc platoul ciclic. Noroc ca m-am abtinut (cu greu) sa nu incerc sa desfac piesa. Acum trebuie sa-l trimit la ei (dureaza probabil tot vreo 5 zile) dupa care trebuie sa astept sa-mi trimita ei piesa noua cand apare in stoc. :crazy: Total vreo 15 zile pierdute si vremea e perfecta in perioada asta...

Daca apare in stoc eu nu mai astept si o iau cu livrare in 24h. Probabil o sa ma aleg cu una de rezerva asta in cazul in care nu am iara surprize neplacute.
0

#99 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 09 June 2014 - 10:31 PM

Cred ca de 5 zile tipa la MSH. Urmatorul swash o sa fie sigur bun. Nu au cum sa fie doua defecte una dupa alta, e ca si cum ai castiga la loteria ghinionistilor premiul cel mare.

Vezi postareaqntt, la 09 June 2014 - 08:32 PM, a spus:

Finalmente au raspuns la mail cei de la FastLad (dupa 5 zile) cum ca inlocuiesc platoul ciclic.

0

#100 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2014 - 03:05 PM

Vezi postareastiganas, la 09 June 2014 - 10:31 PM, a spus:

Cred ca de 5 zile tipa la MSH. Urmatorul swash o sa fie sigur bun. Nu au cum sa fie doua defecte una dupa alta, e ca si cum ai castiga la loteria ghinionistilor premiul cel mare.

24.06.2014 Am castigat premiul cel mare!!!! :yahoo: Au trimis noul swash care e mult mai bine dar nu complet lipsit de joc. Si constructiv e usor diferit dar ce sa vezi?!?! Trebuia sa am 4 ball link-uri scurte si 3 lungi (nu va mai plictisesc cu indicativele) si ei mi-au trimis totul intr-o punguta cu zip (nu ambalaj original) in care erau 7 ball link-uri scurte! 2 luni si 8 zile de la momentul cumpararii si nu reusesc sa am si eu un 500 complet! :sorry:
0

#101 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2014 - 07:21 PM

Am facut singur rost de toate piesele necesare si am pus noul swash pe heli(Fastlad dupa ce le-am scris ca nu mi-au trimis ce trebuie s-au facut ca ploua). L-am zburat astazi si desi noul swash tot are putin joc, nici urma de vibratii la spool up sau in zbor. Cred ca servourile rapide incercau sa stabilizeze heliul la spool up si din cauza jocului pe swash mai rau faceau. Acum zboara foarte bine. Maine mai dau o tura! :drinks:
0

#102 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 06 July 2014 - 04:52 PM

A fost cu cantec kitul asta al tau... ce mai. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif
Daca i-ai dat de cat, acum zboruri ma maxim sa scoti parleala zilelor de asteptare...

0

#103 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 06:25 PM

:pardon: :pardon: :pardon:

https://farm6.staticflickr.com/5488/14590394516_3b412c1d1d_b.jpg
https://farm4.staticflickr.com/3867/14633392293_606b857a3f_h.jpg

Si ma dadeam eu azi frumos si linistit cu Protosul, un flip usor ici, un 8 colo cand aud un zgomot ciudat... Reduc repede puterea si incep manevrele de urgenta. Habar nu am ce noroc chior am avut de am reusit sa-l aduc jos intr-o bucata! Nimic altceva nu a avut probleme, nici macar cureaua. Acum am trecut pe aluminiu la role si vreau sa va spun ca "suna" mult mai bine.

Din cate imi dau eu seama a fost vorba de un rulment care s-a blocat din nu stiu ce motiv.
0

#104 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 09 July 2014 - 06:28 PM

Poate il vedem si noi la Brasov unde e mare intalnire mare sambata.
0

#105 Useril este offline   Mishu-Ptm 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 07-April 12
  • Interests:Heli

Postat 09 July 2014 - 08:11 PM

Mare noroc ai avut ca ai reusit sa il aterizezi.
Trex 600 Pro EFL | Trex 500 ESP FBL - Spektrum Dx6
Sprint 2 Sport | Tamco Raider | Speed Passion RS-2 | Turnigy SCT 1/16
My feedback
0

#106 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 08:29 PM

Vezi postareaMishu-Ptm, la 09 July 2014 - 08:11 PM, a spus:

Mare noroc ai avut ca ai reusit sa il aterizezi.

Daaaaaa! Nici nu stiu daca sa ma enervez ca s-a blocat nenorocitul ala de rulment sau sa fiu extaziat ca am reusit sa-l aduc jos cu bine! Si partea buna e ca aveam deja piesele de schimb. Sa zicem ca per total am scapat cat se poate de usor. Acum intrebarea care se impune e de ce s-a intamplat treaba asta. Poate prea multa tensiune pe cureaua de transmisie? Poate un rulment cu defect sau poate l-am maltratat eu cand am instalat pinii in role?
0

#107 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08

Postat 09 July 2014 - 08:59 PM

Nu aveai nici o sansa sa il tavalesti,indiferent ca era blocata sau tocita maxim rola presoare cureaua nu sare de acolo(sus/jos) si nici nu se rupe,in cel mai rau caz se pot toci dinti de la curea(sare cureaua peste pinionul de la motor) insa nu pune probleme la aterizarea de urgenta.
Rolele care se afla la intrare in boom alinieaza cureaua pana la pinionul motorului,sigur ca si presorul care tocmai l-ai distrus are rol de ghidaj,insa nu lafel de mare ca rolele din spatele frameului.
In rest,ce sa zic,imi pare rau ca esti putin dezamagit,pentru mine acest model este unul de suflet si orice problema as pati cu el nu imi schimb parerea(sigur ca nu e cazul tau...la cate ai patit poti spune ca e un junk)

Ps.Poate totusi zboara suficient de bine cat sa compenseze eventualele probleme si in final sa fi multumit.Bafta
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#108 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 09:53 PM

Vezi postareafurios, la 09 July 2014 - 08:59 PM, a spus:

Nu aveai nici o sansa sa il tavalesti,indiferent ca era blocata sau tocita maxim rola presoare cureaua nu sare de acolo(sus/jos) si nici nu se rupe,in cel mai rau caz se pot toci dinti de la curea(sare cureaua peste pinionul de la motor) insa nu pune probleme la aterizarea de urgenta.
Rolele care se afla la intrare in boom alinieaza cureaua pana la pinionul motorului,sigur ca si presorul care tocmai l-ai distrus are rol de ghidaj,insa nu lafel de mare ca rolele din spatele frameului.
In rest,ce sa zic,imi pare rau ca esti putin dezamagit,pentru mine acest model este unul de suflet si orice problema as pati cu el nu imi schimb parerea(sigur ca nu e cazul tau...la cate ai patit poti spune ca e un junk)

Ps.Poate totusi zboara suficient de bine cat sa compenseze eventualele probleme si in final sa fi multumit.Bafta

Imi place cum zboara. Nu sunt dezamagit de modelul in sine ci de oamenii de la MSH (cred ca FastLad au si ei ceva probleme cu MSH, le lipsesc din stoc cateva piese de mai bine de o luna). Lasa cam multe probleme sa treaca pe langa ei in seama utilizatorului final. Ce poate fi mai simplu decat sa ai grija sa livrezi un kit complet? Problemele nici macar nu sunt de calitatea materialelor ci mici greseli de manopera. Totul lasa impresia de delasare. Concept foarte bun, materiale de calitate, neglijenta la ambalare si asamblare sau cu alte cuvinte "Branza buna in burduf de caine".

Initial vroiam un MAX (am luat 500-le ca sa vad cum se prezinta calitatea) desi sunt sigur ca m-ar intimida la greu dar acum nu cred ca mai risc cu MSH.

E gata, zboara bine, sper ca am incheiat cu problemele macar o vreme asa ca intentionez sa ma bucur de el. E departe de a fi junk.
0

#109 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 10:05 PM

Vezi postareafurios, la 09 July 2014 - 08:59 PM, a spus:

Puteai sa-mi lasi si mie iluzia ca sunt un pilot de exceptie dar tu nu, trebuia sa vi cu logica si sa-mi distrugi visele! LOL
0

#110 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 10:34 PM

Nici pe departe,esti un pilot excelent,dupa cum vezi cei de la MSH te-au remarcat primi si au vrut sa iti testeze abilitatile,cel mai probabil vor sa il excluda pe Dario din echipa...si cauta inlocuitorul perfect.
Si recunosc,am facut o gresala de incepator analizand probleme dinastea serioase.
Sunt comvins ca l-ai pus jos fara nici cea mai mica emotie,parca te si vad zicand usor printre dinti"tocmai acum te stricasi cand vroiam sa fac o autorotatie cu bladestop pe inverted cu dublu flip"

Aceasta postare a fost editata de furios: 09 July 2014 - 10:35 PM

T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

0

#111 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2014 - 10:35 PM

Vezi postareafurios, la 09 July 2014 - 10:34 PM, a spus:

Nici pe departe,esti un pilot excelent,dupa cum vezi cei de la MSH te-au remarcat primi si au vrut sa iti testeze abilitatile,cel mai probabil vor sa il excluda pe Dario din echipa...si cauta inlocuitorul perfect.
Si recunosc,am facut o gresala de incepator analizand probleme dinastea serioase.
Cel mai probabil l-ai pus jos fara nici cea mai mica emotie,parca te si vad zicand usor printre dinti"tocmai acum te stricasi cand vroiam sa fac o autorotatie cu bladestop pe inverted cu dublu flip"

Mult mai bine! Multumesc! :drinks:
0

#112 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2014 - 05:42 PM

Vezi postareafurios, la 01 May 2014 - 11:50 AM, a spus:

Eu cu intinsul curelei fac cam asa;o intind cat pot de mult pana vad ca incepe sa mearga greu maingear dupa care slabesc putin,daca la partea din spate poti sa lasi putin mai slab nu pot spune acelasi lucru despre partea din fata unde trebuie sa fie foarte intinsa,nu odata am barbierit cureaua cu pinionul de la motor,in forta si la turati mari cred ca se intinde cureaua sau se flexeaza frame-ul,alta explicatie nu exista mai ales ca suportul ala care ti-am zis mai sus este standard in kitul stretch(cel de upgrade).
Eu nu pot sa il pun pentru ca am kitul cu frame de plastic dar la tine merge si ti-l recomand impreuna cu pinionul de 14.

Astazi m-am batut cu tensiunea pe curea. M-a intrigat faptul ca rolele tacane atunci cand invart cu mana rotorul, in opinia mea deoarece cureaua nu vine chiar paralel cu ele si din cand in cand scapa spre pozitia centrala dupa ce a urcat sau coborat pe ele.

1. Am descoperit ca din unghiul cozii (sus-jos) poti sa urci sau sa cobori cureaua pe main gear si implicit sa aduci cureaua la pozitia corecta fata de role. Habar nu aveam si nic despre asta in manual!
2. Stiu ca in manual spune ca poti sa ajustezi independent tensiunea pe curea fata / spate dar cred ca e gresit. Daca ai tensiune diferita fata/spate, presiunea e preluata de main gear (plastic care se deformeaza) si de rulmentii axului principal. Frecare vibratii etc... Nu e bine! Tensiunile fata / spate trebuie sa fie relativ egale pe cat posibil.
3. Eu nu zbor violent cu schimbari de cp bruste. Daca am reusit sa pun jos Protosul cu rola presoare de langa motor cazuta si nu am barbierit cureaua inseamna (cred) ca in varianta mea cu suport pentru cel de-al treilea rulment si frame de cf nu e nevoie de tensiune foarte mare pe partea din fata. Sper sa am dreptate si sa nu fac vreo prostie cu ultima parte. Furios te rog sa ma contrazici daca gresesc.

Am aplicat toate chestiile astea la reglarea tensiunii pe curea si frecarea a scazut dramatic. Nici rolele nu mai scot nici un zgomot. Inca nu l-am testat la camp dar vine si asta dupa ce mai aud si parerile voastre. Stiu ca toti proprietarii de Protos trec prin dilemele astea mai devreme sau mai tarziu.
0

#113 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2014 - 07:10 PM

La prima concluzie sunt de acord cu tine,din pozitia stabilizatoarelor se modifica unghiul de atac al curelei pe main gear
La a doua pot spune ca nu stiu,eu reglez tensiunea dupa ureche,intind pana simt la mana cureaua ca e teapana dupaia invart de platou sa vad cum se invarte.Nici nu ma intereseaza daca difera spatele de fata atata timp cat nu freaca si e bine intinsa cureaua.Oricum ce zici e plauzibil mai putin faza cu deformarea main gear(nu e chiar asa sensibil) si partea cu uzura rulmentilor e cam relativa,daca creste frecarea se simte cand misti de platou dupa ce intinzi cureaua si deci iei masuri.
Prostie nu faci daca lasi cureaua mai putin tensionata in fata
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

0

#114 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2014 - 07:43 PM

Vezi postareafurios, la 12 July 2014 - 07:10 PM, a spus:

La prima concluzie sunt de acord cu tine,din pozitia stabilizatoarelor se modifica unghiul de atac al curelei pe main gear
La a doua pot spune ca nu stiu,eu reglez tensiunea dupa ureche,intind pana simt la mana cureaua ca e teapana dupaia invart de platou sa vad cum se invarte.Nici nu ma intereseaza daca difera spatele de fata atata timp cat nu freaca si e bine intinsa cureaua.Oricum ce zici e plauzibil mai putin faza cu deformarea main gear(nu e chiar asa sensibil) si partea cu uzura rulmentilor e cam relativa,daca creste frecarea se simte cand misti de platou dupa ce intinzi cureaua si deci iei masuri.
Prostie nu faci daca lasi cureaua mai putin tensionata in fata

Merci de raspuns! O sa-l incerc sa vedem cum merge. Astazi a fost atata vant la camp de ma muta pe mine din loc asa ca prea multe despre comportamentul Protosului in conditiile astea nu prea am de zis (zboara dar atat).
La mine "main gear" facea ca o roata de bicicleta descentrata cand presiunea pe ea era inegala. Rulmentii nici eu nu cred ca au mare lucru de suferit dar se incinge aiurea motorul.
0

#115 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 July 2014 - 07:59 PM

Zboaral pe vreme buna si astept impresii.
Apropo,daca nu tragi tare de el nu vei simti mare diferenta intre protos si align.
Protosul este mai agil si mai rapid(fiind mai usor)fata de 500 de align,dor 500 pro sa zic ca se apropie bine de protos
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

0

#116 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2014 - 01:59 PM

Vezi postareafurios, la 12 July 2014 - 07:59 PM, a spus:

Zboaral pe vreme buna si astept impresii.
Apropo,daca nu tragi tare de el nu vei simti mare diferenta intre protos si align.
Protosul este mai agil si mai rapid(fiind mai usor)fata de 500 de align,dor 500 pro sa zic ca se apropie bine de protos

Astazi am reusit pentru prima oara sa nu ma mai simt intimidat de Protos si sa incep sa zbor inversat circuite, nu doar ocazionalele flipuri. 250-ul sa traiasca pentru ca m-a pregatit foarte bine pentru etapa asta. Am mai facut cateva reglaje pe Brain, marit agilitatea la 90% peste tot si marit unghiurile de atac pe pitch la 12,5 grade iar pe colective cam tot atat. Mecanic nu pot sa obtin mai mult de la el cu servo horn-urile de la MKS. Daca stiti ceva brate de servo care sa se potriveasca si care sa aiba parghia putin mai mare sa-mi spune-ti si mie va rog.

Una peste alta toata frica mea a fost stupida. Heli-ul este FOARTE docil si precis, mult mai relaxant de zburat fata de 250. Rolurile le face de parca ar fi tras pe ata fara sa piarda altitudine si in general nu te surprinde cu nimic neplacut. Este o placere! A meritat toata aventura de a-l pune pe picioare pentru ca este remarcabil.

In alta ordine de idei ceva care m-a cam enervat: Zburam linistit la locul meu in spatele Hornbach-ului la 200m cand trece un nebun cu doi caini de vanatoare si pusca dupa fazani!!! La marginea orasului! Eu am crezut doar ca-si antreneaza cainii sau ceva dar nu! Nebunul a tras vreo 4 focuri acolo pe camp. Nu cred ca a prins nimic dar nu vad cu ar putea sa fie legal asa ceva. A trecut pe langa mine cu seninatate si a zis ca daca nu se intoarce heli-ul sa nu am grija ca mi-l aduce el... Ori sunt eu cu capul ori lumea asta a devenit tare ciudata.
0

#117 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2014 - 03:09 PM

Scuze pentru suncile expuse dar incercam sa mai profit un pic de soarele de toamna...

https://www.youtube....eature=youtu.be
0

#118 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 21 September 2014 - 07:18 PM

Zbori/zboara excelent. Motorul se incalzeste rau ?

MKS stiu ca au brate normale Futaba adica la fel ca toate servo china (doar Hitec si JR au alte brate)

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 21 September 2014 - 07:24 PM

0

#119 Useril este offline   qntt 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2014 - 07:33 PM

Vezi postareastiganas, la 21 September 2014 - 07:18 PM, a spus:

Zbori/zboara excelent. Motorul se incalzeste rau ?

MKS stiu ca au brate normale Futaba adica la fel ca toate servo china (doar Hitec si JR au alte brate)

Merci! Motorul initial se incalzea destul de tare desi puteam sa tin mana pe el. Acum am lasat cureaua mai putin tensionata si motorul se incalzeste moderat. 6 zboruri consecutive de 6 min si nu frige degetele.
0

#120 Useril este offline   Mishu-Ptm 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 07-April 12

Postat 22 September 2014 - 07:37 PM

Si pe mine m-au suparat astia de la fast lad... Aveam si eu nevoie de un tail hub tot pentru protos, azi mi-a ajuns si surpriza, e la fel de stramb ca cel vechi...
https://www.dropbox....8%2021.mov?dl=0
Trex 600 Pro EFL | Trex 500 ESP FBL - Spektrum Dx6
Sprint 2 Sport | Tamco Raider | Speed Passion RS-2 | Turnigy SCT 1/16
My feedback
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5